reklama
martwię się - marsz do lekarza jak Andrew wróci :-(
Hej, wróciłam. Od razu jak wróciłam, to zarejestrowałam się do mojego lekarza, ponieważ skończyłam brać te tabletki na grzyba, które nic nie pomogły, a przy stosunku piecze mnie dalej...a właściwie to czuję, jakby mi na ranę pieprzem posypali! Takie mam uczucie... no i w czwartek pójdę na morfologię i siuśki, a na poniedziałek ginek, 9:00. Zmarzłam dzisiaj cholernie w szkole, nie grzeją, tylko cholera na co 10 zł miesięcznie, chyba na kawę dla dyrektorki!
_Pysia_
Fanka BB :)
jak się leczy grzybka, to nie powinno się współzyc. Przynajmniej kilku lekarzy mi tak mówiło. Jadłaś jogurty przy tych antybiotykach, bo jesli nei to po prostu wybiło ci tą dobra florę tez i dlatego teraz pewnie dalej piecze. Ale pewnei bez wizyty się nie obejdzie:-(. jesli Ci dalej coś przepiszę to upomnij się o jakąś maść dla twojego chłopa, bo on tez powinien się leczyć.Hej, wróciłam. Od razu jak wróciłam, to zarejestrowałam się do mojego lekarza, ponieważ skończyłam brać te tabletki na grzyba, które nic nie pomogły, a przy stosunku piecze mnie dalej...a właściwie to czuję, jakby mi na ranę pieprzem posypali! Takie mam uczucie... no i w czwartek pójdę na morfologię i siuśki, a na poniedziałek ginek, 9:00. Zmarzłam dzisiaj cholernie w szkole, nie grzeją, tylko cholera na co 10 zł miesięcznie, chyba na kawę dla dyrektorki!
jak się leczy grzybka, to nie powinno się współzyc. Przynajmniej kilku lekarzy mi tak mówiło. Jadłaś jogurty przy tych antybiotykach, bo jesli nei to po prostu wybiło ci tą dobra florę tez i dlatego teraz pewnie dalej piecze. Ale pewnei bez wizyty się nie obejdzie:-(. jesli Ci dalej coś przepiszę to upomnij się o jakąś maść dla twojego chłopa, bo on tez powinien się leczyć.
No będę musiała się upomnieć trochę głośniej, bo ostatnio już się upomniałam i dupa wołowa, olała to. Chociaż wiem, że Clotrizamol jest bez recepty ale hugo wie, czy można używać więc poproszę po raz 2 ginkę.
O seksie nic nie mówiła, że zakaz, ale sama się domyśliłam, że lepiej odczekać...
alexandriaa
Ja źle się czuję... Zbiera mnie na.... chyba po cukierkach sezamkowych, a takie były smaczne... To chyba po tych cukierkach bo wczoraj wieczorem też miałam wielkie ŻYGANIE.. Teraz już jestem pewna, że po cukierasach auuuuu A za godzinkę idę z mężem oglądać ciuszki dla dzidzi od takiej babki u nas w Gnieźnie. Mam nadzieję, że tam dotrę i nie obrzygam tych ślicznych ubranek tfu tfu odpukać...
U mnie podobnie!!!! Miałam dzisiaj straszną ochotę na PTYSIA. Oczywiście poleciałam do cukierni, zjadłam i co? i teraz cały dzień mi nie dobrze, ciągle mi się nim odbija... Chyba przesadziłam z tymi słodkościami...
ja tez trzymam .
Własnei piche obiadek ,ale taki z prawdziwego zdarzenia .gulasz, kluski slaskie, czerwona kapusta i nawet piwko męzowi kupiłam, się chłodzi
O matko ale narobiłaś ochoty na kluski śląskie mmmmmm UWIELBIAM
GUCHA90 bierzemy chyba tego samego dnia ślub ja też 17 październik i też cywilny, na 13 osób. jak tam wszystko już gotowe??
Pozdrawiam dziewczyny!!! Zawsze staram się was nadrobić ale to chyba graniczy z cudem
No żartujesz? TO WSPANIALE!!!! Tak już gotowe My mamy na 11:45 a wy kochana?GUCHA90 bierzemy chyba tego samego dnia ślub ja też 17 październik i też cywilny, na 13 osób. jak tam wszystko już gotowe??
Pozdrawiam dziewczyny!!! Zawsze staram się was nadrobić ale to chyba graniczy z cudem
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Witam wieczorową porą, w końcu nadrobiłam dzisiejsze posty
No i zosało jeszcze 4 dni pracy do weekendu ja też odliczam:-)
Czesc Kobietki
I ja sie witam Poniedzialkowo!!!
U nas dzis slonko choc wiatr urywa głowę!!!!!
Ehhhh i znowu 5 dni pracy...oby szybko minęlo))
Milego dnia Kochane
Który projekt Oliwki z garażem czy bez? Ja też ciągle projekty oglądam i chyba zdecyduje się na dom za rogiem z muratoraHej pipki
Jak wam minął weekendzik? Ja w sobotę szukałam jakiegoś płaszczyka dla siebie i powiem wam jedno. Jestem załamana. Nałaziłam się jak debilka, aż mi się gnaty w du...pie poluzowały i co? I dupa! Nic nie znalazłam... same dopasowane płaszczyki a kurtki to takie co ledwo cycki zasłaniają Coś czuję, że dopiero w ten weekend pojedziemy z M. do Poznania. No, ale niedziela była milsza, byliśmy u teściów na obiadku (żeberka w miodzie-nie z paczki!) mniaaaam i dostałam od teściowej 3 słoiki moich ukochanych pikli w słoiku Potem mieliśmy gości z małą córeczką, wieczór nam upłynął na wertowaniu projektów domów (bo ten ostatni stwierdziliśmy, że będzie za drogi w budowie) no i wybraliśmy projekt Oliwka. Ehhh mam nadzieję, że ostatni raz wybieramy projekt bo ocipieję
A co u Was? Co tu się działo w weekend?
Cmok cmok
reklama
zabeczka
test suwaczka:-)