reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Witajjjcie!
Ja dziś w rewelacyjnym humorze... Zgadnijcie dlaczego? Taa....bo wieczorem było ten teges!

Śliczne imię! Mała Zuzanna... cudowne!

A ja od rana siedzę na sroczku, ponieważ mam mini wylew w sensie sratatatata:-D Masakra...D do pracy pojechał, ja mu CV piszę, w końcu zmienia tę cholerną robotę, wyzysk ludzi wrrr... mam nadzieję, że CV dostarczymy jeszcze w tym tygodniu. Zaraz chyba jeszcze w kimę pójdę a później do szewca z butami, obcasy mi powypadały:-D A póxniej odrosty na włosach zaszlifować:-D

3mamy kciuki za sraczkę, aby puściła hehe! A co do odrostów to ja będę też robić, ino muszę się do fryzjera umówić, a zawsze mam nie po drodze! hehe....

Strasznie mi się spodoboał tekst: "wylew w sensie startatata" hehe, posikam się ze śmiechu!

a ta wogóle to nawt sie nie przywiałam DZIEN DOBRY

Mialam dzis koszmarna noc bo mam strasznie ztkany nos i nie moglam normalnie oddychac a do tego jeszcze ten palacy bol gardla! MASAKRA :-)

Kochana, aż mi Cię żal... Choróbsko jest okropne!

Cześć kochaniutkie,
Ja niedługo zmykam - idę zrobić wymaz dowcipny, a potem usg genetyczne. Potrzebuję Waszego wsparcia - chcę juz się dowiedzieć czy mam w sobie dziewczynkę czy chłopca (w 13 tyg. mi powiedział ze chyba dziewczynka - zobaczymy czy się potwierdzi), a poza tym to mam nadzieje że wszystko bedzie ok.

Losek - mega gratulacje!!!!!!! Super tak w końcu wiedzieć. Ja tez chcę!!!

copy.png
favicon.ico

3mamy kciuki z Adaśkiem za wizytę! Oczywiście czekamy na relacje! Oby kolejne maleństwo okazało się bezwstydne i ukazało co ma między nóżkami! Daj znać, kiedy kciuki można puścić....

witam was wszytkie,

dzis mam wolne od szkoly, oczywiscie planowo.Jutro za to tyrka od rana do 15.

Od rana zygac mi sie chyba dlatego ze zjadlam cala kochę sera bialego i czuje jakby w przewodzie mi stała. Dzis jestem bardzo marduna, zupelnie jak pogoda za oknem. Najgorsze jest to, ze zgubilam tekst do publikacji i za nic go nie moge znalezc. Zgubilam go juz w tamtym semestrze i to bylo wtedy kiedy zaszlam w ciaze :p nie mialam glow by myslec o publikacjach bo krwawilam no i teraz zapadlo sie to pod ziemie - juz wszedzie szukalam :| "pan redaktor"bedzie baaaardzo niezadowolony, a ja spale sie ze wstydu, bo wczoraj mu powiedzialam ze go przyniose na czwartek :( ale mi wstyd...

Dzis jestem samiutka w domu, zamule sie niemilosiernie w tę jesienna mżawę...nie sprzyjaja mi takie zaokienne nastroje...

Na spokojnie poszukaj tego pliku.... Skoro pisałaś to gdzieś musi się znaleźć.... Pamiętaj tylko, aby wszystko robić spokojnie, bo nerwy tylko utrudniają!
3mam kciuki aby się znalazł!

Wróciłam z badań i muszę wam powiedzieć że nie było tak źle, ta glukoza nawet by mi smakowała gdyby nie to że byłam na czczo:-) obyło się bez cytrynki ale jak wróciłam do domku to poleciałam na kibelek bo mnie przeczyściło:-D:-D:-D teraz czuję się lżejsza, prawie jak motylek.
Chętnie bym z wami została ale musze zmykać do pracy bo obiecałam że przyjadę po badaniach

Chyba musze zwlec sie z łóżka i wziasc za jakąs robte bo nawet ostatnio mezus stwierdzil ze sie rozleniwiłam :-0
Mój mąż to się tylko do mnie uśmiecha jak widzi stertę prasownia, która czeka od 2 tygodni:-)

My sie tez zastanawialismy nad tym wozkiem naszym typem jest seledyn :-) jak dla mnie to ma mala wade bo raczka jest obita pianka a z doswiadczenia kolezanek sie dowiedziałam ze to sie rwie i nieestetycznie wyglada drugim naszym typem jest wozek treeco bardzo podobny!! A tk z ciekawosci to ile w zabrzu taki wozek kosztuje bo ja znalazlam w wawie za 880 zł????

My raczej myślimy o jakimś ciemniejszym kolorze, bo znając nas to zaraz będzie brudny, a poza tym tu trzeba włożyć do auta, tu się gdzieś zahaczy to nam się wydaje, że ciemniejszy będzie lepszy:-) choć strasznie mi się taki jasny beżowy podoba:-p ceny u nas ze wszystkim to około 1200zł:tak: ale tak się teraz tak zastanawiam co napisałaś o tej rączce i oglądam ten wózek co napisałaś:tak:

My raczej myślimy o jakimś ciemniejszym kolorze, bo znając nas to zaraz będzie brudny, a poza tym tu trzeba włożyć do auta, tu się gdzieś zahaczy to nam się wydaje, że ciemniejszy będzie lepszy:-) choć strasznie mi się taki jasny beżowy podoba:-p ceny u nas ze wszystkim to około 1200zł:tak: ale tak się teraz tak zastanawiam co napisałaś o tej rączce i oglądam ten wózek co napisałaś:tak:
tyle ze na alegro nie ma tego modelu bo ja ogladalam z przednimi kolkami tez pompowanym a w necie za tylko lane

Moj maz to juz sie przestal usmiechac, tylko po powrocie z pracy sam sie bierze za prasowanie, wynik: 2 koszule spalone. Nic sie jednak nie odzywam, tylko mam nadzieje,z e sie w koncu nauczy;-)
moj tez kiedys po powrocie z prcy parasowal i nawet calkiem dobrze mu toszlo ale teraz po pracy leci prosto na budowe zeby tam wszystkiego dopilnowac i juz nie mam serca zeby jeszcze prasował

moniaa21 witamy wśród nas! Wejściówka 7zł, wrzuć do napędu DVD i możesz z nami tu siedzieć hehe! Żartuje oczywiście....!

oł maj godness nie pisz jej tego przecież to kobieta w ciąży jest!!!! i jeszcze zepsuje napęd dvd!!!!!

Cześć kochaniutkie,
Ja niedługo zmykam - idę zrobić wymaz dowcipny, a potem usg genetyczne. Potrzebuję Waszego wsparcia - chcę juz się dowiedzieć czy mam w sobie dziewczynkę czy chłopca (w 13 tyg. mi powiedział ze chyba dziewczynka - zobaczymy czy się potwierdzi), a poza tym to mam nadzieje że wszystko bedzie ok.

Ggosia trzymam kciuki!!! dawaj znać po!!!

MamaSówka nadal trzymam kciuki za Twoich dziadków:tak:

ja od rana znowu źle się czuję, boli mnie brzuch, mam brzydkie plamienia... a wizyta dopiero za 3 tyg.. chyba będę się wtryniać wcześniej albo pójdę do innego ginka (mam schizy że te brzydkie plamienia to sączące się wody płodowe...)

a w ogóle to dzień dobry:zawstydzona/y:

Hej dziewczyny ...
Dalej jestem chora. Leżymy w wyrku , maleństwo kopie jakby chciało powiedzieć " Skopie to wstrętne choróbsko od środka !!! A macie wirusy !!! " Od kaszlu już mnie boli brzuch , nie umiem zbytnio oddychac , więc leze i sapie jak parowóz ... Czytam gazetki dla mamusiek :) I cały dzień zapowiada się wyrze ....

reklama
ja od rana znowu źle się czuję, boli mnie brzuch, mam brzydkie plamienia... a wizyta dopiero za 3 tyg.. chyba będę się wtryniać wcześniej albo pójdę do innego ginka (mam schizy że te brzydkie plamienia to sączące się wody płodowe...)

a w ogóle to dzień dobry:zawstydzona/y:

Tygrynko - a możesz zadzwonić do lekarza? Przez tel zapytaj czy masz się pokazać :tak:

Do góry