reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Przywitam się przelotnie wieczornie...

Niestety wciąż nie przeszło, ani zawód ani wyrzuty sumienia z powodu zawodu... a mała (Oliwka/Zosia) jakby wiedziała i daje mamie popalić, a ja z każdym fikołkiem wyciskam łzy, bo tak mi jest przykro że jestem taka nie dobra...

Dziękuję Wam dziewczynki za wsparcie - dobrze wiedziec że nie jest się samemu, że tak można mieć...

Spoko, doleciałam....Za długo siedze przed kompem i zapomniałam że mi sie chciało sikać

Pochwalę się moim nowym zakupem....

Jesienny płaszczyk na brzuszek, różowa krata M (762377820) - Aukcje internetowe Allegro

Niby jesienny, ale jak się grubo pod niego ubiorę to do lutego wytrzymam hehe

Ja też dziś zakupik zrobiłam :)
PŁASZCZYK CIĄŻOWY MILANO BE MAMA - XL NOWY! (762454261) - Aukcje internetowe Allegro jest ocieplany więc pewnie uda mi się przelatać całą zimę...

HEJ DZIEWCZYNKI :-):-):-)

Mialam dzisiaj wizyte :-):-) wszystko ok i bedzie CÓRECZKA OLIWKA :-):-):-) Na reszcie....... sie dowiedzialam!! :]

Ale sie ciesze,ze w koncu znam plec! NARESZCIE!!:-D:-D:-D
Losek ogromniaste gratulacje!!
ja też już po:tak:
PRAWDOPODOBNIE dziewczynka - ale oczywiście pleckami całe badanie była do nas odwrócona, więc serduszko było widać średnio i buzię kiepsko - za 2 tyg popatrzymy jeszcze raz :tak: ale dzidzia jest 100% zdrowa!
Lady Mocca - widzę że obie wylądowałyśmy z prawdopodobieństwem dziewczynkowym - tylko ja ide w czwartek na połówkowe jeszcze raz do innego specjalisty wiec pewnie bede wiedziała już na pewno.

Ściskam.

moniaa21 witamy wśród nas! Wejściówka 7zł, wrzuć do napędu DVD i możesz z nami tu siedzieć hehe! Żartuje oczywiście....!
Tak jak Tygrynka napisała, jesteśmy dość specyficzne, nie owijamy gówna w papierek, piszemy prosto z mostu i nieraz kurwyy i inne takie się sypią! Piszemy dokładnie o naszej fizjologii oraz jesteśmy dla siebie niesamowitym wsparciem! Mamy poczucie humoru i można na nas liczyć! Generalnie jesteśmy fajne, i będziemy miały fajne dzieci!
Cieszymy się, że do nas dołączyłaś! Mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze czuła. Życzę Ci spokojnej ciąży!

LadyMocca no to gratulujemy z Adasiem córuni (tej prawdopodobnej hehe)! To cudownie! Imię już wybrane?

kejt82 kochana, głowa do góry! Nie masz czym się przejmować, przecież to naturalna reakcja!
A co do płaszczyka, to śliczny! Świetnie prezentuje się z tym paskiem!

Wiem, miałam już iść spać... Wiem... Ale nie mogę zasnąć....
Jestem pachnąca, świeżutka i ogolona! A mój mąż gapi się w telewizor. Eh.... idę go zgwałcić!
Jak wrócę, to okaże się, że to nie był dobry pomysł.... A jak pojawię sie rano cała w skowronkach.....to sobie wyobraźcie, bo i tak Wam nie opowiem! hehe....

Dobranoc!

ja ez juz ide spac nadobilam dzisiejsze zaległosci ale juz nie ma dzis sily nic odpisywac moze jk usne to przynajmniej nie bede czula tego strasznego bolu gardła! Dobranoc! buziaczki:-)

HEJ DZIEWCZYNKI :-):-):-)

Mialam dzisiaj wizyte :-):-) wszystko ok i bedzie CÓRECZKA OLIWKA :-):-):-) Na reszcie....... sie dowiedzialam!! :]

:-D:-D:-D

Siper gratuluje dziewuszki

Od jakiegoś czasu podglądam was co piszecie itp.
Ja mam termin na 20 lutego 2010 bardzo się z tego faktu cieszę, :-D
Chętnie dołączyłam bym do waszej paczki czy mogę ?
Jestem w 5 miesiącu a jeszcze nie wiem czy bedziemy mieli chłopca czy dziewczynkę.
Mąż oczywiście chce chłopca, ja wolałabym dziewczynke :)
Serdecznie pozdrawiam
Monika

witamy witamy i życzę spokojnej ciąży...obyś nie skonczyła tylko na tym poście

ja też już po:tak:
PRAWDOPODOBNIE dziewczynka - ale oczywiście pleckami całe badanie była do nas odwrócona, więc serduszko było widać średnio i buzię kiepsko - za 2 tyg popatrzymy jeszcze raz :tak: ale dzidzia jest 100% zdrowa!

to super fajnie kolejna cytryna

a przyłączaj się, przyłączaj... jeśli tylko się nie fochasz, jesteś w stanie znieść fakt, że czasem nie zauważymy co piszesz, zaśmrodzimy atmosferę, napiszemy k*** lub pojeb*** albo opiszemy części ciała, lub po prostu mamy głupawkę to.... jak najbardziej się nadajesz i witamy Cię bardzo serdecznie:tak::tak::tak:
to trzymamy kciuki za dziewczynkę, tutaj jak zauważyłaś wszelkie Lodówki trzymają się razem a nie z mężami:-p

Tygrynka do bólu normalnie

czy wszystkie juz spicie?????

ja wlasnie wrocilam z pracy a tu nikogo nie ma :-(

ja tak mam ciągle co wejde jakaś dziwna cisza a potem się mnie czepiają że sie coraz mniej udzielam jak one tu szaleja to ja jeszcze śpie

reklama
Do góry