reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wasze zachcianki.....

reklama
musimy korzystac bo jak bedziemy karmic to bedzie trudniej, tyle rzeczy w diecie mamy moze Malucha uczulac ze nie wiem co bede jesc!!!

ja truskawki jadłam ostatnio holenderskie ale to nie to dzis kupiłam sobie mrożone a fakt CZERESIENKI to też za mną chodzą a dziś to sama nie wiem co bym zjadła :( już piłam sok z grejfrucików i jabłuszka tarte no i nie wiem co to łazi .....

A ja własnie zjadłam zupkę ogórkową. Nie wiem co się ze mną dzieje, bo ogólnie to za zupami nie przepadam, a ostatnio to codziennie mam ochotę na inną zupkę :)

reklama
czy rabarbar mozna czy nie, ja wlasnie dzisiaj ugotowalam sobie z niego kompocik i wypilam orawie caly garnek ;D ;D ;D
Jeszcze zyje wiec chyba nie zaszkodzil ;D

Do góry