reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Choć tyle:-) Choć ja nie będę sama zawsze jest Gabryś i Kot:-D Dopiero koło 19 się zjawi Małż;-) A Ty masz Kingusię:tak:;-)
Czytałam fajny artykuł w "Mamo to ja" na temat rozmów z dzidziusiem i pozytywnie to wpływa. bo potem Twój głos po porodzie działa jak uspokajacz dla dzidziusia, ciekawe czy się sprawdzi:-p

Pati ja juz gadam z Kingą od dawna.
Mąz wraca dzis ok 1 w nocy z pracy wiec pewnie bede juz spała. Kota nie mam, rybki, dranie skaczące. ale sie z nimi głupio gada bo ja do nich o ona tulko pyszczki otwieraja i sie przedrzeźniają ;-)
chciałam kupic sobie tą gazetke, ale w sklepie obok nie ma, ale jutro kupie na miescie.
Poszłabym kupic sobie szlafrok do Jysku. maja takie grube długie za 50zł. Pewnie pójde , zawsze to choc na chwile nie w mieszkaniu.

Juz mnie tak dawno nie bylo ze nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie ;-)
Niestety nie mam neta aktualnie bo sie przeprowadzilismy...i czekamy
Wczoraj mialam usg...i wyglada na to ze mamy nasza upragniona CÓRECZKĘ :tak::tak::tak::tak:
Wszytsko na usg wygląda dobrze i mala sie super rozwija...
Aż nie mogę w to uwierzyć

Jak tylko bede miala neta to sie odezwe....mam nadzieje ze u wszytskich lutówek jest dobrze....
Trzymajcie sie dziewczyny!!!
pozdrawiam

Wczoraj mialam usg...i wyglada na to ze mamy nasza upragniona CÓRECZKĘ :tak::tak::tak::tak:

Jak tylko bede miala neta to sie odezwe....mam nadzieje ze u wszytskich lutówek jest dobrze....
pozdrawiam
Madziu cieszę sie ze u ciebie super.
Gratuluje zdrowej dziewczyneczki.
macie juz imie dla Malutkiej? Jak Ty sie czujesz?

no dobra zasypała bym Cie pytaniami ;-). Jak juz będziesz miała neta to fajnie będzie jak będziesz tu z nami pisać.
wielkie pozdrowienia

Pati ja juz gadam z Kingą od dawna.
Mąz wraca dzis ok 1 w nocy z pracy wiec pewnie bede juz spała. Kota nie mam, rybki, dranie skaczące. ale sie z nimi głupio gada bo ja do nich o ona tulko pyszczki otwieraja i sie przedrzeźniają ;-)
chciałam kupic sobie tą gazetke, ale w sklepie obok nie ma, ale jutro kupie na miescie.
Poszłabym kupic sobie szlafrok do Jysku. maja takie grube długie za 50zł. Pewnie pójde , zawsze to choc na chwile nie w mieszkaniu.
No tak, rybki to kiepski pomysł na rozmowę:-) Kot przynajmniej popatrzy jak do niej gadam, może udaje, że coś rozumie, a może nie:-p I zawsze coś wysępi do jedzenia ode mnie:-p To kup sobie koniecznie w środku jest fajna lista do zaznaczania z wyprawką dla maluszka:tak::-) Ja to całą już przeczytałam:-) O tak.. szlafroczek gruby to jest to:tak: i przy okazji spacerek zaliczysz;-) Ja 15.15 będę uciekac do lekarza;-):-) Choć wolałabym prosto do łóżeczka:sorry:

pozdrawiam
Pamiętamy:tak::-) No to gratuluje wymarzonej i wyczekanej córuni:-D:-D:-D:-D

Pati będe trzymac kciuki zeby Cie przyjeli szybciutko i od razu dali L4.
Ja wypije cherbatke, ubiore sie ciepło i pójde na spacerek. Pisz szybciutko jak wrócisz od lekarza co i jak.
Dzięki przydadzą się:sorry: Oby, może i być do piątku to l4, bo w piątek wizyta u gin.;-) A ona naprawdę musiała by być z kamienia, żeby zwolnienia nie dać, bo ileż można pracować w takiej kostnicy i dziś dowiedziałam się, że nie prędko włączą ogrzewanie bo wymieniają okna wszędzie... To ja dziękuje bardzo za takie warunki:confused2:

Dzuire mam w zębie :eek: własnie ją wyczułam :eek: bo mnie k....... boli :eek: Mogę iść w ciąży do stomatologa i mi to naprawi ? :confused: W ciąży sie tylko prywatnie do dentysty chodzi ? Wiem, że pisałyście coś o ząbkach ale nie moge teraz tego znaleźć a nie pamiętam :-(

reklama
Hey brzuchatki teraz się pwenie ze mnie naśmiejecie, albo i nie bo mnie do śmiechu nie jest.....

w nocy przezyłam dramat, nie spałam ani minuty, miałam taki ucisk w mostku że aż mnie lewa ręka bolała i nie mogłam nia ruszać, myślałam że koniec ze mną normalnie każdy oddech to był koszmar, przepłakałam z bólu całą noc.....mierzyłam sobie co chwilkę ciśnienie i miałam jak podręcznikowe, tętno 95-105...tak w bólu dotrwałam do rana...zawlekłam moje niedospane zbolałe zwłoki do przychodni.....zrobili mi EKG...i nic...zdrowa serce jak dzwon.....okazało się że to ZGAGA ciążowa i to już tak do końca ciąży.....to był taki ból ze długo go nie zapomne...mam jeść małe posiłki i często unikać słodyczy i gazowanego oraz łączenia smaków....ale zadzwoniłam do kumpeli i ona całą ciążę pochłaniała tonami RENI...więc sobie zakupiłam zapodałam i odeszło jak ręką odjoł......

myślałam że zgaga to palenie i takie jakby cofanie kwasu, nie to było coś strasznego lekarz mi tłumaczył że w ciąży to wszystko pościskane i ja mam już bardzo duży brzuszek jak na 20 tc wiec mówił że w ciąży zgaga to katastrofa....więc jak was złapie to bedziecie już pewnie wiedziały że to nie zawał serca

Do góry