reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

hej dziewczynki... ja tylko na chwilę, nie będzie mnie z Wami przez jakiś czas, od poniedziałku leżę w szpitalu... mam niewydolność szyjki (i jest miękka) i zapalenie pęcherza, więc leżę... :((( w piątek mam się dowiedzieć czy i kiedy mogę mieć zabieg zakładania szwu... mam laptopa ze sobą, ale nie kiepsko łączy się z siecią i nie zawsze mi się udaje...

trzymam kciuki za Wasze brzusie :)

trzymaj się dzielnie i cieplutko, wszystko będzie dobrze!!! trzymam kciuki za Ciebie, dobrze, że jesteś pod opieką i obserwacją!!

ooo Gibaga wracasz do żywych?? nareszcie:tak:

reklama
Nareszcie nareszcie haha wy sobie na L4 to macie czas kochana a ja bidulka...do konca bede charowac buuuuuuuuuu:p ale co tam nadrabiac nie bede bo by mi zycia zabraklo...A poza tym mam troszke ostatnio zalatwiania z naszym domkiem i prawdopodobnie juz na koniec miesiaca sie wprowadzimy:)))))))))))wreszcie bede sobie mogla WIEEEEEELKA choinke kupic:))))) no i zaczac malowanie i umeblowanie pokoiku dla Olka:p juz sie doczekac nie moge:p

A wy jak sie skarbeczki czujecie????? oj stesknilam sie ja za wami:p

a mam pytanie czy was tez skurcze lapia????wlasnie mnie jeden skubaniec zlapal dlatego nie spie...matko jak to bolalo.....:(((((((

a mam pytanie czy was tez skurcze lapia????wlasnie mnie jeden skubaniec zlapal dlatego nie spie...matko jak to bolalo.....:(((((((

Gibaga kup sobie koniecznie magnez. Skurcze miną ! Ja czasem jak zapomnę wziąć to mnie złapie...A powiedz mi jaką formę imienia dla Olusia wybraliście ? Aleksander, Aleks czy Alex czy jeszcze inaczej ? :-)

Alexander:))))))) ale ja chyba na brak magnezu nie nazekam bo banany to wcinam jak szalona strasznie lubie ostatnio a no i pomidory tez....:p

Śliczne imię :tak: Podoba mi się bardziej niż Filip. Ale mąż już wybrał. A wiesz co w banankach i pomidorkach to raczej potas dominuje. Więc może magnezu jednak troszkę brakuje.

...Wczoraj wracając ze szpitala udało mi się wyciągnąć Mężusia do takiego fajnego, dużego sklepu dla dzieci w Zabrzu no i zdecydowaliśmy się, że kupujemy wózek TAKO Jumper X:-) jest bardzo fajny, lekko się nim jeździ, jest 3w1, szybko i łatwo się go składa:-) cena też nie jest za wysoka, więc chyba mamy już swój typ:-D teraz będzie największy problem z kolorem, bo musimy pójść na jakiś kompromis:-p

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)
My też ostatnio ogladaliśmy ten wózek i jest super:tak:
hej dziewczynki... ja tylko na chwilę, nie będzie mnie z Wami przez jakiś czas, od poniedziałku leżę w szpitalu... mam niewydolność szyjki (i jest miękka) i zapalenie pęcherza, więc leżę... :((( w piątek mam się dowiedzieć czy i kiedy mogę mieć zabieg zakładania szwu... mam laptopa ze sobą, ale nie kiepsko łączy się z siecią i nie zawsze mi się udaje...

trzymam kciuki za Wasze brzusie :)
Trzymaj się Kochana i uważaj na siebie!!!!!!!!!:sorry:

Ja się zmobilizowałam i pociągnęłam sobie kabel od internetu do łóżka, wzięłam laptopa, bo ileż można tak samotnie leżeć:sorry: Dziś to już kompletnie nie mam na nic siły:-( do piątku mam leżeć, a jak nie przejdzie to po antybiotyk:-(A zwolnienie od mojego rodzinnego lekarza mam do przyszłego piątku;-)A pojutrze do gin. ciekawe na ile mi da zwolnienie;-)Cieszę się, że jestem z Wami choć jutro wykłady ciekawe jak będę się czuła i nie wiem czy pójdę, ale co najważniejsze uciekłam z tej kostnicy:-D:-D:-D:-D Popijam Kubusia i wreszcie cieszę się każdym ruchem Synusia:-) dopiero dziś dotarło do mnie, ile codziennie ruchów mnie omijało:-(

Gibaga !!! Ja też myslałam ze wcianm dostatecznie duzo witaminek i minerałów , ale w ciąży to i tak zamało . Dodatkowo też pije magnez rozpuszczalny . Powiem wam dziewczyny ze ten mój maluszek to okropnie sie rozcharcował .Kopie i kopie od rana :)

reklama
Śliczne imię :tak: Podoba mi się bardziej niż Filip. Ale mąż już wybrał. A wiesz co w banankach i pomidorkach to raczej potas dominuje. Więc może magnezu jednak troszkę brakuje.

Filip tez ladnie:))))no faktycznie tu masz racje ze tam to potasu duzo....hmmmmcos sie moze wykombinuje

Ja się zmobilizowałam i pociągnęłam sobie kabel od internetu do łóżka, wzięłam laptopa, bo ileż można tak samotnie leżeć:sorry: Dziś to już kompletnie nie mam na nic siły:-( do piątku mam leżeć, a jak nie przejdzie to po antybiotyk:-(A zwolnienie od mojego rodzinnego lekarza mam do przyszłego piątku;-)A pojutrze do gin. ciekawe na ile mi da zwolnienie;-)Cieszę się, że jestem z Wami choć jutro wykłady ciekawe jak będę się czuła i nie wiem czy pójdę, ale co najważniejsze uciekłam z tej kostnicy:-D:-D:-D:-D Popijam Kubusia i wreszcie cieszę się każdym ruchem Synusia:-) dopiero dziś dotarło do mnie, ile codziennie ruchów mnie omijało:-(

A lez ...co sobie bedziesz zalowac:p
Kubusia to i ja bym sie napila :shocked2:

Do góry