reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Tramwaj wodny odradzam - może dlatego, że hałasu nie lubię, nie tylko silników.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
B. polecam centrum handlowe Auchan w Łomiankach - jak dla mnie pustki plus w takim H&M rzeczy które widzialam jak dotychczas tylko na stronie sklepu tj. spory wybór.
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Kochane w nawiązaniu do moich wywodów na głównym - poszukuję mieszkania (kawalerki) do wynajęcia w Warszawie dla 19-latki zaczynającej studia medyczne. Nie pali, nie pije, dobrze wychowana
Jakbyście miały jakieś namiary to dajcie znać.
Jakbyście miały jakieś namiary to dajcie znać.
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Warszawianki lookajcie niesamowite miejsce!
Klocek na Kredce, Kredka na Bąku, a Muchy w Nosie.: Sto 'Dynek'.
| home
chętnie bym się tam wybrała
Klocek na Kredce, Kredka na Bąku, a Muchy w Nosie.: Sto 'Dynek'.
| home
chętnie bym się tam wybrała
nutria
Mama X 2009
W Lesznowoli są fajne dynie. A ten a farmie dyń.. hm.. przyznaję, ze dziś nie kupiłam ( akurat dziś się tam zatrzymałam, to blisko mnie), i stwierdziłam, ze nie lubię takich dyn. Albo - po prostu mam złe doświadczenia. Jakoś mam przekonanie, ze wolę takie dynie bardziej spłaszczone. Te są świetne na maski haloween.. a do jedzenia różnie..
Ale dla dzieci rzeczywiście jest radocha. Jest labirynt, jest dużo małych dyń. Jest fajnie
Ale dla dzieci rzeczywiście jest radocha. Jest labirynt, jest dużo małych dyń. Jest fajnie
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Widzę, że temat fot z dyniami w szarych ubrankach plus musztardowe dodatki dość popularny - na tych zdjęciach do których link wstawiła Madzioolka zbyt dosłowne w przeciwieństwie do tego co zrobiła Aestima.
Nutria - Wy jesteście po "dyniowej" stronie Specjalnie to jechać mi się nie chce - zresztą weekendy zagospodarowane jak dla mnie już wystarczająco do końca października - jakby Babcia nr 2 zapraszała to byłoby po drodze ale się jakoś nie zapowiada.... Muszę Ją ściągnąć z telefonem aby zgrać zdjęcia z wakacji póki nie urodzi siostra Taty Młodej - bo wtedy to się będzie działo.... Ehhh... Maila napisałam do Babci nr 2 w sprawie wizyty ale jak na razie bez odpowiedzi - a mam potwierdzenie odczytu.
Nutria - Wy jesteście po "dyniowej" stronie Specjalnie to jechać mi się nie chce - zresztą weekendy zagospodarowane jak dla mnie już wystarczająco do końca października - jakby Babcia nr 2 zapraszała to byłoby po drodze ale się jakoś nie zapowiada.... Muszę Ją ściągnąć z telefonem aby zgrać zdjęcia z wakacji póki nie urodzi siostra Taty Młodej - bo wtedy to się będzie działo.... Ehhh... Maila napisałam do Babci nr 2 w sprawie wizyty ale jak na razie bez odpowiedzi - a mam potwierdzenie odczytu.
nutria
Mama X 2009
Warszawianki i nie tylko , a może któras ma ochotę się wybrać do labiryntu świateł w Wilanowie... ? Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Wybierzemy się napewno
Podziel się: