reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Warszawa i okolice

reklama
Jak dla mnie super pomysł :tak:Mam koleżankę która specjalizowała się w tartach - może i dalej specjalizuje ale już mnie nie zaprasza:sorry2:. Tarta byłaby na zimno czy do podgrzania ? Zaczęłam sprzątać pod pretekstem Waszej wizyty. Ale gabinet to temat tabu;-)

Andariel - nie znasz naszych możliwości, jakoś u Silvy udało nam się na kwadrans usiąść do stołu :tak:Poza tym ja już sobie zamówiłam Tatę Młodej na spacer - mimo, że to dla Niego nuda :eek:- bo by Krysia nie dała żyć niewyspana i niewyspacerowana. No ale na wiosnę myślę, że gdzieś do nas dołączysz - tylko ja się niestety tylko weekendowa na spotkania stanę. :sorry2:

forever - dla mnie to i lepiej - w kwestii weekendowych meetingów;-) Nuśka zostaje z M.,a ja biorę Leona pod pachę i sruuu do Wawy;-) i może nawet autem się odważę do wiosny:-p

Mrsmoon - zastanawiam się ile lat ma moja mikrofala ... 10...ale działa :-p
Andariel - ja mam ochotę na wizytę w jakiejś dzieciowej kawiarni, których ostatnio coraz więcej w Wawie, jak będzie cieplej i się do spacerówki przesiądziemy. No i nieustająco parki albo... no i przecież... ZOO....:-D Ale to z Ninką koniecznie.

hejka :)

Moje dzieci wszystkie mają katar.... i dla mnie jest to oznaka juz prawie zdrowia - bo po kasłaniu itpto uznaję ich teraz za prawie okazy zdrowia. Nie wiemjak będzie w piatek. I czy jakby co przyjmujecie dzieci z katarem. Bo jaknie, - to nie mamy szans. :( Ale nie bójcie się powiedzieć "nie - nie chcemy dzieci z katarem!"

forever - ja też jeszcze cycolę. Bardziej z lenistwa niż z jakiegoś głębokiego przekonania. Cieszę się, ze 6 miesięcy się udało karmic. cel osiągnięty!
Teraz jemy wieczorkiem w nocy i rano. Albo wieczorkiem i rano. Zależy czy obudzą się pierwszy sraz o 4 czy o 7.. (bo potrafią i tak itak)
Ale dzieciaki kochają kasze itp, więc nie ma problemu.

Nie bardzo zrozumiałam o co chodzi z koleżanką koleżanki Blusi. Czy potrzebuje ciuszków? CZy do nas wpadnie?

Andariel - ja też mam ochotę wpaść do takiej dziecio-kawiarni :) I Zoo.. ale do Zoo to jeszcze nasze maluchy chyba za małe... latem?.. :)

mrsmoon-uwielbiam tartę ze szpinakiem... mniam!

Jak będę to coś przywiozęl... ale co.. ? jeszcze nie mam pomysłu co..? Jakieś sugestie?

reklama
forever, nutria - jak najbardziej jestem za kawiarnią w sezonie sprzyjającym spędzaniu czasu na świeżym powietrzu:tak: a Leo już zoo zaliczył - bo Ninkę w te wakacje zabraliśmy, więc się też załapał:tak:
widzę, że nie tylko mi ślinka poleciała na myśl o tarcie ze szpinakiem:-D

Do góry