marga82
Lutóweczka2010
niby tak ale jego skarpetki same do prania nie pojdą :-)to mu powiedz, że nawet sobie nie wyobraża jaką ciężką robotę odwalasz będąc w ciążybo to jest naprawdę spory wysiłek dla organizmu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niby tak ale jego skarpetki same do prania nie pojdą :-)to mu powiedz, że nawet sobie nie wyobraża jaką ciężką robotę odwalasz będąc w ciążybo to jest naprawdę spory wysiłek dla organizmu
Śliczne imię! Mała Zuzanna... cudowne!ZUZIA :-)
A ja od rana siedzę na sroczku, ponieważ mam mini wylew w sensie sratatatata Masakra...D do pracy pojechał, ja mu CV piszę, w końcu zmienia tę cholerną robotę, wyzysk ludzi wrrr... mam nadzieję, że CV dostarczymy jeszcze w tym tygodniu. Zaraz chyba jeszcze w kimę pójdę a później do szewca z butami, obcasy mi powypadały A póxniej odrosty na włosach zaszlifować
a ta wogóle to nawt sie nie przywiałam DZIEN DOBRY
Mialam dzis koszmarna noc bo mam strasznie ztkany nos i nie moglam normalnie oddychac a do tego jeszcze ten palacy bol gardla! MASAKRA :-)
Cześć kochaniutkie,
Ja niedługo zmykam - idę zrobić wymaz dowcipny, a potem usg genetyczne. Potrzebuję Waszego wsparcia - chcę juz się dowiedzieć czy mam w sobie dziewczynkę czy chłopca (w 13 tyg. mi powiedział ze chyba dziewczynka - zobaczymy czy się potwierdzi), a poza tym to mam nadzieje że wszystko bedzie ok.
Losek - mega gratulacje!!!!!!! Super tak w końcu wiedzieć. Ja tez chcę!!!
witam was wszytkie,
dzis mam wolne od szkoly, oczywiscie planowo.Jutro za to tyrka od rana do 15.
Od rana zygac mi sie chyba dlatego ze zjadlam cala kochę sera bialego i czuje jakby w przewodzie mi stała. Dzis jestem bardzo marduna, zupelnie jak pogoda za oknem. Najgorsze jest to, ze zgubilam tekst do publikacji i za nic go nie moge znalezc. Zgubilam go juz w tamtym semestrze i to bylo wtedy kiedy zaszlam w ciaze nie mialam glow by myslec o publikacjach bo krwawilam no i teraz zapadlo sie to pod ziemie - juz wszedzie szukalam :| "pan redaktor"bedzie baaaardzo niezadowolony, a ja spale sie ze wstydu, bo wczoraj mu powiedzialam ze go przyniose na czwartek ale mi wstyd...
Dzis jestem samiutka w domu, zamule sie niemilosiernie w tę jesienna mżawę...nie sprzyjaja mi takie zaokienne nastroje...
Mój mąż to się tylko do mnie uśmiecha jak widzi stertę prasownia, która czeka od 2 tygodni:-)Chyba musze zwlec sie z łóżka i wziasc za jakąs robte bo nawet ostatnio mezus stwierdzil ze sie rozleniwiłam :-0
My sie tez zastanawialismy nad tym wozkiem naszym typem jest seledyn :-) jak dla mnie to ma mala wade bo raczka jest obita pianka a z doswiadczenia kolezanek sie dowiedziałam ze to sie rwie i nieestetycznie wyglada drugim naszym typem jest wozek treeco bardzo podobny!! A tk z ciekawosci to ile w zabrzu taki wozek kosztuje bo ja znalazlam w wawie za 880 zł????
tyle ze na alegro nie ma tego modelu bo ja ogladalam z przednimi kolkami tez pompowanym a w necie za tylko laneMy raczej myślimy o jakimś ciemniejszym kolorze, bo znając nas to zaraz będzie brudny, a poza tym tu trzeba włożyć do auta, tu się gdzieś zahaczy to nam się wydaje, że ciemniejszy będzie lepszy:-) choć strasznie mi się taki jasny beżowy podoba ceny u nas ze wszystkim to około 1200zł ale tak się teraz tak zastanawiam co napisałaś o tej rączce i oglądam ten wózek co napisałaś
Mój mąż to się tylko do mnie uśmiecha jak widzi stertę prasownia, która czeka od 2 tygodni:-)
moj tez kiedys po powrocie z prcy parasowal i nawet calkiem dobrze mu toszlo ale teraz po pracy leci prosto na budowe zeby tam wszystkiego dopilnowac i juz nie mam serca zeby jeszcze prasowałMoj maz to juz sie przestal usmiechac, tylko po powrocie z pracy sam sie bierze za prasowanie, wynik: 2 koszule spalone. Nic sie jednak nie odzywam, tylko mam nadzieje,z e sie w koncu nauczy;-)
moniaa21 witamy wśród nas! Wejściówka 7zł, wrzuć do napędu DVD i możesz z nami tu siedzieć hehe! Żartuje oczywiście....!
Cześć kochaniutkie,
Ja niedługo zmykam - idę zrobić wymaz dowcipny, a potem usg genetyczne. Potrzebuję Waszego wsparcia - chcę juz się dowiedzieć czy mam w sobie dziewczynkę czy chłopca (w 13 tyg. mi powiedział ze chyba dziewczynka - zobaczymy czy się potwierdzi), a poza tym to mam nadzieje że wszystko bedzie ok.
ja od rana znowu źle się czuję, boli mnie brzuch, mam brzydkie plamienia... a wizyta dopiero za 3 tyg.. chyba będę się wtryniać wcześniej albo pójdę do innego ginka (mam schizy że te brzydkie plamienia to sączące się wody płodowe...)
a w ogóle to dzień dobry