reklama
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
Matko Kochana u mnie niebawem 20 tydzień, kiedy ta moja fasolka da o sobie znać, w gorącej wodzie jestem kąpana, ja tak bardzo pragnę aby mnie porządnie kopnęła
No to czekamy na ten sam moment :-), ja się zastanawiam czy ta moja córunia to tani leniuszek czy tak już jest. No czekam i doczekać się nie mogę. Bulgotanie tylko! Żadnego porządnego kopa dla mamusi
Majsii
Fanka BB :)
Ufff wreszcie dotarłam do domu po tym jak się wybralam kupić gazetę "Mamo to ja" bo tak o niej pisałyście wczoraj ale się nie dowiedziałam co w niej takiego ciekawego jest A dostałam ją dopiero chyba w 10 kiosku z kolei
Więc się zabieram za przegląd A Wam jak mija popołudnie?
Więc się zabieram za przegląd A Wam jak mija popołudnie?
Anisen
kochamy Cię mocno
Cześć Gwiazdeczki
Wróciłam z miasta po bojach kredytowych i innych. Teraz szybko zrobic obiad , bo nic jeszcze nie mam. piersi z kurczaka siedza juz w marynacie, gotuje sie wywar z warzyw na zupe pomidorową, ryż ugotuje jak mąz będzie miał przyjechać o 17.
co u Was słychać? która ma wizytę u lekarza?
ja na krzywą cukrowa ide w piątek. miałam isc w poniedziałek ale wole wcześniej , zeby cos nie wypadło.
Wróciłam z miasta po bojach kredytowych i innych. Teraz szybko zrobic obiad , bo nic jeszcze nie mam. piersi z kurczaka siedza juz w marynacie, gotuje sie wywar z warzyw na zupe pomidorową, ryż ugotuje jak mąz będzie miał przyjechać o 17.
co u Was słychać? która ma wizytę u lekarza?
ja na krzywą cukrowa ide w piątek. miałam isc w poniedziałek ale wole wcześniej , zeby cos nie wypadło.
olenka12345
Fanka BB :)
witajcie Lutóweczki:] no my już wróciłyśmy( bo jesteśmy dwie hehe;0) od znajomych i próbujemy Was tu doczytac troszkę..
tak dzisiaj miałam ochotę na spacer,ale jest taka straszna pogoda u Nas ..ciągle pada..i właśnie po obiadku leżakuję sobię.;-)
a dzisiaj miałam pyszną fasolkę po bretońsku;-)<mniam>
miłego popołudnia:-)
tak dzisiaj miałam ochotę na spacer,ale jest taka straszna pogoda u Nas ..ciągle pada..i właśnie po obiadku leżakuję sobię.;-)
witajcie Lutóweczki:] no my już wróciłyśmy( bo jesteśmy dwie hehe;0) od znajomych i próbujemy Was tu doczytac troszkę..
ostatnio za mną fasolka chodzi daj troche
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
niech mi któraś zrobi obiad , plissssssss
padam na ryjek. od 9 rano do 15 praktycznie w biegu - praca, biuro nieruchomości, znów praca, bank jeden, drugi trzeci, znów biuro, 2 spółdzielnie mieszkaniowe, na koniec praca mojego M zeby mu zaniesc kanapki, kupine obok, ale biedak nie miał czasu sobie wyjsc po nie ja nie miałam czasu rano zrobić (wstyd) no i na nogach do domu.
dobrze ,ze zjadłam jogurt owocowy bo bym padła z głodu
padam na ryjek. od 9 rano do 15 praktycznie w biegu - praca, biuro nieruchomości, znów praca, bank jeden, drugi trzeci, znów biuro, 2 spółdzielnie mieszkaniowe, na koniec praca mojego M zeby mu zaniesc kanapki, kupine obok, ale biedak nie miał czasu sobie wyjsc po nie ja nie miałam czasu rano zrobić (wstyd) no i na nogach do domu.
dobrze ,ze zjadłam jogurt owocowy bo bym padła z głodu