reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
ja ostatnio ze względu na zatrucie zajadalam sie kisielem
ale to nie byla wcale najgorsza dieta - glownie przypadl mi do gustu kisiel zurawinowy - mozna dolozyc konfiture zurawinowa albo zetrzec jablko :laugh:
a generalnie marzy mi sie szczypiorek o ktorym pisza dziewczyny na lipcowkach.. i w ogole wiosenne kanapki z jajkiem... jaaaaaaaaaaaa...............
ale to nie byla wcale najgorsza dieta - glownie przypadl mi do gustu kisiel zurawinowy - mozna dolozyc konfiture zurawinowa albo zetrzec jablko :laugh:
a generalnie marzy mi sie szczypiorek o ktorym pisza dziewczyny na lipcowkach.. i w ogole wiosenne kanapki z jajkiem... jaaaaaaaaaaaa...............
sarka
trójkowa mama
A ja zasadziłam sobie szczypioreczek i codziennie wcinam z nim kanapki. Pyyycha.. dziś zrobiłam na sniadanko twarożek ze szczypiorkiem własnie i ogórkiem kiszonym U mnie też króluje kisielek, ale truskawkowy to namber1 do tego rawie co dzien mleko zagęszczone słodzone w tubce. Słodkie to jak licho ale co to dla mnie. Dziś chyba ugortuje ogórkową
tusia25
Fanka BB :)
A ja dzisiaj robie zurek z makaronem i bialym serem, bo mnie tak wzielo na niego.
A tez jak i ty Maniu zajadam sie frytkami i tak 3 razy w tygodniu musze pelna miche zjesc. Moze znacie jakies dobre paczkowane, nie falowane, takie jak w MC Donaldzie, zeby byly dobre. A tak wogole to bym jadla caly czas wiesmaki i cheesburgery i slodziutka pepsi pila. Maz sobie kupuje bardzo czesto to nie moge sie powstrzymac.
A tez jak i ty Maniu zajadam sie frytkami i tak 3 razy w tygodniu musze pelna miche zjesc. Moze znacie jakies dobre paczkowane, nie falowane, takie jak w MC Donaldzie, zeby byly dobre. A tak wogole to bym jadla caly czas wiesmaki i cheesburgery i slodziutka pepsi pila. Maz sobie kupuje bardzo czesto to nie moge sie powstrzymac.
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Co do frytek, to ja też mam ciągle ochotę. My mamy taki piątkowy rytuał wieczorny - robimy frytki (z ziemniaków - wprawdzie śmierdzi w całym domu olejem, ale takie są najlepsze , puszczamy jakiś fajny filmek i tak zaczynamy weekend.
reklama
Podziel się: