reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Foxy [emoji9] nareszcie.
U mnie też teatrzyk będzie. J. będzie się chwalił co potrafi Klaudia.

Na razie mała śpi. To będzie dla niej ciężki dzień. Nie dość że temperatura to jeszcze ta pogoda. Leje i to tak jak z wiadra. Pan mąż śpi jak zwykle zmęczony.

Ja nakarmiłam dziecko, zrobiłam masę, zjadłam śniadanie, szybko kawka. Wzięłam prysznic, pomalowałam się teraz paznokcie, wysuszyć włosy i gotowe.
Muszę Klaudię spakować i J.wyślę do apteki żeby czopków nie zabrakło.

Najchętniej zostałabym w domu.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kawoszka dużo zdrówka dla Klaudusi i trzymam kciuki żeby było znośnie :* ja wciąż w piżamie ...zaczęłam się szykować , wyciągnęłam sukienkę i zaczęłam robić włosy ale oczywiście mój kochany mąż już nie może dłużej zająć się dzieckiem ( bo nie chce bajek oglądać tylko woli się bawić jak to dziecko ). Wiec ja pierdole nie szykuje się wystąpię jak zawsze jak ostania sierota . Jak mama zapyta czemu tak wygladam powiem , zapytaj zięcia :)). Frajer do kwadratu .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Foxy wal to zrób to dla Alexa [emoji4]. To jest najważniejszy facet.

Ja w szlafroku. Moi śpią a ja w sypialni mam ciuchy. Kot przyszedł z dworu, miałczał myślałam że go zakatrupię. Podrapał małej matę. [emoji34]
Też poszłabym spać. Włosów nie suszę bo jak włączę suszarkę to pewnie się obudzą.
Masakra

Kawoszka miałam zrobić to nawet dla samej siebie ale po prostu ręce mi opadły i chęci straciłam . Myślałam ze w święta chociaż się jakoś zachowa głupiec . Chociaż w wigilie było to samo .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny my poszliśmy na śniadanie do moich rodziców i oczywiście ubrać się ogarnąć i Mala to ja już zapocona , jak już wsadziłam do nosidełka to oczywiście kupa i dawajbznow odbierać myć oczywiście odrazu do wanny bo kupa po pas, zajechaliśmy zjedliśmy i znów kupa, więc wrócilsmy do domu bo Mała źle się czuje bidulka, już trzy zrobiła ale takie że odrazu do wanny, teraz śpi i na dziś to już chyba w domku zostaniemy

Foxy mój to chciał w podkoszulku wystąpić i to takim co do pracy chodzi.

Jestem u teściów. Szwagierka nie przyjechała bo mały chory i bierze antybiotyk.

Teściowa chciała mi wyrwać małą z rąk a ona się odwracała i nie chciała.

Barszcz bleee

A my dziś w domku :) teście byli 2 godziny. Rozmawialiśmy o domu. I ufff dostaniemy w prezencie :) z kredytem problemów nie będzie bo mąż ft już się dowiadywał. Remont będzie dużo kosztował i niestety długo trwał. Jutro jedziemy bo mąż chce mi pokazać jak chce zrobić. Ja to tylko 2 razy tam byłam i nie wiem gdzie który pokój. Największe mieszkanie będzie dla nas a 3 pod wynajem. Co do alergii to tak można mieć na rybę. Ja zauważyłam u Leona jak kupiłam słoiczek i tam było pomarańcze. 2 razy dostał i 2 razy wysypka więc nie je. Ciekawe czy na mandarynkę też będzie miał. Lecę pod prysznic i do wyrka :)

My dziś śniadanko w domu. Na obiad u tesciow. Mieliśmy niespodziankę bo przyjechała siostra męża z Belgii. W związku z tym siedzieliśmy do wieczora. Nawet fajnie było ale moją dietę szlag trafił.teściowa upiekła pyszne placki.jutro się muszę bardziej pilnować :p.
Nabralyscie dziś kogoś? Ja miałam dziś wcisnąć kit mężowi że jego siostra przyjeżdża i dobrze że tego nie zrobiłam bo naprawdę przyjechała :)

reklama
Do góry