reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Hej Dziewczyny!

Kilka dni mnie nie bylo a Wy tyle napisalyscie ze szok :szok::-D:-D

Pogoda niby ladna ale ja czuje sie fatalnie. Caly czas mi slabo i mam dosc silne zawroty glowy. I to bez wzgledu na pogode. Mdlosci troche ustapily ale ogolne samopoczucie sie bardzo pogorszylo. Wogole cala ciaze znosze inaczej niz pierwsze i wszystko mnie niezbyt milo zaskakuje :baffled:

Co do objawow to za bardzo panikujecie. Powinnyscie sie cieszyc ze nic Wam nie ma. Ja bym wszystko za to oddala :tak:Moja kuzynka urodzila niedawno i gdyby nie to ze rosl jej troche brzuch to nie wiedzialaby ze jest w ciazy. Samopoczucie miala rewelacja. Wiec roznie z tym, bywa ;-)

Monika 3mam kciuki za examin. Ja mam juz wszystkie za soba w tym roku i tez odkad wiedzialam o Fasolce to wogole sie nie uczylam a wyniki mam lepsze niz przy intensywnej nauce :-D

Daga ja pierwsze slysze o czyms takim i Ci nie pomoge, ale netem sie nei kieruj bo czesto mozna sie tylko niepotrzebnie zdenerwowac. Bedzie dobrze:-)

Widze ze rozmawiacie o starankach. Nam obie ciaze wyszly w pierwszym cyklu. A Oliwka to wogole wyszla nam po jednym razie :-p:-D Jakos wyjatkowo plodni jestesmy :sorry2::-D

reklama
Pierwszy Aniołek - w pierwszym cyklu staranek. Janek 3 miesiące produkowany, a ta mała Kluska- nawet nie zdążylismy zacząć się starać i jakoś się wyprodukowała...I mam stracha bo oboje na lekach i przeziębieni byliśmy więc się boje...

Na pewno będzie wszystko dobrze, musimy nastawić się pozytywnie - ja idę jutro na pierwsze usg i nie mogę się już doczekać

Ostatnia edycja:
Chciałam powiedzieć, że straszne panikary jesteście !! To ja tu najgłośniej powinnam marudzić !!

Rossa koniecznie zdaj nam relację z wizyty :-)

Noski do góry Brzuchatki !! I od teraz nie marudzić proszę ;-)

Witam Was po dłuższej nie obecności... Ja wczoraj byłam na wizycie u ginki, robiła mi usg,bo w 8tyg fasolka wyglądała na 6,5 tyg.. ,ale to wina złego pomiaru:tak::tak: na wczorajszym usg był już 10 tygodniowy dzidziuś , ale niestety miał w nosie wizytę więc odwrócił się plecami do mamy i pani doktor ale pomachał małą rączką (tak mówiła pani doktor) serduszko pięknie biło..a mnie zatkało z tego wzruszenia, że nie mogłam nic mówić.. :-) może za miesiąc już maluch pokaże więcej i się dowiemy kto tam siedzi:-D

Moni_ka, anka<3 - super, cieszę się razem z Wami.

Dziewczyny jakie kremy stosujecie na rozstępy? Ja poprzednio stosowałam fissan i nie zrobił mi się ani jeden rozstęp (ale myślę sobie że to sprawa genetyczna). Fissan jest niedrogi - kosztuje około 20 zł, a kupuje się go w aptece.

Hejka we wtorek !

Oj Śnieżynki przeginacie z Waszym zamartwianiem się ! Myślę, że jedna drugą napędza ! Nawet i mnie przez myśl przeszło, że skoro nie mam objawów prawie to coś jest nie tak, a...jak się czyta i czyta to uczucia te jeszcze się nasilają ! Na pewno wszystkie urodzimy śliczne i zdrowe dzidziusie !

Ech, u mnie z samopoczuciem też nie najlepiej. Zawroty głowy nasilone i jeszcze do tego doszedł ból głowy. Ale pocieszam się, że minie.

Mnie przydałby się w najbliższym czasie kontakt z osobą pełną optymizmu. Z wrodzoną radoscią z życia...Bo mnie ostatnio coraz częściej coś przytłacza :baffled:

Ostatnia edycja:
Ja ostatnio stosowałam Mustelę. Rozstępy pojawiły się pojedyncze, delikatne. Teraz zbladły... Myślę, że to w dużej mierze sprawa genetyczna.

reklama
Moze macie racje z tym nakrecaniem , ja juz posprztalam tzn okna pomyte kurze starte jeszczetylko odkurzyc i poprasowac i mieszkanko slni. Teraz podkurzam a jak Nicol zasnie to poprasuje samopoczucie lekko sie poprawilo. Juz nie moge sie doczekac az wyjedziemy do Holadji tam sobie odpoczne niunia zajmnie sie rodzinka mojego i bede miala czas dla siebie cudownie

Do góry