reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Luczynko zapraszam na racuchy. strczy i dla Ciebie i dla męza.

musze cos zjesc bo od 2 śniadania które mi tylko mignęlo nie zjadłam nic a nic.
smaze, nic mi sie nie robi wiec mam nadzeje ze zjem sobie w spokoju. A kminkową zupe męz będzie miał na 2 dni , biedak. byle bym nie zwróciła kolacji jak mu będe tą zupę odgrzewać ;-)

straszenie wątpie czy zadziała. trzeba miec odorbine godnosci zeby zadziałało, a po dzisiejszym doszłam do wniosku ze one nie maja ani tej odrobiny.
Ja tez poposze takiegom racuszka MNIAM dawno juz nie jadlam! Ale ja zadko gotuje bo mam do tego dwie lewe rece chyba m usze n jakis kurs si zapisac!!

reklama
Ja tez poposze takiegom racuszka MNIAM dawno juz nie jadlam! Ale ja zadko gotuje bo mam do tego dwie lewe rece chyba m usze n jakis kurs si zapisac!!
Marga nie za wesoło w tej pracy. Gardełko popłucz na noc.

a na racuszki zapraszam.
Kazda z nas ma cos co zrobi świetnie i co jej nie wychodzi. moja mama mówi ze pieke dobre biszkopty, świetne pierniki i inne ciasta oprócz serników. ten zawsze mi nie wychodzi tak jak bym chciała. A to ulubione ciasto męza. Trzeba potrenować koniecznie

Marga nie za wesoło w tej pracy. Gardełko popłucz na noc.

a na racuszki zapraszam.
Kazda z nas ma cos co zrobi świetnie i co jej nie wychodzi. moja mama mówi ze pieke dobre biszkopty, świetne pierniki i inne ciasta oprócz serników. ten zawsze mi nie wychodzi tak jak bym chciała. A to ulubione ciasto męza. Trzeba potrenować koniecznie
ja umiem tylko ciasa pec bo tylko ja w domu to robie aleobiadkow gotowac to juz sie chyba nie naucze jakos mnie do tego nie ciagnie! No chyba ze juz jak bede miala wlasny domek i kuchnie to cos sie zmieni :-)

kurczę Anisen co za wredne pindolindy!!!
chyba najlepiej będzie jak zrobisz tak jak Pysia pisze, a na następne spotkania bierz męża lub właściciela mieszkania... mam nadzieję, że się ułoży po Twojej myśli!!!

Rechotku ciesze się, że wiesz co Ci jest i masz leki na to, kuruj sie i wracaj szybko do zdrowia!!

a ja objerzałam pierwszy odcinek VI serii House :-):-):-) trwał ok półtorej godziny:szok: ale nie był taki jak wcześniejsze serie:-( czekam na dawnego House`a!!!!

kurczę Anisen co za wredne pindolindy!!!
chyba najlepiej będzie jak zrobisz tak jak Pysia pisze, a na następne spotkania bierz męża lub właściciela mieszkania... mam nadzieję, że się ułoży po Twojej myśli!!!

Rechotku ciesze się, że wiesz co Ci jest i masz leki na to, kuruj sie i wracaj szybko do zdrowia!!

a ja objerzałam pierwszy odcinek VI serii House :-):-):-) trwał ok półtorej godziny:szok: ale nie był taki jak wcześniejsze serie:-( czekam na dawnego House`a!!!!

Tygrynka w drugim jest bardziej Housowy ja z niecierpliwościa czekam na kolejny - dziś była premiera wiec mysle ze w tym tygodniu sie pojawi :))

Witam z rana wszystkie lodóweczki, mam nadzieję że te chore będą miały dzisiaj lepszy dzień:-)

AgaB jak po wizycie?

Mantezowa My też myśleliśmy nad Domem za rogiem, ale my mamy wjazd na działkę od południa i dlatego musimy mieć salon właśnie od południa, inaczej wciąż byłby zacieniony. My wybraliśmy projekt z garażem-a dokładnie przeprojektujemy na dwa garaże. W ogóle powiem Ci, że cholernie nam było ciężko znaleźć coś dla siebie bo projektów w południowymi salonami jest baaardzo mało. A gdzie Wy się będziecie budować?

My sie będziemy budować u teściowej na działce, ma sporą i zmieści sie na niej jeszcze jeden dom także koszty zakupu ziemi odpadną. Wjazd będziemy mieli od wschodu, ale te wszystkie formalności zwłaszcza z kredytem mnie przerażają, mam nadzieję że do wiosny się z tym uporamy i zaczniemy budować nasze gniazdko:-)

reklama
Dzień dobry Lutóweczki :-)
wczoraj po wizycie byliśmy w domu dopiero o 20:00 masakra, ledwo na swój "horror=Na Wspólnej "zdążyłam, taaaaki żarcik, ale serio to droga fatalna, niby 120km więc 2h i powinno być po sprawie, a tu podrodze 3 razy mega korek bo zwężenie drogi i ruch wahadłowy, no ale nic, dotarliśmy, ale jestem zła jeszcze dlatego,że pojechaliśmy specjalnie wcześniej żeby jakieś sklepy zaliczyć no ale ten czas staliśmy w korkach,,, nie wiem, mam nadzieję,że następnym razem (za 3 tygodnie) będzie lepiej:cool: no ale ja tu o korkach sa najważniejsza przecież wizyta, panu doktorowi wszystko się bardzo podobało, dzieciaczki zdrowe, rosną i myślę,że mają się dobrze :) bo reguralnie pozdrawiają mnie "od środka " haha no i tyle przed następną wizytą mam zrobić glukozę z krzywą i na samą myśl już mnie mdli,,, no ale czego nie robi się dla naszych stokrotek,,,,,,, :tak:
a jeszcze a propo mojego planowanego pobytu w szpitalu, to dowiedziałam się że przesuwamy go o następny miesiąc bo wszystko OK, więc nie ma sensu się teraz pakować na same próby wytrzymałościowe, w sumie to dobrze, bo dopiero od wczoraj mam L4 więc chce się troszkę domkiem nacieszyć i nadrobić zaległości :-)
już wstawiłam na fasolkę po bretońsku a teraz idę jakąś kanapeczkę zrobić i zabieram się za lekturę BB :tak:
miłego dzionka Kochane, dziękuje za trzymanie kciuków :-)

Do góry