reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

My jedziemy teraz do teściowej a o 13 do tescia (są po rozwodzie) więc nas cały dzień nie będzie :)

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Wizyta NFZ 26.04

reklama
Poranna_burza to odpoczęłaś. My rano wstaliśmy zjedliśmy śniadanko i po 11 pojechaliśmy do teściów. Byliśmy patrzeć jak to wszystko miałoby wyglądać. Tak jak mój mąż chce nawet mi się lepiej podoba niż tak jak teść proponował. No ale to my tam będziemy mieszkać i musimy zrobić tak aby nam się podobało. Jak zaczniemy w tym roku budowę to na przyszły byśmy się wprowadzali. Pierwsze będzie dla nas robione,żebyśmy mogli mieszkać a dalej budowa będzie na resztę mieszkań jak już tam będziemy :) wiadomo budowa więc na podwórku będzie bajzel ale ważne,że u nas w mieszkaniu nie bo wszystko będzie podzielane i każde mieszkanie będzie miało osobne wejście. Teraz trzeba architekta poszukac bo to stare budownictwo i nie wiemy czy tak jak chcemy ściany polikwidowac czy da radę. Leon śpi,Julka na dworzu a Szymek u teściów na nockę zostaje. Gotuje gulasz. Obiad dziś torchę później. Kawoszka zawsze jak sobie nagadamy to jest później ok. Zobaczymy na jak długo :D u mnie ciepło i słonko.

U nas dziś rano było brzydko ale później wyszło słoneczko. Mąż zabrał Emilkę na odpust.w poniedziałek wielkanocny jest bardzo duży na salwatorze a za tydzień będzie w Łagiewnikach.pół dnia ich nie było. Już po świętach. Jak ten czas leci...

Haha No już po świętach i już poprasowałam :D mąż grał,Jula słuchała muzyki,nie miałam co robić więc się wzięłam. Jeszcze na ulicę wystawialiśmy graty bo właściciel zgłosił i jutro rano będą zabierać,więc trzeba było dziś. Julia jeszcze tydzień wolnego. Szymek już do przedszkola. Dziś on u teściów a Julka jutro na noc,odbiorę ją dopiero wieczorem bo gimanstyke w środę mam ostatnią. Muszę do zegarmistrza bo od mojej mamy dostała zegarek srebrny i trzeba bransoletkę od niego skrócić bo inaczej zgubi. Szymek dostał z Play Mobil smieciarkę a Leon piłkę taką dla bobasów. Od nas i teściów słodycze. Starczy teraz na cały rok. Idę zaraz pod prysznic i do wyrka. Miłego wieczorku.

Dzięki że pytasz. [emoji5]

W sobotę była marudna co pisałam i miała temperaturę. Dostała czopka ale mało zjadła. Rano w niedzielę obudziła się i temperatura, to ja jej czopka, zjadła.

U teściów marudna. Na koniec to spazmów dostawała. Ja ją chciałam ubrać a teściowa się nad nią trzęsła i ją zaczepiała J.zanosił rzeczy do auta. Jak przyszedł i to zobaczył to ją opieprzył i kazał się odsunąć. Mała od razu przestała płakać.
Wyjechałam od nich na maxa zmęczona. Z resztą jak byliśmy to albo podkreślała to że Klaudia jest duża a dla niej duża to gruba. Co jest bzdurą. Oczywiście buty to jak zobaczyła że ma nowe to pytanie czemu w Lidlu nie kupiłam. Bo oni to tylko Tesco Biedronka i Lidl. Sorki ale mojemu dziecku do chodzenia kolejnych butów w Lidlu nie kupię. Jej się stopa w sztucznych w lecie zagotuje.

Wieczorem znowu mało zjadła. Obudziła się o 3:40. Zrobiłam jej mleko. Bardzo szybko wypiła całą butelkę. Jak szybko wypiła tak przy odbiciu wszystko poszło na naszą pościel. To ja drugie mleko. Pościel do zmiany. Temperatura 38.5 oczywiście czopek.
Potem przespała do 7. O 11 temperatura 39. Potem już spadła.
Teraz ją usypiam ale bardzo marudzi.

Mąż zalany w trupa [emoji34]
Resztę dokończę.....

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Spała przed południem jeszcze pół godziny.
Ja w między czasie zrobiłam sałatkę do mamy. Potem same wiecie a to wyszykować dziecko, a to siebie. Zabrać mleko, pielychy, ubranka na zmianę itd. Jeszcze bujaczek.
U moich rodziców moje dziecko zachowuje się inaczej. Z dziadkiem puszczali ba youtube teledyski i śpiewali[emoji5].
Było ok. Tak mała spała 3 godziny w bujaczku. I było ok. Nadak mało je. Mam zupę od mamy dla niej na jutro ale nie wiem czy zje.
W końcu usnęła. Pośpiewałam jej.

Jestem bardzo zmęczona. Mieszkanie jest jak po bombie.
Ten śpi na kanapie tylko warczy. Na pewno jutro do pracy nie pojedzie. Poprosi o dzień wolnego.

Kończę bo ledwo widzę na oczy. Idę spać. Pa pa

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Poranna burza dobrze że dpoczelas;) choć trochę to zawsze lepiej
Mała wczoraj już nie miała biegunki ale takie bąki w kółko i długie , i taka marudna strasznie i płaczliwa i tak w kółko kurcze już ja sama nie wiem co jest:/
Emol super słodziak:)
Kawoszka współczuję kurcze ,ale dobrze że podziałała u twoich rodziców chociaż,;)

reklama
Do góry