reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Szczesciara. Judi jak poszła z nami na scan by Płeć sprawdzić to Marzyła o siostrze a tu bam, braciszek. Długo plakala w pokoju. Później jej przeszło a teraz jej obojętne, bo już 10 lat będzie miała, niedlugo nowa szkoła, znajomi i jak to sama mówi, to będzie towarzystwo do zabaw głównie dla Dextera.
Powiem Ci, że go Uwielbia..im starszy tym lepiej razem czas spędzają mimo tej różnicy wieku. I jak on na nią wyczekuje cały dzień.. Jest tylko jeden minus. Przy niej sobie bardzo pozwala, bo ona popełnia te typowe błędy, że jak on w ryk to mu daje co chce. A teraz zaczal sie bunt dwulatka wiec czasem i przy nas probuje.
Jutro wozek przychodzi.. Dzis nieudalo mi się odebrać:-(

reklama
Idę jutro zobaczyć kto mieszka w brzuszku, mega ekscytacja. Chciałam dzis, cora ma 10 urodziny oo ile już lat z Bb hihi. No ale niestety terminu brak.

Co u Was??

LILITH i jak tam kto u Ciebie mieszka??
U mnie jakoś pędzi dzień za dniem. Mija kolejny cykl zawsze mała nadzieja na cud jest ale cóż potem @ i żyje się dalej. W sumie to mam trzecie dziecko bo w kwietniu zostałam matką chrzestną mojej bratanicy. Kocham tę kruszynkę jak własną tylko ubolewam że jest w PL. Dziecki mają tydzień wolnego to zajęć nie brak :-)

Sreberko .. Lilith raczej nie odpowie na to pytanie.

A wy jak znosicie te gorące dni? Jak sie czujecie dziewczynki?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Sreberko wybacz, że tak późno! serdeczne gratulacje i piękne imię wybraliście. Sam takowe posiadam!!

Puchatka co u Was??

Ivi nie potrzebowałam tłumacza :) i Tobue również wielkie gratulacje!

Hej!
Lilith nawet nie widziałem Twojego pytania. U mnie bez zmian i myślę że może tak już musi być. Znalazłam sobie inne rzeczy do skupienia się na nich trochę pracuję kiedy dzieciaki w szkole i właśnie kończę kurs dla parents class helpers w związku z czym jestem raz w tygodniu cały dzień w szkole jako wolonariusz pomagam w klasie, czytam z dzieciakami. Widzę że u Ciebie słoneczko znowu zaświeciło a ja póki co staram się cieszyć cudzymi cudami

reklama
Puchatka, tez tak myślałam swego czasu, o syna 7 lat się staraliśmy. Choć staraniami tego nazwać się nie da, bo po kilku latach faktycznie się odpuszcza. Wiec wierze, ze u Ciebie tez tak może być :*

Jeszcze 59 dni do cc :)

Sreberko, jak córa?

Do góry