reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Warszawskie kwietniowki

Chciałam tylko zameldować, że ja też jestem pacjętką LUX MEDU, z pracy mam najbliżej na Racławicką, ale moja gin przyjmuje na Chmielnej albo w Alejach Jerozolimskich. Napiszcie do jakiego lekarza chodzicie w LUX MEDZIE i jakie są wasze wrażenia.

reklama
Aneta23 to ja od dzis zaczynam intensywnie odpoczywac! Moze sie w koncu maluszek rozbryka.... ;-)
Ja nie chodze do lux Medu - bo z pracy nie mam, a tak to mam daleko. Slyszalam jednak bardzo dobre opinie i o ginekologach i o pediatrze.
ja chodze narazie tylko panstwowo no i ewentulanie jak jest koniecznosc to wtedy prywatnie np. na usg.

HiHi - LASTRADA - nie dziwie sie, ze sie kilku tam pojawilo, napewno doktor Grzes - brrrrr trafilam do niego na 1 wizyte i powiedzialam nigdy wiecej!!! Tak mnie zdenerwowal, ze cisnienie i tetno mi skoczylo, a on dal mi skierowanie do kardiologa...:-D Ogolnie niesympatyczny.

ANUSIA_CH - ja w zasadzie z domu tez mam blisko na Aleje, bylam tam nawet w grudniu na USG. Ale chodze na Raclawicka, bo tez w miare blisko, poza tym tam jest calodobowo, wiec jakby co to jestem obeznana z terenem...:-D
A chodze do doktora Popławskiego - starszy pan doktor, ale bardzo sympatyczny, prawdziwy gentelmen....:-) Kiedys nawet dostal nagrode: "Lekarz przyjazny kobietom". Poza tym panie pielegniarki tez sa bardzo sympatyczne.

ja w LUXMEDZIE robię tylko badania (mam za darmochę z pracy:) a do lekarza chodze gdzie indziej. tak wiec nic nie moge powiedzieć na temat tamtejszych ginekologów. a wlasnie musze sie dzisiaj umówic do okulisty - zaraz zadzwonie na Racławicką

witam..a gdzie bedziecie kupowały wózeczki dla waszych pociech w wawie? Byłam w dwóch sklepach w swiecie dziecka na towarowej i w markach i mam wrażenie, że ja wiem na temat wózków więcej niż sprzedawaca.Wciskają takie kity które się wogóle nie zgadzają z opisami na stronach producenta. Ostatnio sprzedawca stwierdził że do wózka i'coo spacerówki mozna wpiąć fotelik maxi cosi.:no: ..a co jest najlepsze to zupełnie inne firmy i tam sie mocuje tylko fotelik e-care..Więc jesli macie namiary na jakieś fajne sklepy (oprócz zatłoczonej calineczki) to poproszę o namiar:-) :-)

a co do lekarza chodzę na okopową do multiu medu do dr ejmockej...kapitalny lekarz ...uczęszczam już około 3 lat ..jest super ..pracuje też w szpitalu położniczym

reklama
Do góry