reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

A co wy tak wszystkie naraz przeziębione? Strajka mata?:) Dobrze będzie! Wy twarde babki jesteście, choroba ŻADNA z wami nie wygra!
Wczoraj wieczorem, kiedy już przygotowywaliśmy się do spania czułam takie fajne impulsy w brzuszku, bardzo delikatne, ale czułam:)

Gibaga ja to miałam dzisiaj skurcze...ale przy sratatata. czyt. sraczuszce:)
Wiecie co ja 40 min temu wstałam, muszę iść z psem bo od 6 rana nie był i do szewca lecę. Wpadnę za godzinkę ślicznotki.

reklama
Filip tez ladnie:))))no faktycznie tu masz racje ze tam to potasu duzo....hmmmmcos sie moze wykombinuje

A lez ...co sobie bedziesz zalowac:p
Kubusia to i ja bym sie napila :shocked2:
Gibaga mówisz masz untitled.jpg:-D:-D:-D:-D:-D

Cześć laseczki!!
Dziękuję za wsparcie. Jestem po usg - to było jak się okazało usg2d, ale takie fajne - ja sobie leżałam i oglądałam na takim duzym telewizorku dziecko, a lekarz na monitorze. Wszystko jest ok, no i potwierdził że będzie dziewczynka (super - czytałam że za dużo u nas chłopców, więc podsyłam dziewczynkę, a i u mnie w domku 2 sisiorki, więc teraz dla równowagi kobitka). Nie wiem jeszcze jakie imię wybrać. Mnie się podoba Ania, Emilka i Maja, a zobaczę co tam mąż wymyśli.

double_aga - trzymaj się kochaniutka, dobrze, że jesteś pod fachową opieką - wszystko będzie ok.

Gibaga wg mnie brakuje Ci magnezu, skurcze i to bolesne??? Co to ma znaczyć, jeszcze nie pora na to, a to niebezpieczne. Może pijesz kawę, która wypłukuje magnez??? Mnie czasami twardnial brzuch i to są skurcze macicy, ale nic mnie nie bolało. Przyjmuję 6 tabletek magnezu dziennie.

reklama
Cześć laseczki!!
Dziękuję za wsparcie. Jestem po usg - to było jak się okazało usg2d, ale takie fajne - ja sobie leżałam i oglądałam na takim duzym telewizorku dziecko, a lekarz na monitorze. Wszystko jest ok, no i potwierdził że będzie dziewczynka (super - czytałam że za dużo u nas chłopców, więc podsyłam dziewczynkę, a i u mnie w domku 2 sisiorki, więc teraz dla równowagi kobitka). Nie wiem jeszcze jakie imię wybrać. Mnie się podoba Ania, Emilka i Maja, a zobaczę co tam mąż wymyśli.

double_aga - trzymaj się kochaniutka, dobrze, że jesteś pod fachową opieką - wszystko będzie ok.

Gibaga wg mnie brakuje Ci magnezu, skurcze i to bolesne??? Co to ma znaczyć, jeszcze nie pora na to, a to niebezpieczne. Może pijesz kawę, która wypłukuje magnez??? Mnie czasami twardnial brzuch i to są skurcze macicy, ale nic mnie nie bolało. Przyjmuję 6 tabletek magnezu dziennie.
GRATULUJE!!!!!:-D
Pati pewnie szuka nutelli
to mnie przejrzałaś:-p

Do góry