reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Warszawskie kwietniowki

witam
w sobotę byłam w sklepie o którym pisałyście na solidarności...tam są dwa sklepiki kameralne jeden jest po stronie feminy natomist drugi po przeciwnej stronie po schodkach. Gorąco polecam i jeden i drugi... wspaniała kompetentna obsługa ( zupełnie nie ma porównania ze światem dziecka przy jupiter - sklep przereklamowany obsługa fatalna ....właśnie w sobotę wyszliśmy z mężem bardzo zdegustowani obsługą i podejściem). Wybraliśmy wózek holenderskiej firmy Mutsy.....i włśnie dzięki waszej podpowiedzi :-) zakupimy go na solidarności ...wózki są od ręki a wszędzie trzeba czekać około 2-3 miesięcy..polecam te sklepy..maja sporo wózków z kolekcji 2007

reklama
Ja mam dwa sklepy, w których kupowałam wcześniej ubranka i rzeczy dla Oli (teraz zresztą też), ubrania ciążowe i całą wyprawkę dla mojej nienarodzonej córci. Jeden jest w Starych Babicach a drugi w Pruszkowie. Szczególnie ten w Babicach jest dobrze zaopatrzony. Można tam kupić wszystko począwszy od patyczków do uszu a skończywszy na wózeczku. Ceny uważam też przystępne. Gdyby któraś z Was była zainteresowana to napiszę, w którym miejscu dokładnie są te sklepy.

A ja ostatnio kupilam duzo rzeczy w Halach Banacha - bo mam bardzo blisko :-) . No i cala mase przywiozla mi mama jak mnie ostatnio odwiedzila - powiedzmy sobie szczerze na Śląsku jest duzo taniej...;-)

Byłam w niedziele "zwiedzać" szpital na Solcu. Utwierdziłam się, że chce tam urodzić. W niedzielę można powiedzieć, że było tak cichutko kameralnie. Dzieciaczki prawie nie płakały, jak nie na porodówce. Pielęgniarka pokazała nam slę porodową i odpowiedziła na nurtujące pytania. Generalnie wszystko ok, tylko jest tak, że w miesiącu przez jakieś 4-5 dni nie ma anestezjologa, który zrobi ZZO na życzenie. Muszę dobrze się wstrzelić, albo miec bezbolesny poród:-D

ANUSIA - super ze jestes zadowolona :-)

My w sobote odwiedzilismy te dwa sklepy na Solidarnosci - to tak jakby jeden sklep, bo wlasciciele Ci sami i asortyment praktycznie tez sie powiela. A poza tym odkrylismy jeszcze jeden sklep na Dzielnej (przy Okopowej) - wozki tylko polskich firm i bardzo mila obsluga.:-)

A w srode ostatnie zajecia w szkole rodzenia - dyplom do łapki i mozna isc rodzic...:-D :-D

Cześć Warszawskie Kwietnióweczki!!! Uffff.. udało mi się Was jakoś znaleźć!:-D
A powiedzcie jak Wasze maluszki są ułożone? Ja dostaję pod żeberka, czyli moja mała chyba od ostatniego USG nie zmieniła pozycji z główką do dołu...??

na ostatnim usg dzidziol byl ulozony glowka w dol, wydaje mi sie, ze sie nie przekrecil, ale kto wie. Okaze sie na nastepnym usg.
madziallenka a ty chodzilas do bielanskiego do szkoly rodzenia? Widzialas sale porodowe?

reklama
Do góry