reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Monika tylko mnie tej cierpliwosci juz brakuje :-( ;-(

Lapis to przynajmniej juz mozesz z synem porozmawiac na powazne tematy ;-):-D

reklama
Gdzie sie podziała Jarzebinka???

jestem, jestem i już nadrabiam najświeższe wiadomosci ..... :tak:

za te testujące 30 .05 zaciskam kciuki ..... :tak:

Gratki dla Maciusia, jak na chłpca bardzo szybko zaczął mówić, wiec tym bardziej ..... :tak:

a ja jestem po USG, z dnia wczorajszego, 500 gram małego szczęścia :tak: parametry w normie :tak: wyniki tez ok, na następna wizyte krzywa cukrowa ..... :no: a mnie odrzuca od słodkiego ..... :no:

no i nie chce byc inaczej, bo malenstwo ma to "cos" między nóżkami, więc będzie drugi chłopiec..... :tak: wczoraj byłam na USG z M i z Kacperkiem, M jak M, ale mały był zachwycony, a jak malenstwo pomachało rączką, to mały przeżywał jeszcze do wieczora - mamusia, braciszek dzisiaj do mnie pomachał :tak: lekarz szczegółowo wszystko tłumaczył, więc faktycznie było co podziwiać .... teraz tylko trwa debata nad imieniem, ja narazie podchodze do tego spokojnie, ale M chyba wziął to sobie do serca i myśli intensywnie........ na chwile obecną jest Kamil.....:tak: a termin z 23, przesunąl sie na 26 a kolejny na 29... więc zobaczymy czy będzie wrzesień, czy bedzie przenoszony jak Kacperek i początek października, bo ja cos czuję 4 października, no ale ... zobaczymy jak zadziała natura .....:tak::-D:tak:aha, jeszcze pracuje, ale będe w pracy nastawiała babki, że tylko do końca czerwca i od lipca chciałabym juz sobie iśc na L4, aby te letnie wakacje wypoczywac w domku......... albo na łonie natury u rodziców na wsi .....

i z okazji dzisiejszego świeta wszystkim mamusiom wszystkiego naj, naj, najlepszego ..........:tak:

Witajcie

Jarzebinko jakie duze juz to Twoje Szczescie!!!

A gdzie sie reszta podziala?? Znowu watek zamiera??

Jarzębinko....cieszę się bardzo że u Was wszystko ok i spokojnie sobie rośniecie :-) Kacperek będzie świetnym starszym bratem :tak:

Esch...tak chyba jest że jak przychodzą cieplejsze dni to wszyscy się ewakuują na spacerki a na bb zostają tylko te co i tak siedzą przed kompami, czyli my :-p

Udanego dna :-)

witam was niestety nie moge do was pisac codzinnie bo nie mam stalego dojscia do netu :no::wściekła/y: ja mam wizyte na 17 czerwca dopiero boje sie jak cholerka ale 23 maja mialam wizyte i lekarz powiedzial ze jest serduszko i bije i ze wszystko jest ok . ale to czekanie jeszcze 18 dni mnie wykonczy leze czasy czas :tak:buziaki mialam emoty w opisie suwaczki itp.ale to zniknelo :szok: niewiem pewnie dlatego ze dlugo mnie nie bylo Elżbietko ale duzy ten twoj synus juz :szok::tak:pozdrawiam asia

a mam pytanie czy nasz Ivi tu zaglada ....... :tak:

a u mojego małego w przedszkolu panuje szkarlatyna :szok: bać sie czy nie :szok: na razie spokój, bo jest w 6 latkach, z którymi 3-latki nie maja bezposredniego kontaktu, ale ryzyko istnieje.......:szok:

Witajcie,

Monika etatowe BB-mowiczki :-D:tak:

Pchelka to teraz cierpliwie czekaj do nastepnej wizyty i nie wolno Ci sie stresowac!!

Jarzebinko Ivi dawno tu nie bylo ale jest bardzo zajeta ;-):-D:-D:-D ostatni raz byla 06.05...

witajcie co was tu tak malutko? pamietam kiedys to jak 1 dzien nie weszłam na watek to nieszlo stron nadrobic tyle bylo tego .hehe
a u mnie powoli do przodu :tak: za 2 tyg wizyta i sie okaze
ale wiecie co ?
to dopiero 8 tydzien ciazy a u mnie juz wywaliło brzucho mój maz sie smieje do naszego psa ze za 2 miesiace to beda mnie kulac na spacer heheheh buziaki

reklama
Do góry