reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Wczoraj wracając ze szpitala udało mi się wyciągnąć Mężusia do takiego fajnego, dużego sklepu dla dzieci w Zabrzu no i zdecydowaliśmy się, że kupujemy wózek TAKO Jumper X:-) jest bardzo fajny, lekko się nim jeździ, jest 3w1, szybko i łatwo się go składa:-) cena też nie jest za wysoka, więc chyba mamy już swój typ:-D teraz będzie największy problem z kolorem, bo musimy pójść na jakiś kompromis:-p

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)
A pamiętasz adres. Bo pamietam, że kiedyś byłam w takim wielkim sklepie, cała kamienica przerobinona na sklep i wydaje mi ise ze to było albo w Zabrzu, albo w Gliwicach? Muszę tam meza zaciągnąć, ale to jak poznamy płeć, czyli mama nadzieję że niedługo :D

Mam nadzieję, że z dziadkami bedzie ok

Tak w ogóle to dzień dobry. ja dzisiaj kolejny zabiegany dzien, zaraz siezwijam i nie wiem czy się poajwię, bo może na koncert Budki suflera zawitamy :). Także miłego dnia

reklama
Tygrynko - a możesz zadzwonić do lekarza? Przez tel zapytaj czy masz się pokazać :tak:

niby mogę, ale ja taka glupia jestem, że nie chcę wyjść na panikarę:tak: ale telefon to dobry pomysł, wolę się narzucać telefonicznie niż osobiście:-p

Tak w ogóle to dzień dobry. ja dzisiaj kolejny zabiegany dzien, zaraz siezwijam i nie wiem czy się poajwię, bo może na koncert Budki suflera zawitamy :). Także miłego dnia

to miłego koncertowania, tylko nie skikaj za dużo (chyba, że i tak idziesz się najeść:-p)

niby mogę, ale ja taka glupia jestem, że nie chcę wyjść na panikarę:tak: ale telefon to dobry pomysł, wolę się narzucać telefonicznie niż osobiście:-p

to miłego koncertowania, tylko nie skikaj za dużo (chyba, że i tak idziesz się najeść:-p)

tam idę tylko klapnąc posłuchac, bo pooglądać nie ma co :D.
A Ty lez w domku, a zadzwoń sobie do lekaża, żebyś nie musiała niepotrzebnie biegać.

Cześć babolki:-)
Na początek serdecznie gratuluję wszystkim które są po USG:-) Fajnie że dzieciaki zdrowe no i widzę że się siły trochę wyrównują i się lutowe dziewczynki chłopakom nie dają:-)
Mój mąż wczoraj wieczorem też zawzięcie twierdził że sobie dzisiaj rano koszulę do pracy uprasuje no i poszedł w swetrze;-)

Witam brzuchatki! Znowu mnie z Wami nie było 4 dni a wy tu już 1000 stronę przekroczyłyście :)
Mam nadzieje, że wszystkie wizyty są ok. Mnie ostatnio strasznie bolała głowa i wzięłam paracetamol - przyznam , że potem miałam takie wyrzuty sumienia - ale lekarz mówił,że można tylko, że mam jakiegoś stracha, że mała głupia tabletka zaszkodzi maleństwu - za tydzień wizyta już nie mogę się doczekać. Podejrze co robi tam mój mały bąbel :-D

tyle ze na alegro nie ma tego modelu bo ja ogladalam z przednimi kolkami tez pompowanym a w necie za tylko lane

Kochana mnie najbardziej interesuje, żeby miał wózek skrętne koło i rzeczywiście wolałabym, żeby były pompowane:-D a to w sklepie oglądałaś te z pompowanymi kołami??? Bo ja chyba nie widziałam takiego modelu w sklepie:no: aha i w tym wózku TREECO te przednie koła są chyba dużo mniejsze niż w TAKO i to mi się za bardzo nie podoba, ale jeszcze pokaże Mężusiowi i pomyślimy nad nim:-)

MamaSówka nadal trzymam kciuki za Twoich dziadków:tak:

Tygrynka dziękuję bardzo za kciuki:-) bardzo się przydadzą, bo właśnie siedzę jak na szpilkach i czekam na info co tam z Babcią:tak: a Dziadek okazało się, że ma pękniętą jakąś dolną część kręgosłupa i ma mieć jakiś gorset założony, ale to się jeszcze okaże, więc masakra:szok:

A pamiętasz adres. Bo pamietam, że kiedyś byłam w takim wielkim sklepie, cała kamienica przerobinona na sklep i wydaje mi ise ze to było albo w Zabrzu, albo w Gliwicach? Muszę tam meza zaciągnąć, ale to jak poznamy płeć, czyli mama nadzieję że niedługo :D

Mam nadzieję, że z dziadkami bedzie ok

Pysia ja też mam taką nadzieję:tak: a ten sklep nazywa się VIKI, ul. Roosevelta 54 w Zabrzu, a w Gliwicach jest KAJA, ul. Witkiewicza 9a lub KAJA, ul. Żwirki i Wigury 64:-D

No niestey śniadanie wylądowało w kibelku, ale już lepiej:-)

Właśnie mama zadzwoniła, że Babcia wychodzi, więc jedziemy po nią:-D buziaczki potem się odezwę:-)

hej dziewczynki... ja tylko na chwilę, nie będzie mnie z Wami przez jakiś czas, od poniedziałku leżę w szpitalu... mam niewydolność szyjki (i jest miękka) i zapalenie pęcherza, więc leżę... :((( w piątek mam się dowiedzieć czy i kiedy mogę mieć zabieg zakładania szwu... mam laptopa ze sobą, ale nie kiepsko łączy się z siecią i nie zawsze mi się udaje...

trzymam kciuki za Wasze brzusie :)

MamaSówka - superowo że babcia wychodzi. Babcie są the best :tak:

Tygrynko - ja dzwonię do mojej ginki zawsze :-) np dzwoniłam znad morza i pytałam czy mogę się napić herbatki z kopru włoskiego jak mnie bardzo żołądek bolał :tak:i powiem tak: nie wychodzisz na panikarę tylko DBASZ o swoje dziecko. Wychodzisz więc na DOBRĄ MAMĘ. Ja mam centralnie w d**&^% co o mnie pomyślą.

poziomeczka_82 - trzymam kciuki i życzę miłego oglądania kruszynki. A z tym paracetamolem to pomyśl tak: jak boli coś to masz jako mama złe samopoczucie i to dopiero kiepsko wpływa na dzidzię:tak:jak ja dosałam antybiotyk to dokładnie tak samo myślałam za każdym razem miałam wyrzuty sumienia że go musze wziąć:zawstydzona/y:

_Pysia_ - udanej zabawy na koncercie; oj coś czuję że dzidzia umuzykalniona będzie :-)

Znachorka - czizassss :-D leż kobieto pod kołderką i pisz tu z nami :tak:Musimy chyba zarządzić jakąś akcję odkażającą BB z zarazków przeziębieniowych:tak:

A tak wogóle to co na obiad dzisiaj? Ja zrobiłam biały barszczyk z kiełbaską i ugotowałam oczywiście jajeczka do niego ale tak leżały samotnie więc się skusiłam na kanapeczkę :-D no bo jajka trzeba jeść:tak:a potem se pomyślałam: kurde sam taki żurek to kiepskawo coś dla mojego małża po pracy, no i wymyśliłam placki ziemniaczane ale jak już przygotowałam sobie ciasto do smażenia żeby były świeże, no to oczywiście musiałam chociaż jednego usmażyć- no wiecie, żeby spróbować czy dobry i takietam :-) trza se jakoś radzić ;-)

hej dziewczynki... ja tylko na chwilę, nie będzie mnie z Wami przez jakiś czas, od poniedziałku leżę w szpitalu... mam niewydolność szyjki (i jest miękka) i zapalenie pęcherza, więc leżę... :((( w piątek mam się dowiedzieć czy i kiedy mogę mieć zabieg zakładania szwu... mam laptopa ze sobą, ale nie kiepsko łączy się z siecią i nie zawsze mi się udaje...

miło Cię poznać :tak: trzymam kciukasy za "szyjkę" - leżysz więc będzie cool!

reklama

Better safe than sorry...Nic sie nie boj lap za telefon...kto pyta nie bladzi..lepiej zebys teraz na bierzaca rozwiewala swoje watpliwosci niz potem sobie wyrzucala...ze nie zadzwonilas...ale napewno wszystko dobrze

Pysia baw sie dobrze tylko tam wiesz...wszystko z umiarem...hehe jk:p

No 3mam kciuki i daj znac jak bedziesz mogla:)

A JA SPAC NIE MOGE:p grrrrrrr

Dziendobry krolewny:)

Ostatnia edycja:
Do góry