reklama
Poranna_burza
Fanka BB :)
PatiEmma - u nas rządzą placuszki na słodko z bananami i innymi owocami, wytrawne z mięsem i warzywami. Dodatkowo kp ciągle. Często je z piersi. Na kolacje czasami zje makaron ale lubi tylko bardzo gruby i długi. U nas jemy obiad z mężem więc je tak jakby obiadokolacje. Czasami robię kluski leniwe czy kopytka.
Kasieks - a gdzie się urlopujecie? Oj jak fajnie, że byli u Ciebie rodzice, lubię jak w domu jest pełno ludzi.
Veronika - mój mąż też w poniedziałek wrócił do pracy. Jak się czujesz?
Kawoszka - jeśli możesz to podaj namiary na nocleg w Krakowie. Mąż we wrześniu ma kolejne szkolenie więc jak zdrowie i pogoda dopisze to pojedziemy z nim.
Emol - Tymek tak samo sam stoi i wstaje. Jednak nie widzi potrzeby żeby chodzić. Wszędzie dostaje się na czeorakach albo przytrzymujac się mebli. Mąż chodził jak miał 9 miesięcy, a ja miałam 11.
Kasieks - a gdzie się urlopujecie? Oj jak fajnie, że byli u Ciebie rodzice, lubię jak w domu jest pełno ludzi.
Veronika - mój mąż też w poniedziałek wrócił do pracy. Jak się czujesz?
Kawoszka - jeśli możesz to podaj namiary na nocleg w Krakowie. Mąż we wrześniu ma kolejne szkolenie więc jak zdrowie i pogoda dopisze to pojedziemy z nim.
Emol - Tymek tak samo sam stoi i wstaje. Jednak nie widzi potrzeby żeby chodzić. Wszędzie dostaje się na czeorakach albo przytrzymujac się mebli. Mąż chodził jak miał 9 miesięcy, a ja miałam 11.
Poranna_burza
Tymek znowu jest chory. Ma ponad 39. Po południu mamy lekarza.
Veronika_k
Poranna zdrówka dla malego. U nas póki co spokój. Leon przed wyjazdem do Pl jak pisałam miał parę dni katar i nie był dość mocny. Mam masę prasowania ale ochoty brak. Za chwilę znowu kosz będzie pełny. Czuję się dobrze tylko te upały trochę męczą. W czwartek mam wizytę u pitolożki. A wczoraj pojechałam z chłopakami na rowerach do teściów i trochę bolał mnie brzuch. Później wieczorem trochę mocniej i coś mi naciskało na plecy z lewej strony wgl nie mogłam się ruszać. Nie wiem od czego i co to było bo pierwszy raz w życiu. Jak to ja w ciąży mam mega zatwardzenia i dużo powietrza w brzuchu [emoji17] uciążliwe to.
Dzięki dziewczyny za te wszystkie pomysły Poranna podpowiedź jakiś przepis na placuszki z mięsem? Z góry dziękuję i zdrówka dla Tymka u nas katar oczywiście cieknie jak z kranu:/
Kasieks miłego urlopowania i żeby wszystko się udało
Veronika może trochę się przesililqs musisz widocznie bardziej uważać może dlatego że Mały odstęp mdz jedną a drugą
Emol ale śmiga Twój Mały trzeba kieslc oczy w d...
Kasieks miłego urlopowania i żeby wszystko się udało
Veronika może trochę się przesililqs musisz widocznie bardziej uważać może dlatego że Mały odstęp mdz jedną a drugą
Emol ale śmiga Twój Mały trzeba kieslc oczy w d...
kasieks
Rodzice jeszcze są. Wyjeżdżają na początku sierpnia. Jedziemy do Otmuchowa.to link,może się Wam przyda
http://www.camping-otmuchow.pl
http://www.camping-otmuchow.pl
Veronika_k
A co to za implant?
reklama
Veronika_k
Ooo pierwszy raz słyszę o czymś takim. Też jestem ciekawa z czego okres tak długo może być.
Podziel się: