reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Warszawskie kwietniowki

a jakiej firmy ten wozek?
ja slyszalam, ze dobry sklep jest na dzwigowej 51, ja nie bylma, ale mysle, ze tam podjedziemy obejrzec.
a wogole to mozesz podjechac zobaczyc np. na al.solidarnosci pomiedzy pl.bankowym a femina, blizej bankowego, po prawej stronie jadac od bankowego,malutki sklepik ale sporo wozkow maja. czasami trudno jest sie poruszac w srodku.
W jupiterze na okopowej - swiat dziecka- tez sa wozki, ale raczej tych drozszych firm.

reklama
To jest ATLANTIC firmy BABY DESIGN, o taki:

blank.gif

to w jupiterze napewno nie maja. Ja widzialam ten wozek, ale ogladalam go na Tarchominie, a ty chyba mieszkasz po drugiej stronie W-wy?

No wlasnie w Jupiterze nie ma, wiem...
A ja mieszkam na Ochocie....troche daleko do Tarchomina...:confused:

Ale skoro go ogladalas, to moze napisz mi przynajmniej co o nim sadzisz....:-)

wygladal naprawde wporzadku i solidnie. nie pamietam czy budka chodzila cicho czy nie. Moze M bedzie pamietal, zapytam go dzis. U nas on odpadl bo nie mial wpinanego fotelika. Gondola byla standardowa, nie jakos specjalnie ogoromna, ale taka normalna, porownywalam ja z Implast bo byl obok. A bylas w tym sklepie na grojeckiej przed skrzyzowaniem z Banacha? Tam jest taki maly sklep, ale pamietam ze wozki maja.

Aneta ja widziałam ten wózek na żywo i bardzo mi odpowiada i też zamierzamy go kupić (może już w tą sobote) :-) tylko się zastanawiamy czy niebieski czy ten szaro - czerwony.
Tylko ja się tak tutaj do was wtrąciłam bo ja nie jestem z Warszawy i nie mam pojęcia gdzie tam takie wózki macie.

Dzięki dziewczyny :-)

W tym sklepie o ktorym mowisz NICZKA bylam (mam tam bardzo blisko :-) ), ale niestety wtedy takiego wozka nie bylo...
No coz mam nadzieje ze uda mi sie go gdziej obejrzec....ale skoro mowicie ze jest ok, to pewnie macie racje...:-)

Mi się bardzo podoba i najpierw zobaczyłam go na allegro to mi się juz spodobał ale potem na żywo często wózki okazują sie inne ale ten mnie nie rozczrował. Podoba mi się też x- lander xa (chyba) - zresztą uważam, że te wózki są bardzo do siebie podobne tylko ceną znacznie się różnią.

reklama
Do góry