reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wasze zachcianki.....

co do głodu to u mnie też dziś jakiś taki głodny dzień ;) cały dzień chodzęgłodna i sama nie wiem co bym zjadła, a teraz robiłam karpatkę, bo moja siostra i facecik mnie poprosili no i cóż

reklama
ja dostalam 3 kartony lodow i sa i leza bo ja wole mieso ostatnio :p choc moze sie skusze na te mietowe ....hm....to i tak najlepsze sa kabanosy ;D

przed chwilką przyszłam ze sklepu, bo była zachcianka na loda ale nie u mnie, mój facecik też przecież w ciąży jest ;) no a ja tak przy okazji też się zdecydowałam lecz nie jak zwykle w polewie tofi tylko dziś owocowa a dokładniej truskawkowa :D mniamm

Kurcze, ja też już nie mogę doczekać się truskawek :) Mam nadzieję, że się jeszcze załapiemy przed porodem.
Najgorsze jest to, że ja też cały rok czekam na pomidory, bo je UWIELBIAM, a w tym roku chyba nici z pomidorków. No ale co tam, najważniejsze, że będzie dzidzia :)

widzę że nie tylko za mną ciągle chodzą lody i też niecierpliwie czekam na truskawki :D jak tylko będą te normalne a nie te dmuchane pakowane w małych pudełeczkach to zrobię sobie z cukrem i śmietanką

oj dziewczynki a za mną juz jakiś czas chodzi smak czereśni ;Dszukałąm nawet w markietach takich czereśni w słoikach ,ale niestety,tylko wiśnie :(no i oczywiście twarde ,na pół słodkie śliwki-węgierka ;Doj normalnie cudo...arbuza juz jadłam ,ale to jeszcze nie ten smak...jak narazie wodą zadużo sączy... :)

Lody jadlam wczoraj, adzisiaj batonik czekoladowy ;D
A tak wogole to lasuch sie zrobilam hihihi

a ja to mam dzis wielka ochote na grilowane miesko. Jakas wypeklowana karkoweczke w przyprawkach i zjesc ja w sosie czosnkowym. Mniam. No a po tym loda ;)

reklama
Do góry