reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Mi to nawet pogoda nie poprawi humoru, bo od rana leje jak cholera i oczywiście standardowo zimnooooo:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

A u mnie na odwrót, lekko wieje chłodem i mamy takie ostre powietrze, ale za to zza okna jaki mam piękny widok, ponieważ za balkonem mam las, to słoneczko takim ładnym, jesiennym kolorem pada na te drzewa i ładnie to wygląda, jak nigdy podobają mi się drzewa pod moim balkonem:-D

reklama
A u mnie na odwrót, lekko wieje chłodem i mamy takie ostre powietrze, ale za to zza okna jaki mam piękny widok, ponieważ za balkonem mam las, to słoneczko takim ładnym, jesiennym kolorem pada na te drzewa i ładnie to wygląda, jak nigdy podobają mi się drzewa pod moim balkonem:-D
a ja nawet nie wim ak jest na zewnatrz bo nawe nie chce mi sie poniesc z łózka zeby wyrzec przez okno niestety slonka nie ma ale i tez nie pada ;-)

Ale masz fajnie:sorry: Szkoda że u mnie tak nie świeci:sorry: Ja to mam widok z obu stron na inne bloki:-p

Dzień Dobry Dziewczyny!!!
U mnie też nie za ciekawa pogoda - od rana deszcz pada, ciemno zimno i w ogóle najlepiej to spod koca nie wychodzić :) No ale trzeba się ruszyć jakieś śniadanko zjeść - tylko co????? w lodówce trochę pusto :szok:

Co dzisiaj porabiacie ciekawego? Bo ja wybieram się na zakupy - muszę kupić bolerko do sukienki na ślub :/ ciekawe czy jeszcze wejdę w tą sukienkę hiihi :-)
Gucha jaka imprezę robicie po ślubie?? Bo u nas będzie tylko uroczysty obiad :)

Wczoraj w nocy i nad ranem moja kropeczka tak szalała że spać nie mogłam - pierwszy raz tak mocno czułam :)

Dziewczyny mam pytanie - jutro idę do innego gina, chciałabym by zrobił mi USG gdyż moja coś mówiła że mam za mało wód płodowych i chciałabym by on sprawdził czy wszystko jest ok. Czy on będzie mi wpisywał coś w kartę ciąży?? Nie chce by moja lekarka się obraziła

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry