reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wasze zachcianki.....

Ja to mam dzis ochotke na kanapeczki,takie wiosenne,najlepiej z jajkiem na twardo z pomidorkiem,ogoreczkiem,szczypiorkiem,zodkiewka....No mam ochotke na takie swiateczne sniadanko juz dzisiaj...koniecznie

reklama
Lifta! Lfta brzoskwiniowo- jabłkowego do picia! Wypas... ::)
A mądry tatuś "przygtował" dziś sniadanie: drożdzówka, pączek i nesquik.. hik.. do tej pory stękam ;)

Lift brzoskwiniowy to niedla mnie. Jkaoś nidgy nie przepadałam za smakiem brzoskwiniowym,morelowym itp, ale owocki bardzo chętnie.
Njachętenij piję wodę. I ponoć woda to woda, ja uwielbiam Dobrawę lekko gazowaną. Nigdy nie wpadłabym na to że można lubić jakąs wodę. Ale w ciąży wszytsko jest realne.
Poza czasem goni mie tęsknota za pepsi, ale unikam :(...

Ja to bym jakas pizze zjadla wielka z warzywami i duzym serem mniammmm
I moze jeszcze frytki z majonezem i cola czyli zakazany dla mnie zestawik :(

NOOOO piwo tez bym wypila, a najlepiej litrowe z sokiem malinowym i z pianka i do tego taka kielbacha z musztarda mniam mniam

hm..wiecie co a ja oszalalam i nagana mi sie nalezy :p ;)
pizze wcinam, frytki tez od czasu do czasu ;) a w sobote bylo piwko owocowe a sode(czyt napoje gazowane =cola, 7up i sprite to co drugi dzien lyknac musze :p :-[ )
raz na 9 miesiecy to chyba nie tragedia ;)
dzis zrobie na obiad kulebiak z kapustka i mieskiem w sosie pomidorowym hm...ciekawe czy mi to wyjdzie? hehe

ale zycie oddalabym za swiezy koktajl owocowy albo mleko acydofilne...mniam i znowu Polska sie klania ;)

reklama
to takie mleko w kubku jak duzy jogurt kwasne mleko owocowe pychaaaaa!!!!! zapijalam sie tym jeszcze w Polsce ;)

Do góry