reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Silva a myślałam, że ja tylko tak kursuję po lekarzach... Biedny Szymek :-(
Saffi - szkoda :-(
Słuchajcie, mogę na ten moment li tylko 27.02. piątek zaproponować z tej prostej przyczyny, że tegoż dnia mam się dodzwonić do mojego lekarza na Kopernika w sprawie rehabilitacji - mam już skierowanie - i zapewne 30.01. się tamże stawię - a jak będzie dalej to nie wiem, więc czułabym się bardzo niezręcznie coś ustalając z Wami w takiej sytuacji. Chciałabym w miarę możności wszystko w lutym załatwić bo w marcu to się po prostu nie sklonuje - w pracy wszyscy na mnie czekają jak kania dżdżu - i to nie dlatego, że nie mogłabym wyjść. Ale kontrolnie zarzuciłam temat jak byłam tamże wczoraj - jakby co pod zwolnienie
Co Wy na to ?
Saffi - szkoda :-(
Słuchajcie, mogę na ten moment li tylko 27.02. piątek zaproponować z tej prostej przyczyny, że tegoż dnia mam się dodzwonić do mojego lekarza na Kopernika w sprawie rehabilitacji - mam już skierowanie - i zapewne 30.01. się tamże stawię - a jak będzie dalej to nie wiem, więc czułabym się bardzo niezręcznie coś ustalając z Wami w takiej sytuacji. Chciałabym w miarę możności wszystko w lutym załatwić bo w marcu to się po prostu nie sklonuje - w pracy wszyscy na mnie czekają jak kania dżdżu - i to nie dlatego, że nie mogłabym wyjść. Ale kontrolnie zarzuciłam temat jak byłam tamże wczoraj - jakby co pod zwolnienie
Co Wy na to ?
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja-Zołza - miejmy nadzieję
Nutria - dobry plan
Nutria - dobry plan
27.01 - super! chodziaż na dzień dzisiejszy mam lekką załamkę - w skrócie: dopiero co przestawiłam Szymka na antyalergiczny Nutramigen, a już jest problem, bo i na to jest uczulony ...czułam, że coś jest nie tak, bo skóra się pogorszyła, kupy nieładne, ale żaden lekarz mnie nie słuchał... "obserwować, obserwować" słyszałam tylko... no i zaobserwowałam! krew w kupce((( diagnoza - alergia na kazeinę zawartą w Nutramigenie... jedyne dobre mleko to Neocate - dostępne tylko w UK, no masakra... Jest jeszcze Elecare z USA, ale zawiera soję, na którą Sz. jest uczulony, ale tylko Elecare udało mi się zdobyć na szybko, bo Nutramigenu już nie mogę dawać, a na wodzie dzieciak nie da rady przeżyć więc muszę zaryzykować póki nie ściągniemy Neocate z UK. Podobno soja aż tak mu nie zaszkodzi... zobaczymy. Obserwujemy...
andariel
mama super dwójki :]
Silva ta znajoma od 5p przerabiała podobny scenariusz - najpierw usłyszała, że dziecko ma najwidoczniej uczulenie na pokarm matki, a potem wszelkie mleka niby dla alergików pogarszały sprawę; już Ci kiedyś pisałam - 5p czyni cuda... tu jest m.in. jej historia JAK WYLECZYLAM ALERGIE AZS GRONKOWCA ASTME
Andariel - dzięki za wskazówkę. Jestem już u kresu wytrzymałości...to mleko Elecare okazało się porażką - śladowa zawartość oleju sojowego! Szymek ma atak azs. Michał pojechał dziś aż do Szczecina po ostatni ratunek - Neocate LCP. Jutro rano zaczynamy podawać i zobaczymy... ale książkę tej kobiety tak czy owak kupuję i zaczynam studiować, bo tracę nadzieję...
reklama
Podziel się: