Majsii
Fanka BB :)
A co jest w mamo to ja ?
Wróciłam od dentysty było okropnie i jeszcze ze dwa razy będę musiała tam iśc :-(
Wróciłam od dentysty było okropnie i jeszcze ze dwa razy będę musiała tam iśc :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najeli Ty to ode mnie na gołą dupę dostaniesz za te harce w pracy, weź kobito uważaj na siebie i dzidzię. My tu przez Ciebie normalnie na zawał zejdziemy albo cuś innego równie tragicznego! Więc naprawdę nie przemęczaj się, bo przysięgam, że zawinę swoje wielkie dupsko i Cię odwiedzę osobiście i nastrzelam jak dosięgnę (154cm )
No a z wózkiem to się nie martw, powiedz małżowi, że jak nie chce Ci pomóc to poprosisz jakiegoś przystojnego kolegę, który już się zaoferował z pomocą Zobaczysz, że od razu zmieni zdanie hi hi hi Nie, no żartuję. Powiedz, że to dla Ciebie ważne i, że jak te większe zakupy będziecie już mieli za sobą to potem będzie Wam lżej, między innymi finansowo
A co jest w mamo to ja ?
Przecież jest gdzie trzymać, bo Tygrynka nie zapowiada, że się wprowadza do ostatniego pokoju, poza tym załatwia kredyt na własne mieszkanie, więc tam mogę magazynować większe gabarytowo zakupy!
A co do strzelania po gołej dupie, to ja sobie wypraszam ale to jest molestowanie! Fakt faktem, może być to ciekawe doświadczenie, ale to nie zmienia tego, że podchodzi pod paragraf! hehheee....
Kurde,,,,, posikam się,,,,,
Lece do kibelka*
*musiałam Wam to napisać!