reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Esch Ty wiesz że ja zawsze mocno trzymam kciuki za Ciebie :tak::tak:
znowu coś tutaj przycichło a pamiętam swoje początki na forum i niemożność ogarnięcia tego co tu się dzieje bo tak szybko postów przybywało:tak:jakby komuś brakowało słonka i ciepełka mogę podesłać bo u mnie dzisiaj naprawdę ślicznie więc dzisiaj zaliczony i spacer i piaskownica :-):-)
a ponieważ dawno się nie chwaliłam moją cudną to teraz to zrobię bo jestem totalnie szalona na jej punkcie i ciągle dumna z tego jak świat odkrywa:sorry2:

Puchatka wielkie dzieki za kciuki... moze kiedys wreszcie mi sie uda :-(
A corunia pieknie sie prezentuje!!!!!:tak::tak::tak:

Elzbietko na razie bez zmian... nic nowego sie nie dzieje a tempka caly czas tak samo...

witam .mam na imie asia i po 4 latach starań udało sie nam zajść w ciąże :-D
obecnie jestem w 7 tyg. ciaży :-D ale oczywiscie jest zawsze jedno ale ...
bardzo sie boje caly czas leze poniewaz jedno dziecko juz stracilismy wiec boje sie jak cholera caly czas leze :tak: a tak pozatym to mam mięśniaka ma 7 cm. teraz mialam zaczac brac hormony w zastrzykach aby sie zmniejszył (1 zastrzyk raz w miesiacu kuracja trwa 4 miesiace) a 24 sierpnia mam termin na operacje w Toruniu ..ale okazalo sie ze jestem z ciąży wiec wszystko wstrzymane zostalo .mam pytanko, czy któras z was miala taka podobna sytuacje i szczesliwie donosila ciąże ???? pomożcie bo jest mi cieżko . najgorsze teraz jest czekanie do 17 czerwca mam nastepna wizyte u gina i sie wszystko okaze .jak na razie bylam w sobote serduszko bije :-D:-D:-D:-D:tak: i wszystko jest ok .pozdrawiam asia
Termin mam na 15 stycznia 2010:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Puchatko...no nieeee. Ale słodziak z Majeczki , śliczności !!! :happy: Częściej nam ją pokazuj :tak:

Esch...trzeba cierpliwie czekać, choć rozumiem że to trudne jak cholera :eek:

Pchełko...trzymajcie się dzielnie z maluszkiem :tak:

Gdzie sie podziała Jarzebinka???

Nie chce mi się pracować :sorry:

reklama
Do góry