reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

ja już lepiej nawet poszłam ugotować barszcz czerwony ale coś kwaskowaty mi wyszedł......i pije sok z wodą mieszany zjadłam kubek kiśli i marchewkę gotowaną .....narazie jest spokój .....

i oby tak zostało, ale oszczędzaj żołądeczek!!

Dziewuchy właśnie zgubiłam cebulę, obrałam żeby wkroić do sosu i za Chiny Ludowe znaleźć teraz nie mogę. Coś czuję że jak już znajdę to z podziwu nie wyjdę nad miejscem w którym ona jest:shocked2:

hehe może zjadłaś i nawet nie zauważyłaś??;-)

reklama
Dziewczyny dzięki za trzymanie kciuków .Auto po części załatwione i mozna nim jeźdxić. A urzad w Tarnowskich Górach jest BOSKI, i wszyscy urzednicy powinni tam na szklenia jeździć!!!

no w końcu!! super że masz chociaż część za sobą!! jeszcze tylko anisen i potem ja z kredytem, cała reszta z remontami i nic tylko rodzić:-D

Jest jest jest:-) Zgodnie z moimi przewidywaniami szukając, znaleźć byłoby ją tam trudno. Położyłam na półce w pokoju córci jak jej książeczkę sięgałam a teraz mi młoda przyszła powiedzieć że "tam w pokoiku śmiedzi cebuka"
Aniu masz wspaniałego detektywa w domu:) z taka małą nie zginiesz

Nie no rozpływam się... ale potem analizuję szwy, cenę :)

Już pisąłam, ze ja wredna jestem, także nie poczułam sie urażona, raczej zdemaskowana:-D:-D:-D Spoko Tygrynka, tylko się nei denerwuj, bo my mamy wszystko wyjasnione :)

Dziewczyny dzięki za trzymanie kciuków .Auto po części załatwione i mozna nim jeźdxić. A urzad w Tarnowskich Górach jest BOSKI, i wszyscy urzednicy powinni tam na szklenia jeździć!!!
Pysia kamien z serca. UFFFFF
Gratuluje załatwienia sprawy:-)

Wrociłam . Konował nie powiedział na co jestem chora . Przepisał duomox na zapalenie górnych dróg oddechowych i "jakiś" paracetamol na gorączke ... pytam co na gardlo do ssania ... tymianek i podbiał . Kupiłam i dobrze że od tego zapchanego tymianku i podbiału przeczytałam ulotke bo oczywiscie pisze " NIE SOSOWAĆ W CIĄZY I W CZASIE KARMIENIA PIERSIĄ ! " Czyli dokładnie przewidziałam ową sytuacje kilka godzin temu . Nawet mnie nie osłuchał tylko do gardła zajżał . Nic więcej ... Konsultacja moja lekrska trwała ( z zegarkiem w ręku) 15 sekund . Zła jestem , bo w dodatku jak szłam do przychodni to mnie zaczął tak okrutnie brzuszek boleć i ciągnąć i twardnieć . W dodatku ciągle zgaga mnie męczy ...

Fajnie że się udało i macie z tym święty spokój. A w urzędzie musieli już o nas wcześniej słyszeć bo inaczej to ja takiego postępowania urzędników wytłumaczyć nie umiem;-)

Fajnie że się udało i macie z tym święty spokój. A w urzędzie musieli już o nas wcześniej słyszeć bo inaczej to ja takiego postępowania urzędników wytłumaczyć nie umiem;-)

no dobra przyznam się... ogarnieta poczuciem winy, że Pysi mogło być przykro po moim głupim wpisie, dałam łapówkę urzędasom, żeby Pysiowe autko przeszło bez problemów:zawstydzona/y:

no w końcu!! super że masz chociaż część za sobą!! jeszcze tylko anisen i potem ja z kredytem, cała reszta z remontami i nic tylko rodzić:-D
ja przetrę szlaki z kredytami to będziesz mogła mnie pytać o wszystko. jestem na etapie załatwiania w 4 bankach, zobaczymy który zechce nam dać najwcześniej i najlepsze warunki.
na 18 musze być na byłym mieszkaniu , będe sama bo mąz pracuje. muszę wywalczyć zeby mi dały mój wkład we wspólne rzeczy. juz mi sie ciśnienie podnosi, bo bede walczyć z 2 gówniartami co wyzej maja tyłki niz głowy i jednym imbecylem. Matko ale sie złosliwa zrobiłam.Tylko pewnie w taki tylko sposób cos zdziałam. 3majcie kciuki zebym kogos nie zabiła

no dobra przyznam się... ogarnieta poczuciem winy, że Pysi mogło być przykro po moim głupim wpisie, dałam łapówkę urzędasom, żeby Pysiowe autko przeszło bez problemów:zawstydzona/y:

:D:D:D ej bo przez te wyrzuty sumienia mnie faktycznie znielubisz i nawet nie będziesz wiedzieć czemu. A w TGórach sa urzednicy z prawdziwego znaczenia. Uśmiechnięci!! Mili i kompetentni! Powinni ich klonowac :)

Najeli była dzis zalogowana ok 10 rano, wczoraj napisała ze u niej dobrze tylko zmeczona.
co do Ilonki to pewnie sie uczy, ale mam nadzeje ze u niej wszystko dobrze.
No ciekawe gdzie to się baby podziewają;-)
Atakuj i już. W ciąży jesteś więc powinni Cię przyjąć nawet bez kolejki :tak:chyba, że stado moherów się rzuci z kłami :szok:

Rechotek - daj znać co u Ciebie? Polepszyło się??

Emilciaa trzymam kciuki za męża - będzie dobrze.

MamaSówka trzymam kciuki dziadka.

Partycja214 - napieraj na przychodnię, nie możesz zachorować bardziej, bo wielu lekarstw nie można brać. W pracy dodatkowo zimno... - koniecznie łózko i leżenie.

copy.png
favicon.ico

Patrycja dawaj znać jak z przychodnią i jak się czujesz!!!
Kochane byłam! i mnie spławili:wściekła/y: "Już dzisiaj nie ma miejsc prosze przyjść jutro":no: nie wierzę, ale cóż taka Polska rzeczywistość, a potem jakaś idiotka będzie pisać na forum że kobiety w ciąży to pasożyty:wściekła/y::wściekła/y:
ja już lepiej nawet poszłam ugotować barszcz czerwony ale coś kwaskowaty mi wyszedł......i pije sok z wodą mieszany zjadłam kubek kiśli i marchewkę gotowaną .....narazie jest spokój .....
Uch... To już połowa sukcesu, że coś zjadłaś i nie zwróciłaś:sorry:
Nie no rozpływam się... ale potem analizuję szwy, cenę :)

Już pisąłam, ze ja wredna jestem, także nie poczułam sie urażona, raczej zdemaskowana:-D:-D:-D Spoko Tygrynka, tylko się nei denerwuj, bo my mamy wszystko wyjasnione :)

Super to teraz możecie się cieszyć swoim 100% legalnym autkiem:-D
Wrociłam . Konował nie powiedział na co jestem chora . Przepisał duomox na zapalenie górnych dróg oddechowych i "jakiś" paracetamol na gorączke ... pytam co na gardlo do ssania ... tymianek i podbiał . Kupiłam i dobrze że od tego zapchanego tymianku i podbiału przeczytałam ulotke bo oczywiscie pisze " NIE SOSOWAĆ W CIĄZY I W CZASIE KARMIENIA PIERSIĄ ! " Czyli dokładnie przewidziałam ową sytuacje kilka godzin temu . Nawet mnie nie osłuchał tylko do gardła zajżał . Nic więcej ... Konsultacja moja lekrska trwała ( z zegarkiem w ręku) 15 sekund . Zła jestem , bo w dodatku jak szłam do przychodni to mnie zaczął tak okrutnie brzuszek boleć i ciągnąć i twardnieć . W dodatku ciągle zgaga mnie męczy ...
I to są lekarze jeszcze zaszkodzą:wściekła/y: Bez komentarza zostawiam służbę zdrowia banda idotów którzy biorą kupę kasy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I za co?????:wściekła/y:

reklama

No nieźle... ja kończę właśnie w duomoxem- jest bezpieczny w ciąży. Lepsze to, niż gorączka i wirus w organiźmie - to jest niefajne dla dzidzi. Ginka mi powiedziała, że szczęście w nieszczęściu że to II trrymestr - już wszystko u dzidzi rozwinięte, tylko rośnie:tak:
Mam nadzieję, że masz nystatynkę do tego duomoxu. Moja gin mi jeszce kazała kupić bez recepty takie coś na florę bakteryjną: LaciBios, polecane przez PTG.

Do góry