reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Losek GRATULUJE Oliwii! Cudownie, że córka! Cudownie, że Oliwka! Mnie strasznie podoba się to imię, i zresztą już dzisiaj pisałam, że gdybym ja miała córkę, była by to właśnie Oliwka! Jak się cieszę!

A ja idę w kimono! Najwyższy już czas :-)

Do juterka~!~

Od jakiegoś czasu podglądam was co piszecie itp.
Ja mam termin na 20 lutego 2010 bardzo się z tego faktu cieszę, :-D
Chętnie dołączyłam bym do waszej paczki czy mogę ?
Jestem w 5 miesiącu a jeszcze nie wiem czy bedziemy mieli chłopca czy dziewczynkę.
Mąż oczywiście chce chłopca, ja wolałabym dziewczynke :)
Serdecznie pozdrawiam
Monika

Ostatnia edycja:
ja też już po:tak:
PRAWDOPODOBNIE dziewczynka - ale oczywiście pleckami całe badanie była do nas odwrócona, więc serduszko było widać średnio i buzię kiepsko - za 2 tyg popatrzymy jeszcze raz :tak: ale dzidzia jest 100% zdrowa!

Od jakiegoś czasu podglądam was co piszecie itp.
Ja mam termin na 20 lutego 2010 bardzo się z tego faktu cieszę, :-D
Chętnie dołączyłam bym do waszej paczki czy mogę ?
Jestem w 5 miesiącu a jeszcze nie wiem czy bedziemy mieli chłopca czy dziewczynkę.
Mąż oczywiście chce chłopca, ja wolałabym dziewczynke :)
Serdecznie pozdrawiam
Monika

a przyłączaj się, przyłączaj... jeśli tylko się nie fochasz, jesteś w stanie znieść fakt, że czasem nie zauważymy co piszesz, zaśmrodzimy atmosferę, napiszemy k*** lub pojeb*** albo opiszemy części ciała, lub po prostu mamy głupawkę to.... jak najbardziej się nadajesz i witamy Cię bardzo serdecznie:tak::tak::tak:
to trzymamy kciuki za dziewczynkę, tutaj jak zauważyłaś wszelkie Lodówki trzymają się razem a nie z mężami:-p

No to super ;D
Jak od lekarza dobre wieści to super
Ja ostatnio siedziałam 3 godziny i kiedy przyszła moja kolej to powiedziała mi, że aparat do usg się zepsuł... fatalna sprawa wkurzona byłam jak nie wiem teraz ide 26.10. może wtedy się dowiem co i jak :D

Widze, ze wiekszosz z Was zmyka juz spac a ja dopiero sie pojawiam :-p

U mnie choroby ciag dalszy. Do tego z rana bylo tak zle, ze co chwile lapalam sie scian, bo sie zataczalam :-(No i nie obylo sie juz bez lekarza. Na szczescie osluchowo wszystko jest czyste. Gardlo tylko lekko zaczerwienione, ale popalic mi daja jak zwykle zatoki :wściekła/y::-(Przez to mam dusznosci, katar, a z rana to sama rope z nosa, no i bole glowy. Ja dosc czesto mam problemy z zatokami, ale teraz to mecze sie podwojnie, bo nie dosc, ze przyszedl naprawde mega atak to jeszcze nie ma czym walczyc, ehhhh.... No i dostalam juz antybiotyk do gardla i do nosa :-( Mam nadzieje, ze pomoze do jutra. Bo dziennie nie przesypiam nocek, spie po 4 godzinyn na dobe bo sie dusze :-(Pozatym jak lekarka mnie zobaczyla gdy weszlam najpierw z Corcia do zbadania to od razu powiedziala, ze dzisiaj to o wiele gorzej jest z mama. Wygladam juz jak smierc, jestem tak blada. Niech mi to wreszcie da spokoj, buuuuuuu...!!!!!!!!!:-:)-:)-(

A witam nowe Mamusie :-)

I GRATULACJE dla tych z Was, ktore poznaly dzisiaj plec swoich Fasolek :-)

Losek Oliwki to meeeega łobuziaki :-D ale jakie sa przy tym kochane :-):tak::-) mowie z doswiadczenia ;-) ale wybor imienia super!

Kejt Twoja reakcja jest jak najbardziej normalna i nie ma nic wspolnego z byciem wyrodnym rodzicem. Nie wiem czy pamietasz, ale gdy ja sie dowiedzialam, ze bedzie to syn to zadzwonilam od razu do mamy i przez pol godziny ryczalam jak bóbr do telefonu :sorry:a teraz ciesze sie, ze jest synus, ale potrzebowalam czasu, zeby oswoic sie z nowa sytuacja. I widze, ze u Ciebie jest identycznie :tak: tak wiec glowa do gory, jak trzeba to sobie troche poplacz, a jutro rano inaczej spojrzysz na Corcie :-) bo dziewczynki sa suuuuuper i wogole och i ach!:-)

Ja po weselu 3 tygodnie dochodziłam do siebie byłam tak bardzo chora, ze doktor przepisał mi duomox i krople do nosa ... nie dawałam rady teraz zostal mi tylko kaszel. a na kaszel brałam stodal polecam bezpieczny w ciazy

reklama
Do góry