reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Majsi będzie dobrze, powodzenia!! bardzo dobrze, że idziesz będziesz miała z głowy (i zęba :)) trzymam kciuki!!

Rechotku Ty jesteś przekochana no... ze zgagi zrobić zawał tylko Ty potrafisz:tak: i jak Cię nie ubóstwiać?? mam nadzieję, że już lepiej się czujesz??

Gibaga no w końcu raczyłaś się odezwać:-p ogarniaj tę robotę i wracaj do nas!!

reklama
Majsi będzie dobrze, powodzenia!! bardzo dobrze, że idziesz będziesz miała z głowy (i zęba :)) trzymam kciuki!!

Rechotku Ty jesteś przekochana no... ze zgagi zrobić zawał tylko Ty potrafisz:tak: i jak Cię nie ubóstwiać?? mam nadzieję, że już lepiej się czujesz??

Gibaga no w końcu raczyłaś się odezwać:-p ogarniaj tę robotę i wracaj do nas!!

kochana w zyciu zgagi nie miałam a to nie paloło tylko to był taki uciesk że naprawde myślałam że mam coś z sercem ale żeby aż na reke padło nie żartuj że już miałaś takie kiedyś??????????????

haha no staram sie :p dopiero z pracy wrocilam i spac mi sie chce ale mam chec na gotowane jajka z majonezem....pychota...a potem krokiety chyba zrobie:))))))))

kochana w zyciu zgagi nie miałam a to nie paloło tylko to był taki uciesk że naprawde myślałam że mam coś z sercem ale żeby aż na reke padło nie żartuj że już miałaś takie kiedyś??????????????

ze na rękę to chyba nie, zreszta nie wiem bo ja często zwijałam się z bólu z żołądkowych spraw (zgaga, refluks żołądkowy, zespół drażliwego jelita, bakterie..) że nie wiem co dokładnie mnie bolało bo cała byłam bólem:-D strasnzie się bałam jak to będzie w ciąży, że nie dość że ciążowe dolegliwości to jeszcze moje jelitka a tu... NIC:tak: no czasem coś gdzieś delikatnie ale wlasnie nawet zgagi nie mam więc jestem szczęśliwa:-D

Tygrynka kochana! Jesteś wielka! Będę już z Wami, nie opuszczę nigdy i będę wierna! Hehe, brzmi jak jakaś przysięga!

Dziewczyny ... przeżyłam szok ... majtki ciążowe niskie : 56 zł !!!!
Mnie przerażają ceny ciążowych ubrań, nie mówiąc o bieliźnie! Na razie to przeżywam wewnętrzny dramat, bo po co mam kupować coś do ubrania na okres ciąży, skoro pochodzę w tym kilka razy a wydam masakryczne pieniądze!

gibaga
spoko, wracaj do nas! Co do nadrabiania to ja rozgrzeszam, bo sama przez ostatnie dni labowałam na forumku!

reklama
Do góry