reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

witam was wszytkie,

dzis mam wolne od szkoly, oczywiscie planowo.Jutro za to tyrka od rana do 15.

Od rana zygac mi sie chyba dlatego ze zjadlam cala kochę sera bialego i czuje jakby w przewodzie mi stała. Dzis jestem bardzo marduna, zupelnie jak pogoda za oknem. Najgorsze jest to, ze zgubilam tekst do publikacji i za nic go nie moge znalezc. Zgubilam go juz w tamtym semestrze i to bylo wtedy kiedy zaszlam w ciaze :p nie mialam glow by myslec o publikacjach bo krwawilam no i teraz zapadlo sie to pod ziemie - juz wszedzie szukalam :| "pan redaktor"bedzie baaaardzo niezadowolony, a ja spale sie ze wstydu, bo wczoraj mu powiedzialam ze go przyniose na czwartek :( ale mi wstyd...

Dzis jestem samiutka w domu, zamule sie niemilosiernie w tę jesienna mżawę...nie sprzyjaja mi takie zaokienne nastroje...

reklama
Cześć kochaniutkie,
Ja niedługo zmykam - idę zrobić wymaz dowcipny, a potem usg genetyczne. Potrzebuję Waszego wsparcia - chcę juz się dowiedzieć czy mam w sobie dziewczynkę czy chłopca (w 13 tyg. mi powiedział ze chyba dziewczynka - zobaczymy czy się potwierdzi), a poza tym to mam nadzieje że wszystko bedzie ok.

Losek - mega gratulacje!!!!!!! Super tak w końcu wiedzieć. Ja tez chcę!!!

copy.png
favicon.ico
Gosiu trzymamy Kciuki i na pewno wszystko będzie dobrze :tak::tak::tak: Więc się nie stresujemy :D

witam was wszytkie,

dzis mam wolne od szkoly, oczywiscie planowo.Jutro za to tyrka od rana do 15.

Od rana zygac mi sie chyba dlatego ze zjadlam cala kochę sera bialego i czuje jakby w przewodzie mi stała. Dzis jestem bardzo marduna, zupelnie jak pogoda za oknem. Najgorsze jest to, ze zgubilam tekst do publikacji i za nic go nie moge znalezc. Zgubilam go juz w tamtym semestrze i to bylo wtedy kiedy zaszlam w ciaze :p nie mialam glow by myslec o publikacjach bo krwawilam no i teraz zapadlo sie to pod ziemie - juz wszedzie szukalam :| "pan redaktor"bedzie baaaardzo niezadowolony, a ja spale sie ze wstydu, bo wczoraj mu powiedzialam ze go przyniose na czwartek :( ale mi wstyd...

Dzis jestem samiutka w domu, zamule sie niemilosiernie w tę jesienna mżawę...nie sprzyjaja mi takie zaokienne nastroje...

Ty jestes dziennikarką czy naukowcem, że publikujesz? A na kompie nie masz tego tekstu?/ Ręcznie pisałaś??
copy.png
favicon.ico

Ty jestes dziennikarką czy naukowcem, że publikujesz? A na kompie nie masz tego tekstu?/ Ręcznie pisałaś??
copy.png
favicon.ico
dziennikarka, na kompie musze poszukac, ale na laptopie mojej sostry..Mogla go rownie dobrze usunac a jak jest to i tak jest przed poprawkami...chociaz nawet jakby taki byl to bym byla w niebowzieta. Musze tam sprawdzic ale jak siostra przyjdzie z pracy...

Dzień dobry Śnieżynki:-)

Wczoraj mialam usg...i wyglada na to ze mamy nasza upragniona CÓRECZKĘ :tak::tak::tak::tak:

madzia gratuluje córeczki i super, że wszystko w porządku:-)

HEJ DZIEWCZYNKI :-):-):-)
Mialam dzisiaj wizyte :-):-) wszystko ok i bedzie CÓRECZKA OLIWKA :-):-):-) Na reszcie....... sie dowiedzialam!! :]

Losek to super, że córeczka i jakie fajne imię:-) kumpela ma pół roczną Oliwkę i jest cudowna:-D

Od jakiegoś czasu podglądam was co piszecie itp.
Ja mam termin na 20 lutego 2010 bardzo się z tego faktu cieszę, :-D
Chętnie dołączyłam bym do waszej paczki czy mogę ?
Jestem w 5 miesiącu a jeszcze nie wiem czy bedziemy mieli chłopca czy dziewczynkę.
Mąż oczywiście chce chłopca, ja wolałabym dziewczynke :)
Serdecznie pozdrawiam
Monika

Witamy serdecznie w naszym gronie i życzę spokojnej ciąży:-)

ja też już po:tak:
PRAWDOPODOBNIE dziewczynka - ale oczywiście pleckami całe badanie była do nas odwrócona, więc serduszko było widać średnio i buzię kiepsko - za 2 tyg popatrzymy jeszcze raz :tak: ale dzidzia jest 100% zdrowa!

LadyMocca gratuluję "prawdopodobnej" córeczki i też ładne imię, bo my jakbyśmy mieli córeczkę to miała się nazywać Zuzia, ale potem jednak zdecydowaliśmy się na inne:-p

Cześć kochaniutkie,
Ja niedługo zmykam - idę zrobić wymaz dowcipny, a potem usg genetyczne. Potrzebuję Waszego wsparcia - chcę juz się dowiedzieć czy mam w sobie dziewczynkę czy chłopca (w 13 tyg. mi powiedział ze chyba dziewczynka - zobaczymy czy się potwierdzi), a poza tym to mam nadzieje że wszystko bedzie ok.

ggosia trzymam ogromne kciuki, byś dowiedziała się, że wszystko w porządku i kto tam w brzuszku siedzi:-D

U nas od rana o dziwo świeci słoneczko i jest dość ciepło:-) w pogodzie mówią, że ma padać, więc zobaczymy później:-p

Zjadłam śniadanko i jakoś tak dziwnie się czuję, więc nie wiem czy niebawem nie zaliczę kibelka:szok:

Dziś ma się okazać czy Babcia kwalifikuje się do wstawienia zastawki, a jeśli tak to jeszcze musi się zgodzić, więc dziś powinno być wszystko wiadomo:tak: a Dziadek jednak został w szpitalu, bo się okazało, że ma pęknięty łokieć, coś z dyskiem no i jest cały poobijany i w ogóle:baffled: no i jeszcze boli go klatka piersiowa, więc teraz mamy mega masakrę i jeżdżenie z jednego szpitala do drugiego, ale najważniejsze, żeby wszystko się dobrze skończyło:tak:

Wczoraj wracając ze szpitala udało mi się wyciągnąć Mężusia do takiego fajnego, dużego sklepu dla dzieci w Zabrzu no i zdecydowaliśmy się, że kupujemy wózek TAKO Jumper X:-) jest bardzo fajny, lekko się nim jeździ, jest 3w1, szybko i łatwo się go składa:-) cena też nie jest za wysoka, więc chyba mamy już swój typ:-D teraz będzie największy problem z kolorem, bo musimy pójść na jakiś kompromis:-p

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)

Patrycja super ze masz zwolnienie , ufff. nie będziesz juz marznąc. Bardzo sie cieszę.
Ja w trakcie korków, zostawiłam na sekundkę moich i musiałam popatrzeć czy juz jesteś. Kochana smacznego jedzonka. ja znikam do moich uczniów. Będe ok 20. całuski
ja też sie strasznie ciesze, ale choróbsko gnębi:-(
HEJ DZIEWCZYNKI :-):-):-)

Mialam dzisiaj wizyte :-):-) wszystko ok i bedzie CÓRECZKA OLIWKA :-):-):-) Na reszcie....... sie dowiedzialam!! :]
gratulacje:-D:-D:-D:-D
Od jakiegoś czasu podglądam was co piszecie itp.
Ja mam termin na 20 lutego 2010 bardzo się z tego faktu cieszę, :-D
Chętnie dołączyłam bym do waszej paczki czy mogę ?
Jestem w 5 miesiącu a jeszcze nie wiem czy bedziemy mieli chłopca czy dziewczynkę.
Mąż oczywiście chce chłopca, ja wolałabym dziewczynke :)
Serdecznie pozdrawiam
Monika
Witam, gratuluje i spokojnej ciąży życzę:-D:-D
ja też już po:tak:
PRAWDOPODOBNIE dziewczynka - ale oczywiście pleckami całe badanie była do nas odwrócona, więc serduszko było widać średnio i buzię kiepsko - za 2 tyg popatrzymy jeszcze raz :tak: ale dzidzia jest 100% zdrowa!
Gratulacje!!!!!:-D:-D:-D
Witam
trzymajcie kciuki żebym pawia nie puściła na pielęgniarę :-) bo idę pić tą obrzydliwie slodka glukozę i spuścić trochę krwi

miłego dzionka
Trzymam kciuki:tak::tak:

A ja na chwilę i idę do wyrka bo masakra tak mnie rozłożyło:-(Miłego d nia Kobitki;-)

ale tekst usłyszałam. Kolega pytał jak i co a ja na to, że zdrowa i chyba dziewczynka a on:
no to nieźle, niezła sztuka dziurkę w dziurze zrobić :-D:-D:-D:-D:-D

ej laski co Was tak porozkładało? Wszystkie chore.Czizassssssss.... Leżeć w łóżkach a nie szwędają się po sklepach! ( ja taka mądra a sama właśnie kończę duomox brać )

Ostatnia edycja:
[Q

Wczoraj wracając ze szpitala udało mi się wyciągnąć Mężusia do takiego fajnego, dużego sklepu dla dzieci w Zabrzu no i zdecydowaliśmy się, że kupujemy wózek TAKO Jumper X:-) jest bardzo fajny, lekko się nim jeździ, jest 3w1, szybko i łatwo się go składa:-) cena też nie jest za wysoka, więc chyba mamy już swój typ:-D teraz będzie największy problem z kolorem, bo musimy pójść na jakiś kompromis:-p

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)[/QUOTE]
My sie tez zastanawialismy nad tym wozkiem naszym typem jest seledyn :-) jak dla mnie to ma mala wade bo raczka jest obita pianka a z doswiadczenia kolezanek sie dowiedziałam ze to sie rwie i nieestetycznie wyglada drugim naszym typem jest wozek treeco bardzo podobny!! A tk z ciekawosci to ile w zabrzu taki wozek kosztuje bo ja znalazlam w wawie za 880 zł????

reklama
Do góry