reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Matko Kochana u mnie niebawem 20 tydzień, kiedy ta moja fasolka da o sobie znać, w gorącej wodzie jestem kąpana, ja tak bardzo pragnę aby mnie porządnie kopnęła

reklama
Matko Kochana u mnie niebawem 20 tydzień, kiedy ta moja fasolka da o sobie znać, w gorącej wodzie jestem kąpana, ja tak bardzo pragnę aby mnie porządnie kopnęła

No to czekamy na ten sam moment :-), ja się zastanawiam czy ta moja córunia to tani leniuszek czy tak już jest. No czekam i doczekać się nie mogę. Bulgotanie tylko! Żadnego porządnego kopa dla mamusi :)

Ufff wreszcie dotarłam do domu po tym jak się wybralam kupić gazetę "Mamo to ja" bo tak o niej pisałyście wczoraj ale się nie dowiedziałam co w niej takiego ciekawego jest :-D A dostałam ją dopiero chyba w 10 kiosku z kolei :eek:
Więc się zabieram za przegląd :D A Wam jak mija popołudnie?

Cześć Gwiazdeczki

Wróciłam z miasta po bojach kredytowych i innych. Teraz szybko zrobic obiad , bo nic jeszcze nie mam. piersi z kurczaka siedza juz w marynacie, gotuje sie wywar z warzyw na zupe pomidorową, ryż ugotuje jak mąz będzie miał przyjechać o 17.
co u Was słychać? która ma wizytę u lekarza?
ja na krzywą cukrowa ide w piątek. miałam isc w poniedziałek ale wole wcześniej , zeby cos nie wypadło.

A ja sobie zdjęcie na nk wstawiam i zabijam nudę myśląc co by tutaj zjeść...i właściwie to już wiem, galaretkę, którą mamitka moja otrzymała dzisiaj z okazji 18 urodzin

witajcie Lutóweczki:] no my już wróciłyśmy( bo jesteśmy dwie hehe;0) od znajomych i próbujemy Was tu doczytac troszkę..
tak dzisiaj miałam ochotę na spacer,ale jest taka straszna pogoda u Nas ..ciągle pada..i właśnie po obiadku leżakuję sobię.;-):-D
a dzisiaj miałam pyszną fasolkę po bretońsku;);-)<mniam>:-p
miłego popołudnia;):-)

witajcie Lutóweczki:] no my już wróciłyśmy( bo jesteśmy dwie hehe;0) od znajomych i próbujemy Was tu doczytac troszkę..
tak dzisiaj miałam ochotę na spacer,ale jest taka straszna pogoda u Nas ..ciągle pada..i właśnie po obiadku leżakuję sobię.;-):-D
a dzisiaj miałam pyszną fasolkę po bretońsku;);-)<mniam>:-p
miłego popołudnia;):-)

ostatnio za mną fasolka chodzi daj troche

reklama
niech mi któraś zrobi obiad , plissssssss
padam na ryjek. od 9 rano do 15 praktycznie w biegu - praca, biuro nieruchomości, znów praca, bank jeden, drugi trzeci, znów biuro, 2 spółdzielnie mieszkaniowe, na koniec praca mojego M zeby mu zaniesc kanapki, kupine obok, ale biedak nie miał czasu sobie wyjsc po nie ja nie miałam czasu rano zrobić (wstyd) no i na nogach do domu.
dobrze ,ze zjadłam jogurt owocowy bo bym padła z głodu

Do góry