Ja źle się czuję... Zbiera mnie na.... chyba po cukierkach sezamkowych, a takie były smaczne... To chyba po tych cukierkach bo wczoraj wieczorem też miałam wielkie ŻYGANIE.. Teraz już jestem pewna, że po cukierasach auuuuu A za godzinkę idę z mężem oglądać ciuszki dla dzidzi od takiej babki u nas w Gnieźnie. Mam nadzieję, że tam dotrę i nie obrzygam tych ślicznych ubranek tfu tfu odpukać...
reklama
Gosiu oby nam sie udało, kredyt muszę dostać. A czasu coraz mniej. do 28 litopada mamy gdzie mieszkac a potem przyjdzie nam pod most. Wiec z remontem generalnym musimy zdązyć do tego czasu.
Mąz pojechał wybrać druki bo ja mam takie mdłosci ze ledwo zyje. Zrobiłam męzowi zupe, powąchałam i ... straciłam 2 śniadanie. poszlo w kibelek. Juz wiem, nienawidze zapachu kminku. A zrobiłam mu kminkową z tartym ciastem. brrrr. Dobrze, ze na drugie robie mu racuchy z jabłkami. Mama nadzeje ze uda mi sie zjeśc choć połówkę
Z kredytem nie może być inaczej, muszą Wam dać, bo jak nie to banda Lutówek w pogotowiu. Kurcze co jest z tymi mdłościami, mnie tez wróciły od kilku dni czasami jest mi niedobrze, myślałam że to tak tylko w 1 trymestrze (tak miałam w 1 ciąży), a tu powtórka.
_Pysia_
Fanka BB :)
Ja źle się czuję... Zbiera mnie na.... chyba po cukierkach sezamkowych, a takie były smaczne... To chyba po tych cukierkach bo wczoraj wieczorem też miałam wielkie ŻYGANIE.. Teraz już jestem pewna, że po cukierasach auuuuu A za godzinkę idę z mężem oglądać ciuszki dla dzidzi od takiej babki u nas w Gnieźnie. Mam nadzieję, że tam dotrę i nie obrzygam tych ślicznych ubranek tfu tfu odpukać...
Ja rzygałam kilka razy w ciązy i jeden raz był po sezemkach na ktore miałam wielkiego smaka
mi krwawienia ustały (juuuuupiiiijuż od prawie 5 dni) zostały plamienia ale to po wysiłku (czyli w moim przypadku wyjsciu z łóżka) poza tym lekarz mówił, ze mam się nie denerwować bo to może jeszcze gdzieś stara krew spływać (krwawienia czerwone czy różowe to świeżynka, a wszelkie zabrudzenia upław to jakas starsza sprawa)... i co to ja chciałam napisać... aaa juz wiem... tak się zastanawiam czy moge sobie sama tak po prostu Lactovaginal zaaplikować? profilaktycznie i w ogóle? w sumie to jjuż nie wiem po co, chyba z rozpędu chcę wsadzić tabletkę i tam
Hi hi, nie jedz juz cukiereczków przed wizytą, to nie obrzygasz.
Ja dzisiaj pierwsze zakupy zrobiłam - te body kupiłam co Rechotek pisała po 2 zł, a że nie wiem dokładnei jaka płeć to kupiłam czerwone i zielony z czerwonym napisem princessa.
mi krwawienia ustały (juuuuupiiiijuż od prawie 5 dni) zostały plamienia ale to po wysiłku (czyli w moim przypadku wyjsciu z łóżka) poza tym lekarz mówił, ze mam się nie denerwować bo to może jeszcze gdzieś stara krew spływać (krwawienia czerwone czy różowe to świeżynka, a wszelkie zabrudzenia upław to jakas starsza sprawa)... i co to ja chciałam napisać... aaa juz wiem... tak się zastanawiam czy moge sobie sama tak po prostu Lactovaginal zaaplikować? profilaktycznie i w ogóle? w sumie to jjuż nie wiem po co, chyba z rozpędu chcę wsadzić tabletkę i tam
Mozesz spokojnie, Shingle pisała ze jej lekarz raz na 3-4 dni każe sobie brać i ostatnio moja doktorka tez mi powiedziała że raz na jakiś czas mogę sobie wziąc. To zapobiegać może grzybicom i innym cholerstwom.
Własnei piche obiadek ,ale taki z prawdziwego zdarzenia .gulasz, kluski slaskie, czerwona kapusta i nawet piwko męzowi kupiłam, się chłodzi
noo ale dobra żona z Ciebie
kluski śląskieo mój Bożeuwielbiam!!! dawno nie jadłam!!!
Z kredytem nie może być inaczej, muszą Wam dać, bo jak nie to banda Lutówek w pogotowiu. Kurcze co jest z tymi mdłościami, mnie tez wróciły od kilku dni czasami jest mi niedobrze, myślałam że to tak tylko w 1 trymestrze (tak miałam w 1 ciąży), a tu powtórka.
dla mnie też załatwcie kredycik prosze prosze prosze!!!
moja ciocia miała mdłości dopiero od 6 miesiąca do końca ciąży i wcale nie były poranne
_Pysia_
Fanka BB :)
wiesz co, raczej nie polecam ci, tak profilaktycznie ,bo i po co. z meżem nie działasz, po miejskich ubikacjach się nei szlajasz. lepiej jakies jogruty. A skoro się tak ładnie uspokoiło to po co tam paluchy pchać.mi krwawienia ustały (juuuuupiiiijuż od prawie 5 dni) zostały plamienia ale to po wysiłku (czyli w moim przypadku wyjsciu z łóżka) poza tym lekarz mówił, ze mam się nie denerwować bo to może jeszcze gdzieś stara krew spływać (krwawienia czerwone czy różowe to świeżynka, a wszelkie zabrudzenia upław to jakas starsza sprawa)... i co to ja chciałam napisać... aaa juz wiem... tak się zastanawiam czy moge sobie sama tak po prostu Lactovaginal zaaplikować? profilaktycznie i w ogóle? w sumie to jjuż nie wiem po co, chyba z rozpędu chcę wsadzić tabletkę i tam
reklama