reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
w ogóle to mnie tak koszmarnie kręgosłup napiernicza, ze oszaleję. Mam jakieś zwyrodnienie i czesto mnie tak boli, mama nadzieję, że to ten cojakiś czasowy ból, anie już z powodu ciązy.

Patrycja...to fajnie, że masz wolne. W końcu masz czas aby odpocząć i się kurować, a jednocześnie cieszyć ciążą...!

Ja ostatnio za szybko żyję i dziś mam za swoje, brzuszek już nie boli tak bardzo, ale jednak daje się we znaki. Najważniejsze, że mały kopie i daje o sobie często znać!
Poza tym jedno i to samo w kółko...Praca-dom! Jeszcze żeby było tego mało, to postanowiłam wkręcić się w Oriflame, aby mieć jakiś nawet mały dochodzik, jak już będę siedzieć w domu :)

Najeli Ty to ode mnie na gołą dupę dostaniesz za te harce w pracy, weź kobito uważaj na siebie i dzidzię. My tu przez Ciebie normalnie na zawał zejdziemy albo cuś innego równie tragicznego! Więc naprawdę nie przemęczaj się, bo przysięgam, że zawinę swoje wielkie dupsko i Cię odwiedzę osobiście i nastrzelam jak dosięgnę (154cm :p)

No a z wózkiem to się nie martw, powiedz małżowi, że jak nie chce Ci pomóc to poprosisz jakiegoś przystojnego kolegę, który już się zaoferował z pomocą :p Zobaczysz, że od razu zmieni zdanie :p hi hi hi Nie, no żartuję. Powiedz, że to dla Ciebie ważne i, że jak te większe zakupy będziecie już mieli za sobą to potem będzie Wam lżej, między innymi finansowo :)

To tłumaczenie to u mnie podstawa, ale on wiecznie nie ma czasu! Jak się wkurzę to sama pojade! Nie chce zostawiać wszystkiego na koniec bo to bez sensu! Przecież wszystko można powoli, systematycznie gromadzić....

Przecież jest gdzie trzymać, bo Tygrynka nie zapowiada, że się wprowadza do ostatniego pokoju, poza tym załatwia kredyt na własne mieszkanie, więc tam mogę magazynować większe gabarytowo zakupy!

A co do strzelania po gołej dupie, to ja sobie wypraszam ale to jest molestowanie! Fakt faktem, może być to ciekawe doświadczenie, ale to nie zmienia tego, że podchodzi pod paragraf! hehheee....

Przecież jest gdzie trzymać, bo Tygrynka nie zapowiada, że się wprowadza do ostatniego pokoju, poza tym załatwia kredyt na własne mieszkanie, więc tam mogę magazynować większe gabarytowo zakupy!

A co do strzelania po gołej dupie, to ja sobie wypraszam ale to jest molestowanie! Fakt faktem, może być to ciekawe doświadczenie, ale to nie zmienia tego, że podchodzi pod paragraf! hehheee....

trudno, najwyżej będę pod wózkiem spała:tak:
strzelanie po gołej dupie możeby być bolesnym a nie ciekawym doświadczeniem!! wyobrażasz sobie takie mocne przeciągłe PLASK??:szok:

Kurde,,,,, posikam się,,,,,

Lece do kibelka*

*musiałam Wam to napisać!

dzięki, od razu widać żeś szczera dziewczyna i nic przed nami nie ukrywasz :*
idę Cię ponaśladować!!

Najeli oplułam monitor
zeby tylko , a on cały w jogurtowej posypce. musze znaleźć pianke do LCD zanim mąz wróci

to co Ty wcinasz??? podziel się :tak:

mam, ale sztuk jeden tym razem:-D
a ciom?? jak Cię jakiś artykuł interesuje to mogę skserować i dosłać??
bo swojego nie oddam, chomik i pies ogrodnika jestem - wszytsko zbieram nie oddaję;-)

reklama
słuchajcie a czy takiemu maluszkowi trzeba myć plecki??
bo ostatnio widziałam, jak bratowa męża myje miesięczne dziecko w wanience i po umyciu brzuszka, przewraca małą na drugą stronę, trzyma za brzuszek i myje plecki, a mała tak biednie bezwładnie zwisa... musi tak być?? bo ja się nie znam, ale dziwnie mi to wyglądało, zresztą wydaje mi sie, ze przecież aż tak się maluch nie poci, poza tym leżąc na pleckach jest obmywany wodą od dołu, nie??

Do góry