reklama
Veronika_k
Fanka BB :)
Leon też ma 19! Właśnie śpi! Szymek się bawi a Jula w domu młodzieży. Dzisiaj szli w poszukiwaniu ziół Przyjedzie po 18! Rozmawiałam z teściami,ja bo mąż coś się boi ;D o tym domu na przeróbkę. I powiedzieli,że jak chcemy przebudowywać to trzeba kogoś wziąść kto się na tym zna i przyjdzie obejrzeć i powie,że można tak zrobić jak chcemy. Uparł się na te wynajmy. Mi to nie za bardzo w nos będzie użerać się! Trzeba się w końcu za to wziąść bo czas leci a musimy też wiedzieć jakie koszta. Byle by do wieczora. Nic mi się nie chce. Zrobiłam pomidorowkę dziś.
Veronika przepraszam kurde ale pomyliłam:/
Kawoszka zrób zrób fotki z chęcią zobaczę co za skarby masz no też myślałam że od ząbków właśnie ten katar, a ten narazie 38 była nie więcej ,dziś już tak normalnie
Poranna burza przed każdym ćwiczeniem musimy iść na to światło ale to żółte nie czerwone i to takie nagrzewające mi się wydaje,więc "siedzimy" 10min i grzeje Misia plecki
Kawoszka zrób zrób fotki z chęcią zobaczę co za skarby masz no też myślałam że od ząbków właśnie ten katar, a ten narazie 38 była nie więcej ,dziś już tak normalnie
Poranna burza przed każdym ćwiczeniem musimy iść na to światło ale to żółte nie czerwone i to takie nagrzewające mi się wydaje,więc "siedzimy" 10min i grzeje Misia plecki
Foxy w sumie mi też doradzają i ogółem słyszałam od znajomych że kupowali buciki takie po 200zl , i zgadzam się z Veronika że muszą być nowe bo tak lekarz mówił że później właśnie na dziecko przechodzi ta wada poprzedniego bo już tak się noga układa w bucie
Kawoszka81
Klaudia ma na razie takie buciki żeby było jej ciepło ale jak zacznie chodzić to kupimy jej takie porządne. Ważne żeby była przynajmniej wkładka skórzana bo jak są sztuczne buty to niuni się stopy pocą.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Emol
Miałam wizytę. Prenatalne wyczekiwane od ponad miesiąca i co? Zepsul się sprzęt i dupa-.- jestem 12+2 i zapisałam się do niego ale prywatnie bo wiem że tam ma lepszy sprzet. Termin niestety na 5.04 więc to będzie 13+2 czyli ostatni dzwonek. Mam nadzieję ze nie bedzie bobas większy tak jak w pierwszej ciąży bo będzie po ptokach [emoji20]
3 wizyta (prenatalne) 29.03.18
Emol
Miałam wizytę. Prenatalne wyczekiwane od ponad miesiąca i co? Zepsul się sprzęt i dupa-.- jestem 12+2 i zapisałam się do niego ale prywatnie bo wiem że tam ma lepszy sprzet. Termin niestety na 5.04 więc to będzie 13+2 czyli ostatni dzwonek. Mam nadzieję ze nie bedzie bobas większy tak jak w pierwszej ciąży bo będzie po ptokach [emoji20]
kasieks
Foxy pytałaś jak Dominik. A więc 2 zęby na dole i cisza.wszystko gryzie ale nic nowego nie widzę. Chodzi przy meblach albo jak się go trzyma za ręce. Ostatnio trzymał się moich spodni i chodziliśmy powolutku.sam stoi bez trzymania, czasem kilkanaście sekund.w nocy często się obraca przez sen we wszystkie strony.
Też mam wrażenie, że faceci nie ogarniaja tego ile my mamy obowiązków. Co z tego, że chodzą do pracy.My mamy pracę 24h /dobę. Nawet jak dzieci śpią to jest dużo do zrobienia.a potem dziwią się, że jesteśmy zmęczone i się czepiamy.
Co do butów to mamy problem z kupnem. Mały musi być w sklepie do przymiarki bo tak jak Klaudia ma wysokie podbicie i ciężko dopasować. Ja kupiłam mu buty zapinane na rzepy i z gumką z przodu.jak nie zapomnę to wstawię jutro fotkę. Podeszwa jest elastyczna. Też mi się wydaje, że stopa maluszka powinna pracować. W domu mały chodzi w skarpetkach.
Porządki odpuscilam.dziś zrobiłam zakupy i włączyłam pranie. Jak myślę ile będzie prasowania to mi słabo. Jutro robię naleśniki i jeszcze pisanki z Emilką.
Pati wiem, że rehabilitacja może być ciężka ale warto. Jak byłam malutka to 3 miesiące miałam jakiś kij bo coś było z biodrem nie tak.podobno ciągle się darłam ale teraz jest ok.Małej też pomoże.
Emol będzie dobrze. Grunt to pozytywne myślenie .
Boli mnie głowa. Idę spać. Miłej nocki Wszystkim:*
Też mam wrażenie, że faceci nie ogarniaja tego ile my mamy obowiązków. Co z tego, że chodzą do pracy.My mamy pracę 24h /dobę. Nawet jak dzieci śpią to jest dużo do zrobienia.a potem dziwią się, że jesteśmy zmęczone i się czepiamy.
Co do butów to mamy problem z kupnem. Mały musi być w sklepie do przymiarki bo tak jak Klaudia ma wysokie podbicie i ciężko dopasować. Ja kupiłam mu buty zapinane na rzepy i z gumką z przodu.jak nie zapomnę to wstawię jutro fotkę. Podeszwa jest elastyczna. Też mi się wydaje, że stopa maluszka powinna pracować. W domu mały chodzi w skarpetkach.
Porządki odpuscilam.dziś zrobiłam zakupy i włączyłam pranie. Jak myślę ile będzie prasowania to mi słabo. Jutro robię naleśniki i jeszcze pisanki z Emilką.
Pati wiem, że rehabilitacja może być ciężka ale warto. Jak byłam malutka to 3 miesiące miałam jakiś kij bo coś było z biodrem nie tak.podobno ciągle się darłam ale teraz jest ok.Małej też pomoże.
Emol będzie dobrze. Grunt to pozytywne myślenie .
Boli mnie głowa. Idę spać. Miłej nocki Wszystkim:*
reklama
Poranna_burza
Właśnie czytałam, że podeszwa ma być elastyczna. Porozmawiam z rehabilitantka i napisze Wam co ona myśli. Zawsze warto zapoznać się z opinią specjalisty i zdecydować samemu. Napewno Veronika ma rację but musi być nowy. Kawoszka też ma rację najlepiej żeby materiał być przewiewny. No i rzeczywiście najlepiej kupić razem z dzieckiem. Więc zostaje mi ccc albo już specjalne firmy dla dzieci. Takie mam sklepy w mieście.
PatiEmma - to chyba całkiem przyjemne takie naświetlanie.
Emol - oj szkoda. Tylko stres niepotrzebny.
PatiEmma - to chyba całkiem przyjemne takie naświetlanie.
Emol - oj szkoda. Tylko stres niepotrzebny.
Podziel się: