blue_girl
Zaciekawiona BB
tak, tak - zdecydowanie trzymamy za Ciebie kciuki,
pozdrawiam
pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana i jak? pewnie już po krzykuJa tylko na chwilkę. 3 marca mam zaplanowaną cesarkę. Cieszę się, że aż nie wiem co ze sobą zrobić..bo to jeszcze 3 dni, a wiele może się zdarzyć. Trzymajcie kciuki za mojego Leniuszka, który się zbuntował i siedzi z główką do góry.
Pozdrawiam gorąco i radośnie, Anka
no no to mi sie podobaktoś kto pasie się na koszt biednej macochy:-)...
to ja trafiłam na jakiś wyjątek... im wiecej daję i dawałam tym jestem bardziej mieszana z błotemz
więc nie twierdzę, że macocha zawsze musi być zła, ale ja na taką niestety trafiłam i mam nadzieję, że Wy, drogie forumowiczki przynajmniej postaracie się traktować "cudze" dzieci jak własne. bo choć nie okazują tego, to naprawdę tego oczekują. i gdy dostaną tą miłość, to odpłacą tym samym :-)
pozdrawiam