reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wasze zachcianki.....

Jak nie masz ochoty na jedzonko (a swoją drogą dlaczego?)
to może skosztujesz MIĘSKO ;D ;D ;D

reklama
A ja wczoraj upiekłam ciasto i zjadłam go dzisiaj na... śniadanie :) (oczywiście nie całe).
Chyba mnie pogięło :D

:) ja bym lody jadła cały czas no i oczywiście obowiązkowo do każdej kanapki musi być pomidor, przed ciążą lubiłam pieczonego kurczaka teraz nie mogę go przełknąć dziwnie tak samo jest z moimi perfumami przed ciążą mi się podobały teraz mi się nie podobają

pytalam lekarza o ten rabarber i powiedzial ze nic mi sie nie stanie i ze on pierwsze slyszy ze moze szkodzic, wiec jedzcie dziewczynki jak wam smakuje, ja mam zamiar jesc ;D ;D ;D ;D ;D ;D

o to dobra nowinka z tym rabarbarem, ja wczoraj byłam u lekarza i nie pomyślałam o tym żeby go zapytać, choć teraz i tak prawie codzinnie muszę zjeść truskawy, częściej te mrożone niż faszerowane chemią :) a teraz z niecierpliwością czekam na świeże i oczywiście na CZEREŚNIE!!!

a teraz zjadłam jajeczniczkę z żółtym serek i kanapkę z pomidorkiem + herbatka truskawkowa :)

reklama
Do góry