reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dzień dobry Śnieżynki :-)witam się porannie i będę zmykać, jadę dziś do mamy na cały dzień, a co mi tam, z teściową nie będę siedzieć w domu,,, wczoraj przyjechali i jak dla mnie mogliby dzisiaj jechać, no ale,,, w sobotę idą na wesele tu, u nas w miejscowości, więc troszkę posiedzą,,, więc ja zmykam, z mamą to z mamą wiadomo, a jeszcze lepszy jest fakt,że najprawdopodobniej pójdziemy na jakieś zakupki dla Dorotki i Danusi :-D więc już na samą myśl jestem cała HAPPY!! noooo i tyle u mnie, przespałam prawie całą noc a to duży sukces,bo moje córunie upodobały sobie kopać w pęcherz poprzednimi nocami, więc dziś naprawdę dobrze mi się spało:tak:
Pozdrawiam i życzę przyjemnego dnia, będę po południu albo wieczorkiem:-)

MONIKA gratuluję i witam w naszym gronie!!:-)

reklama
Witam
trzymajcie kciuki żebym pawia nie puściła na pielęgniarę :-) bo idę pić tą obrzydliwie slodka glukozę i spuścić trochę krwi

miłego dzionka
a mi lekarz kazal rozpuscic ta glukoze w soku grejfrutowym albo pomaranczowym bo podobno wiele dziewczyn jak rozpuszcza ja w wodzie to pozniej wymiotuja-tak mi ginek radził :-)

Juz mnie tak dawno nie bylo ze nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie ;-)
Niestety nie mam neta aktualnie bo sie przeprowadzilismy...i czekamy
Wczoraj mialam usg...i wyglada na to ze mamy nasza upragniona CÓRECZKĘ :tak::tak::tak::tak:
Wszytsko na usg wygląda dobrze i mala sie super rozwija...
Aż nie mogę w to uwierzyć

Kochana gratuluję córuni ! super! I cieszę się, że wszystko ok a niby jak miało być?:-DZawsze będzie Ok! Pewnie że cię pamiętamy, ale lepiej była jak zaglądałaś częściej, wystarczy czy jednej ślicznotki nie ma i już smutno się tutaj robi, buziaki.

Majsii ja też muszę sie zarejestrować, bo mnie aż 2 zęby bolą! Ale cholera coś się nie mogę zabrać za podniesienie słuchawki od telefonu:sorry: A później będę tego żałować. Jutro na morfologię idę i szczylki, więc zarejestruję się w piątek, obiecuję! A to przecież dla naszego dobra...dziurki zalakuje i będziem wciąż piękne:-D A jak dzidzia będzie, to już w ogóle czasu nie znajdziemy...

Najeli no chłopy tacy już są co zrobić, chociaż mój robi postępy, jak widzi, że z nerwów kurz mi z uszu leci, to przybiega z podkulonymi uszami i w końcu mi ulega, bo wie że lepiej mi ustąpić:-D
SLICZNY PŁASZCZYK KOCHANA!:tak:

lOSEK
GRATULUJĘ CÓRUNI WIDZĘ, ŻE TERAZ CZAS NA CÓRCIE, MOŻE I TO JAKIŚ ZNAK , ŻE I U NAS TAK BĘDZIE?:-D Olivka...jak mi się podoba te imie! I Milenka! A damianowi żadne z 2 i co...jestem w kropce:sorry: W razie by lalunia była:-D

A ja od rana siedzę na sroczku, ponieważ mam mini wylew w sensie sratatatata:-D Masakra...D do pracy pojechał, ja mu CV piszę, w końcu zmienia tę cholerną robotę, wyzysk ludzi wrrr... mam nadzieję, że CV dostarczymy jeszcze w tym tygodniu. Zaraz chyba jeszcze w kimę pójdę a później do szewca z butami, obcasy mi powypadały:-D A póxniej odrosty na włosach zaszlifować:-D

a ta wogóle to nawt sie nie przywiałam DZIEN DOBRY

Mialam dzis koszmarna noc bo mam strasznie ztkany nos i nie moglam normalnie oddychac a do tego jeszcze ten palacy bol gardla! MASAKRA :-)

Ale mnie wkurzyła laska na temacie " jak to jest jak chłopak w tobie kończy" no zapytała młoda a stara się odezwała, że niby ile ona ma lat żeby o takie rzeczy pytać, no proszę proszę, wielka MADAM...wrr...Nie rozumiem takich ludzi, no nie rozumiem

Idę ecie w kimę na godzinkę, dobranoc

Cześć kochaniutkie,
Ja niedługo zmykam - idę zrobić wymaz dowcipny, a potem usg genetyczne. Potrzebuję Waszego wsparcia - chcę juz się dowiedzieć czy mam w sobie dziewczynkę czy chłopca (w 13 tyg. mi powiedział ze chyba dziewczynka - zobaczymy czy się potwierdzi), a poza tym to mam nadzieje że wszystko bedzie ok.

Losek - mega gratulacje!!!!!!! Super tak w końcu wiedzieć. Ja tez chcę!!!

copy.png
favicon.ico

Ostatnia edycja:
Ale mnie wkurzyła laska na temacie " jak to jest jak chłopak w tobie kończy" no zapytała młoda a stara się odezwała, że niby ile ona ma lat żeby o takie rzeczy pytać, no proszę proszę, wielka MADAM...wrr...Nie rozumiem takich ludzi, no nie rozumiem

a no właśnie ja też ten wątek czytałam..
NO COMMENT WOGÓLE.. ehhh co za ludzie

Cześć kochaniutkie,
Ja niedługo zmykam - idę zrobić wymaz dowcipny, a potem usg genetyczne. Potrzebuję Waszego wsparcia - chcę juz się dowiedzieć czy mam w sobie dziewczynkę czy chłopca (w 13 tyg. mi powiedział ze chyba dziewczynka - zobaczymy czy się potwierdzi), a poza tym to mam nadzieje że wszystko bedzie ok.
copy.png
favicon.ico

Wszystko napewno będzie okej:tak:
Mnie wczoraj dziewczyny też pocieszały bo miałam mega stracha przed USG i się okazało że ... się nie okazało bo plecki zobaczyłam:tak: ale najważniejsze że dzidzia zdrowa i Twoja też napewno jest okej :tak:napisz jak wrócisz jaki wynik i czy mamy kolejną cytrynkę :-D

Dzieeeeeeen dobry Kochane :) :-)
Własnie godzine starałam się napisać sms z życzeniami do mojego Ł bo ja nie umiem składać życzen przez tel a co dopiero przez sms :-p no ale jak nie ma wyjscia to musialam sie za to zabrac :-)
Jak mija poranek? Jakie plany na dzis?
Ja gnam na śniadanko :D

reklama
Wszystko napewno będzie okej:tak:
Mnie wczoraj dziewczyny też pocieszały bo miałam mega stracha przed USG i się okazało że ... się nie okazało bo plecki zobaczyłam:tak: ale najważniejsze że dzidzia zdrowa i Twoja też napewno jest okej :tak:napisz jak wrócisz jaki wynik i czy mamy kolejną cytrynkę :-D

Ale podejrzewają u Ciebie dziewczynkę (gratulacje!!), tylko wiem po sobie podejrzenia to jeszcze nie wszystko, muszą się potwierdzić i ja tez na to czekam. Idę na trójwymiarowe usg, więc mam nadzijeę że będzie widać, bo jak nie, to się tak wk....wię, że szok . ale tak naprawdę to najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa.

Kejt - gratuluję podejrzeń dziewczynki

Moniaa21- Witamy

Do góry