reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wasze zachcianki.....

Jak nie masz ochoty na jedzonko (a swoją drogą dlaczego?)
to może skosztujesz MIĘSKO ;D ;D ;D

reklama
A ja wczoraj upiekłam ciasto i zjadłam go dzisiaj na... śniadanie :) (oczywiście nie całe).
Chyba mnie pogięło :D

:) ja bym lody jadła cały czas no i oczywiście obowiązkowo do każdej kanapki musi być pomidor, przed ciążą lubiłam pieczonego kurczaka teraz nie mogę go przełknąć dziwnie tak samo jest z moimi perfumami przed ciążą mi się podobały teraz mi się nie podobają

pytalam lekarza o ten rabarber i powiedzial ze nic mi sie nie stanie i ze on pierwsze slyszy ze moze szkodzic, wiec jedzcie dziewczynki jak wam smakuje, ja mam zamiar jesc ;D ;D ;D ;D ;D ;D

o to dobra nowinka z tym rabarbarem, ja wczoraj byłam u lekarza i nie pomyślałam o tym żeby go zapytać, choć teraz i tak prawie codzinnie muszę zjeść truskawy, częściej te mrożone niż faszerowane chemią :) a teraz z niecierpliwością czekam na świeże i oczywiście na CZEREŚNIE!!!

a teraz zjadłam jajeczniczkę z żółtym serek i kanapkę z pomidorkiem + herbatka truskawkowa :)

reklama
Do góry