reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Gosia:) ja mam pojutrze "magiczną granicę" Ostatnio dotrwałam w dwupaku do 8t1d. Doskonale Cię rozumiem, ALE... pamiętaj że pozytywne nastawienie i myślenie życzeniowe ma magiczną moc :tak:;-) Nosek do góry :-)
staram sie, nawet czasem "zapominam" ze jestem w ciazy przez ten brak dolegliwosci... ten strach to gdzies tam w srodku gleboko...tylko czasem sie wynurza...wierze ze bedzie dobrze

AniaForever podziwiam Cię za wytrzymałość - ja bym poleciała prywatnie na USG :-p Zresztą latam ;-) Super że wszystko jest OK :-D Faktycznie się Bidulko musiałaś naczekać , ta nasza służba zdrowia jest ... Niech każdy sobie doda :-p
ja tez bym nie wytrzymala a co do przychodni to masakra... czekac tyle.
Ja raz zapisalam dziecko do pediatry w takiej st 17.30 jeszcze czekalam bo pani doktor sobie wychodzila, godziny nie obowiazywaly. Jak poszlam do okienka do pielegniarki, ze co to jest ze ja na godzine i tak dlugo musze czekac to mi powiedziala, ze co ona ma zrobic jak rodzice z dziecmi przychodza kiedy chca i tez bez rejestracji?? Ja mna to ze powinny czekacv na koniec a ja jak wczesniej sie rejestrowalam to mam pierwszenstwo i wpisalam sie do ksiegi skarg!!! Potem przepisalam do innej, nowej przychodni, gdzie rejestracja jest na godzine i pilnuje sie tego a jak ktos sie chce dostac bez rejestracji to czeka na "dziure" albo na koniec przychodzi... i lekarka wywoluje pacjentow.
No a do gina chodze prywatnie...niestety...ale usg na kazdej wizycie

reklama
Cześć Dziewczynki, ja po egzaminie, oczywiscie mi nie poszło ale mam to w nosie, we wrzesniu poprawki, dzisiaj tak mnie boli łeb ze poprostu chyba wykorkuje, nawet mi sie pytan nie chciało czytać, 100 osob na sali okna pozamykali, na dworze 30 stopni, duzo osob przepoconych bo to wiekszosc po pracy prosto, nie no masakra, zaduch, smród myslałam ze jajko zniose, a teraz sie kłade, wiatrak nad łbem i leże, mam nadzieje ze ten ból wkoncu minie bo od rana z nim walcze, pozdrowionka

Ja mam dzisiaj taki "nerwowy" dzień. Przy ostatniej ciąży dostałam plamienia 7t6d, czyli jakby dzisiaj. Latam co chwila do łazienki sprawdzić czy nic tam nie mam. Chyba zaraz sama sobie wleje :wściekła/y:
Mama Sówka ja też myślałam że jak już zobaczę serduszko to się uspokoję. No może na chwilę pomogło, ale im bliżej do kolejnej wizyty tym bardziej zaczynam świrować:zawstydzona/y: Najchętniej podłączyłabym się na stałe do USG ;-):tak:
OK ale już nie świrujmy i nie nakręcajmy się dodatkowo :-)

A to dobre! Ja mam tak samo, miałam tydzien temu małe plamienie, teraz jest ok, a co chwile sprawdzam czy nie mam krwi, a na dodatek czasami wsadze palucha do środka hihihi zeby sprawdzic czy w srodku nie pojawia sie krew, normalnie schizoooooo, 8 ide na wizyte bo mi sie zwolnienie konczy i tez bede miec usg, to bedzie 10 tydzien, potem mam isc niby za 4 czyli w 14, ale napewno nie wytrzymam i w 12 polece sprawdzic czy wszystko ok na koniec tego pierwszego trymestru, kurcze juz tak blisko konca 1 rymestru,,oby wszystko dalej było ok...

reklama
Cześć Dziewczynki, ja po egzaminie, oczywiscie mi nie poszło ale mam to w nosie, we wrzesniu poprawki, dzisiaj tak mnie boli łeb ze poprostu chyba wykorkuje, nawet mi sie pytan nie chciało czytać, 100 osob na sali okna pozamykali, na dworze 30 stopni, duzo osob przepoconych bo to wiekszosc po pracy prosto, nie no masakra, zaduch, smród myslałam ze jajko zniose, a teraz sie kłade, wiatrak nad łbem i leże, mam nadzieje ze ten ból wkoncu minie bo od rana z nim walcze, pozdrowionka

no pewnie, we wrzesniu bedzie chlodniej i pewnie mniej ludzi na sali... a bol glowy potrafi odebrac mysli...
jestem padnieta czekam az Nicol zasnie i tez sie klade wie´´c dobranoc
a moj synus usnal kolo 15 i spal do 18 wiec teraz szaleje ale z tata wiec ja mam wolne i zaraz ide sie kimnac...

Do góry