reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Warszawa i okolice

Długi jednak myślę, upału nie ma, ale zębami nie szczękamy. Będziemy siedzieć na saloonach a tam chłodniej - Młoda urzęduje głównie w części sypialnianej. Plus podłoga z płytek. Jakby która miała wolną rękę czy miejsce w wózku to kocyki mile widziane. Mam całe dwa dywany w domu, jeden przeniosę, ale nie za duży jest. Koce też mam jakieś, ale od przybytku - akurat w tej materii - głowa nie boli.

Ostatnia edycja:
reklama
Nie mam... :-( Słuchajcie, może teraz o menu spotkania - ja się powinnam wystrzegać kurczaków i soi - zalecenie od endokrynologa - a tak to już wcinam praktycznie wszystko :tak:Może jakąś zimową sałatkę machnę ?:-p
Adres i jak dojechać wyślę tym co nie były na priv.

hejka.
27 jest eż ok dla mnie.
forever nie musisz mi zwalniać garażu. ja sobie radzę ;-)
Leona nie będę miała, więc przyjadę tylko z moimi dzieciakami. Jak dałam radę przez budowy do lekarza dotrzeć w-kę to i do Ciebie dotrzemy;-)

Jedyne ale jest takie, czy przez 10 dni uda mi się wykurować wszystkie dzieci..

Ja też zaczynam podejrzewac Piotrusia o alergie, choc to zdecydowanie nie jest toco u Silvy. u mnie tylko nawrót choroby za nawrotem i ześwirować w domu można...
Od jutra chyba zacznę ich leczyć mrozem, skoro ciepełko domu nie pomogło... eeeeech

Nutria, Ty jesteś już doświadczoną mamusią, ale mam nadzieję, że nie wkurzysz się za radę ;-) :sorry: Jeśli nie ma gorączki, to mrozek bardziej pomoże, niż ciepełko! :-) Pomijając hartowanie, to fresh air nawilża śluzówki, odświeża... i nic tak dobrze nie leczy kaszlu, jak świeże powietrze! :-)

Forever, ja prawie nie cycolę, ale wystrzegam się nadal orzechów czy czekolady. Jednak w sumie mogę wszystko zjeść :-p Może ciasto zrobię?

zołzik ja tam radami nie gardzę!! Bardzo lubię :) Ja po prostu słyszałam, ze jak ktoś ma oskrzela zajęte, tolepiej w cieplep niż w zimnie... nie wiem... :( Doświadczona chorobami - tak, ale umiejętności zwalczania chorób - brak... ech ech.

Nutria :-) Z oskrzelami to racja - zimno może nawet spowodować skurcz oskrzeli, nie wiedziałam, że u Was aż takie historie! Zdróweczka! :happy:

Nutria - nie świruj z tym garażem...Ja mam dwa miejsca, a Ty tylko dwie a nie 3 ręce.... Ja wiem jak ciężko koło mnie znaleźć miejsce aby autko zostawić.... Kurujcie się koniecznie :tak:

reklama
U mnie już praktycznie po przeziębieniu:) Szymek pod obserwacją - w kupce nadal krew, czekam na wyniki pasożytów... jeśli nas nie zatrzymają w szpitalu i Szymi będzie w dobrej kondycji to będziemy na bank i możemy Zołzika wtedy zgarnąć:)

Do góry