reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wasze zachcianki.....

A ja dzis zjadlam mleczko w tubce. Mniam A dzisiaj mam wielka zachcianke na....meza :p
Gazelaczku te frytki lubie. Mniamm

reklama
hm... powiem Wam w skrytosci, ze tez mam chetke na mojego lubego. Wyposcilam sie ostatnio ;D ;D ;D

a poza tym robimy wolowinke z pomidorami, bo obydwoje mamy anemie
a jak troche odzyskamy energii... ;) ;D

Ja dzisiaj bede zajadac ziemniaczki, kefir i jajko sadzone, no i postanowilam sobie troszke postu na dzis wprowadzic ze slodyczami, hmm ciekawe czy mi sie uda wytrzymac ;D ;D ;D

Elfiko, to menu na dzisiaj mamy takie same :) My uwielbiamy kefir, no i często w piątek taki obiadek sobie serwujemy :)

Mniam mniam ja tez uwielbiam zmieniaki, jajko, ogórnki kiszone i kefir. Pysia.
Ale dziś moja mama przygotowała jakis pysznosci. I wiecie co wogole nie zamierzam sie oszczedzać. U rodziców jest zawsze tak dużo dobrego jedzenia...juz sie nie moge doczekac.
Bede jesc przez te wszytskie dni tylke ile mi sie zmieści :-)))))

Ostatnio pożeram ogromne ilosci lodow i soku jablkowego ;D
Mam tez ochote na nalesniki z owocami i bita smietana i chyba sobie takie jutro zaserwuje :laugh:

Natomiast ja jestem dziś cały dzień głodna. A że wstałam wczesnie, to i śniadanko miałam wcześniej i obiadek i głodna jestem...

reklama
Do góry