reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

U nas każda osoba z rodziny zaczęła chodzić w ciągu miesiąca po 1 urodzinach. Ja miałam 9 dni. Mąż 17 dni, brat 14 dni... Więc on też jakoś tak pewenie pójdzie :)

reklama
PatiEmma - u nas rządzą placuszki na słodko z bananami i innymi owocami, wytrawne z mięsem i warzywami. Dodatkowo kp ciągle. Często je z piersi. Na kolacje czasami zje makaron ale lubi tylko bardzo gruby i długi. U nas jemy obiad z mężem więc je tak jakby obiadokolacje. Czasami robię kluski leniwe czy kopytka.

Kasieks - a gdzie się urlopujecie? Oj jak fajnie, że byli u Ciebie rodzice, lubię jak w domu jest pełno ludzi.

Veronika - mój mąż też w poniedziałek wrócił do pracy. Jak się czujesz?

Kawoszka - jeśli możesz to podaj namiary na nocleg w Krakowie. Mąż we wrześniu ma kolejne szkolenie więc jak zdrowie i pogoda dopisze to pojedziemy z nim.

Emol - Tymek tak samo sam stoi i wstaje. Jednak nie widzi potrzeby żeby chodzić. Wszędzie dostaje się na czeorakach albo przytrzymujac się mebli. Mąż chodził jak miał 9 miesięcy, a ja miałam 11.

Poranna zdrówka dla malego. U nas póki co spokój. Leon przed wyjazdem do Pl jak pisałam miał parę dni katar i nie był dość mocny. Mam masę prasowania ale ochoty brak. Za chwilę znowu kosz będzie pełny. Czuję się dobrze tylko te upały trochę męczą. W czwartek mam wizytę u pitolożki. A wczoraj pojechałam z chłopakami na rowerach do teściów i trochę bolał mnie brzuch. Później wieczorem trochę mocniej i coś mi naciskało na plecy z lewej strony wgl nie mogłam się ruszać. Nie wiem od czego i co to było bo pierwszy raz w życiu. Jak to ja w ciąży mam mega zatwardzenia i dużo powietrza w brzuchu [emoji17] uciążliwe to.

Dzięki dziewczyny za te wszystkie pomysły;) Poranna podpowiedź jakiś przepis na placuszki z mięsem? Z góry dziękuję i zdrówka dla Tymka u nas katar oczywiście cieknie jak z kranu:/
Kasieks miłego urlopowania i żeby wszystko się udało
Veronika może trochę się przesililqs musisz widocznie bardziej uważać może dlatego że Mały odstęp mdz jedną a drugą
Emol ale śmiga Twój Mały;) trzeba kieslc oczy w d...;)

Cześć dziewczyny co u was ? Ja sobie dziś założyłam implant na 3lata może kuzwa wkoncu zatrzyma mi się ten okres ...

Antykoncepcyjny na ręce pod skóra . Nic innego nie zatrzymało krwawienia ;/ plastry /tabletki zastrzyk ...masakra 24 mam cytologię bo na usg wszystko niby ok a okres mam od maja :o

reklama
Do góry