reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Ja też jak Leonowi buty przymierzałam to niektóre ciężko wchodziły bo ma wysokie przygubie. Tzn jest cały grubiutki więc i stopy nie lepsze ;) poksyksałam się zezem rano i właśnie wychodzę z domu. Na co najmniej 2 godziny! Niech zobaczy jak to fajnie tak non stop z dzieciakami siedzieć! On myśli,że one będą grzecznie i cicho siedziały jak dorośli! Jak zawsze wymyśla i oczekuje Bóg wie czego! Bo on chce weekend spokojny mieć! Bo musi po pracy odpocząć :D jebłam jak to usłyszałam! Kobieta nie musi wcale odpoczywać bo po co? Przecież jest jak robot! I siedzi w domu więc jak na urlopie,bosko ma! Przy 3 niestety nie da się spać do której godziny się chce! Chciało się rodzinę to trzeba na klaty wziąść odpowiedzialność! Już mnie wczoraj wkurwił bo siadł po kolacji do kompa i grał a ja jeszcze zmywarkę opróżnić,brudne włożyć u ogarnąć kuchnie po jedzeniu! Teraz jest też syf po śniadaniu ale ja mam pierwszy raz w życiu na to wyjebane! Wychodzę j tyle! Niech się pali,niech się wali! Niech sobie sam radzi :)

reklama
Veronika czemu 2? Wyjdź na przynajmniej 4! Pojechac na zakupy, wypić kawę i zjeść ciastko to więcej niż 3h jeśli robisz na spokojnie. Kup gazetkę i sobie usiądź i poczytaj w spokoju / albo weź książkę. :) a i wyciszenia telefon aby jak będzie dzwonić to aby przypadkiem nie odebrać. Bo mowilas że on nie odbiera jak chce posiedzieć sam w przychodni, więc zrób to samo :)

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Prenatalne prywatnie 5.04
Wizyta NFZ 26.04

Veronika no tak. To weź książkę i do parku. Nie wiem ile stopni u Ciebie ale u mnie 13 i jest słonecznie. Siostra poszła na spacer i do sklepu a ja muszę jeszcze odkurzyc I pomopowac . Czekam aż pranie się zrobi. Już 3. Jutro umowilam się do innego lekarza na 9.15 potem upiekę ciasta, zrobię jajka poodkurzam, umyje 2 okna i pomopuje

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Prenatalne prywatnie 31.03
Wizyta NFZ 26.04

Hejka dziewczyny! Dopiero wróciliśmy i położyłam chłopaków spać! Byliśmy jeszcze w Burger King bo chciało mi się burgera :) Teraz byłam siku i zauważyłam trochę różowego śluzu. I tak się zastanawiam co to...zmęczona jestem ale dziś piątek mąż streamuje więc pójdę do sąsiadki.

Emol- super, że masz jutro wizytę. Trzymamy kciuki.

Veronika - fajnie, że wyszłaś sama. Przyznam, że ja nie wychodzę sama, tylko do sklepu.

Udało mi się dzisiaj zarezerwować nocleg na majówkę. Jedziemy do Gdańska.

reklama
20170414_094307-1.jpeg

WESOŁEGO JAJKA,KURCZAKÓW, BARANKA,CIASTA Z RODZYNKAMI,OSTREGO CHRZANU,TĘCZOWYCH MAZURKÓW, MOKREGO DYNGUSA I OD NAS CAŁUSA :)
-dla Wszystkich Mamuś i Dzieciaczków:):)

Załączniki

• 20170414_094307-1.jpeg
    20170414_094307-1.jpeg
    58,5 KB · Wyświetleń: 174
Do góry