reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Witam sie - ja tez uzywalam Fissanu i nie mam rozstepow po pierwszej ciazy ale tez brzuch mialam malutki.... moja siostra ma duzo rozstepow wiec nie wiem czy to genetyka czy kremik...

Pozdrawiam nowe fasolki:-):-):-)

Hej Dziewczynki :)
Ja jeszcze nic nie stosuje, tylko zwykłą oliwkę w żelu ale to tak jak zwykle,ale podziele się z Wami informacją z programu TV, tylko nie myślcie,że to jakiś tv market czy coś podobnego :D
w programie były porady dla przyszłych mam, to już jakiś czas temu i eksperci twierdzili,że najlepsza jest oliwa z oliwek, szybko sie wchłania, nie brudzi ubrań a jeśli się za dużo nałoży to można odsączyć papierowym ręcznikiem,,, nie wiem, na ile skuteczne to jest, ale babki które stosowały wypowiadały się b, pozytywnie,,, Wasza decyzja oczywiście, ale ja chyba spróbuję :D
Pozdrawiam wieczornie

J a stosuje krem hiszpanski z otc po pierwszej ciozy nie miala rostepy na posladkach a po Nicoli gdy stosowalam ten krem nie mam rzaadnych dodatkowych nie wiem , czy to napewno zasluga kremu , czy genetyka ale stosuje. Moj skarp dopiero teraz sie polozyl i bardzo dobrze bo ja juz wykaczona na dobre psychicznie i fizycznie, wiec teraz jest czas na mnie ide sie wylozyc na kanape i obejze cos.

Dziewczynki prawda jest taka, że jak się mało w ciąży przytyje to kremy pomogą. A jak ktoś "żre" (jak ja z młodym bo non stopa głodna byłam, a mdłości i wymiotów 0) to nawet najlepszy krem nie uratuje.

Idę lulać bo jutro do pracy.

Miłej nocki ciężarówki. Niech Wam się Wasze brzdące śnią.

Witam poranie czy ja wiem czy z tym tyciem to amsz racje ja przytylam z Nicol 20 kg i ie mam po niej rostepow. Pozatm witam w sloneczny dzien , ja dzisiaj mam dzien lenia , postanowilam , ze nic nie robie wczoraj przesadzilam i boli mnie kazdy miesien , wieczorkiem tylko bagaze spakuje , bo jutro wyjazd.

Hello Śnieżynki :-D

U nas dzisiaj pada...:-( Ale przynajmniej jest czym oddychać.
Ja wczoraj "odstawiłam" Lolka do mojej Mamy - żegnając się z Nim powiedziałam że będę baaardzo tęsknić,
Lolek - ja za Tobą też
ja - ale ja baardziej....
Lolek - będziesz beczeć ?
ja - tak :zawstydzona/y:
Lolek - BABA :-p

Tak właśnie wyglądało nasze pożegnanie:tak:;-)

Ja dzisiaj zaczęłam dzień od serka wiejskiego ze szczypiorkiem, a teraz próbuję się wziąć do pracy, ale ciągle mi nie wychodzi :-p

Która Śnieżynka idzie w najbliższych dniach do L ? Za kogo mam trzymać kciuki ?

Miłego dzionka Kochane :-D

Za mnie trzymajcie proszę kciuki w poniedziałek - idę 6 lipca (to będzie już 4 moja wizyta), ale zapewne będę musiała chodzić co 2 tygodnie. Dzisiaj robiłam badania: toksoplazmoza IgM, toksoplazmoza IgG, PT i APTT (to chyba układ krzepnięcia), mocz i morfologię (te ostatnie dwa to już robiłam wcześniej). Mam nadzieję, że wyniki będą dobre. Odpuściłam już sobie beta hcg, będzie widać na usg czy ciąża rośnie (z każdej wizyty mam zdjęcie)

reklama
Ggosia a dlaczego nam jeszcze nie pokazałaś fotek ? Wrzucaj szybciutko :tak::-D A kciuki oczywiście w poniedziałek będę mocno trzymała ;-)

Do góry