reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

No to rzeczywiscie zachowaly sie jak ostatnie piz*y :no: Moze zadzwon teraz do nich i powiedz tylko tyle, ze to Ty masz rachunek i gwarancje na pralke weic w swietle prawa jest Twoja wlasnoscia. I czy w zwiazku z tym odzyskasz od nich swoja czesc (tu rzuc kwota) czy dla takiej malej kwoty spotkac chca sie w sadzie? A z tego co wiem to na wynajem mieszkania nie podpisuje sie umowy na smierc i zycie zebys Ty musiala ponosci koszty w momencie gdy juz tam nie mieszkasz. Te Twoje eks-wspolokatorki to wogole jakies takie wybrakowane mózgi maja :eek:

Ja zmykam zeby super szybko wziasc prysznic, zeby sie nie doziębic ale zeby nie smierdziec :-p bede jak TurboDynoMan :-D:-D:-D

reklama
No to rzeczywiscie zachowaly sie jak ostatnie piz*y :no: Moze zadzwon teraz do nich i powiedz tylko tyle, ze to Ty masz rachunek i gwarancje na pralke weic w swietle prawa jest Twoja wlasnoscia. I czy w zwiazku z tym odzyskasz od nich swoja czesc (tu rzuc kwota) czy dla takiej malej kwoty spotkac chca sie w sadzie? A z tego co wiem to na wynajem mieszkania nie podpisuje sie umowy na smierc i zycie zebys Ty musiala ponosci koszty w momencie gdy juz tam nie mieszkasz. Te Twoje eks-wspolokatorki to wogole jakies takie wybrakowane mózgi maja :eek:

Ja zmykam zeby super szybko wziasc prysznic, zeby sie nie doziębic ale zeby nie smierdziec :-p bede jak TurboDynoMan :-D:-D:-D
Luczynko trzeba by było tak zrobic, tyle ze czeka nas pewnie policja, bo ot tak nas nie wpuszczą do mieszkania, czeka nas sprawa w sądzie jesli wogóle mozna załozyć sprawę o tak mało wartościową rzecz.
zastanawiam sie czy to jest warte mojego zdrowia i nerów.
Dzis Jarek mnie odwoził po tej rozmowie do domu bo widział jak sie telepie. Obiecałam mu ze wiecej sama do nich nie pójdę.

Miłego szybkiego prysznicu ;-)ekspresem prysznic i do cieplutkiego łozeczka. A na wieczór bajka na dobranoc dla maleństwa w brzuszku :)

Stało się, ehh. zadręczaniem siebie i was nic nie wskóram. Dzikiej satysfakcji miec nie chcę, bo mi nie potrzebna.
prwadopodobnie trzeba sie pogodzic ze strace mój wkład.
te 300zł by sie przydało dla dziecka, nie będzie. Żal mi tylko tego ze myślałam, ze to moje kolezanki. jak to człowiek moze nie poznac osoby mieszkając z nia nawt rok.

listownie do nich, wypunktuj, co uzywały co ile kosztowało, za co ty płaciłaś, kiedy poinformpwałaś, kiedy się wyprowadziłaś, list do każdej i do własciela. A prawni kswoją drogą. Czasami są tacy społecznicy :), którzy mają np. godzine w tygodniu na takie drobne spray i robia je za free i w tym liście też to zamiesć. Jak nie da się po dobroci to trzeba wytoczyc ciezkie działa.

Wróciłam od lekarza byłam też na kontroli polożniczej....mam jelitówkę, dostałam lakcidofil i elektrolity oraz smektę....teraz wszamać mam kaszki ryżowe i kisielek....bedzie dobrze....chyba....

Pysiu, zrobię tak jak radzisz. Nic nie stracę, a może zyskam.
i nie bede miała tego poczucia bezsilnosci, takiej pustki. Za bardzo to przeżywam, za bardzo. stresuje siebie i dziecko.

Usmażę sobie racuszka z jabłkiem i poczekam na męża.
ogladam własnie : Onet.pl Teledyski
śpiewali rewelacyjnie. 3 raz ich słucham
Mąz powinien za godzinę wrócić z pracy. Ucieszy sie jak zobaczy racuchy drozdzowe. Uwielbia takie słodkości

Wróciłam od lekarza byłam też na kontroli polożniczej....mam jelitówkę, dostałam lakcidofil i elektrolity oraz smektę....teraz wszamać mam kaszki ryżowe i kisielek....bedzie dobrze....chyba....

Rechotku ufff. Jak to dobrze, ze nic powazniejszego.
teraz odpoczywaj bo dzisiejsza noc i dzien dały ci do wiwatu, Tobie i Twojemy maleństwu.

Anisen ja mysle, ze te rzeczy nie maja az takiej wartosci zeby ruszac policje czy prawnikow ale poki co one nie wiedza co Tobie tak naprawde w glowie siedzi i moze warto je troche nastraszyc. Na niektore osoby to dziala. Pysia tezn dobrze radzi-szczegolowo im wszystko rozpisz i wypunktuj i wyslij koneicznie poleconym, zebys dostala potweirdzeni, ze go odebraly.
A te znowu meczysz mnie wieczorem jakimis pysznosciami :-(

Rechotku najwazniejsze, ze juz wiesz co Ci dolega i teraz dasz sobie juz rade :tak:a teraz do lozeczka i wypoczywaj bo Twoj organizm tego potrzebuje :tak:

A tak wogole to cos pusto tu juz dzisiaj....

Luczynko zapraszam na racuchy. strczy i dla Ciebie i dla męza.

musze cos zjesc bo od 2 śniadania które mi tylko mignęlo nie zjadłam nic a nic.
smaze, nic mi sie nie robi wiec mam nadzeje ze zjem sobie w spokoju. A kminkową zupe męz będzie miał na 2 dni , biedak. byle bym nie zwróciła kolacji jak mu będe tą zupę odgrzewać ;-)

straszenie wątpie czy zadziała. trzeba miec odorbine godnosci zeby zadziałało, a po dzisiejszym doszłam do wniosku ze one nie maja ani tej odrobiny.

reklama
witam wieczorna pora ja doiero co wrocilam z pracy! Tylko was poczytam i spadam spac bo mam dzis straszny dzien! co chwila robiło mi sie slabo az praie w parcy zasłabłam i do tegom jeszcze to gardło takm strasznie boli ze prawie dzis nic nie jadlam :-(

Do góry