Veronika_k
Fanka BB :)
Ja też jak Leonowi buty przymierzałam to niektóre ciężko wchodziły bo ma wysokie przygubie. Tzn jest cały grubiutki więc i stopy nie lepsze poksyksałam się zezem rano i właśnie wychodzę z domu. Na co najmniej 2 godziny! Niech zobaczy jak to fajnie tak non stop z dzieciakami siedzieć! On myśli,że one będą grzecznie i cicho siedziały jak dorośli! Jak zawsze wymyśla i oczekuje Bóg wie czego! Bo on chce weekend spokojny mieć! Bo musi po pracy odpocząć jebłam jak to usłyszałam! Kobieta nie musi wcale odpoczywać bo po co? Przecież jest jak robot! I siedzi w domu więc jak na urlopie,bosko ma! Przy 3 niestety nie da się spać do której godziny się chce! Chciało się rodzinę to trzeba na klaty wziąść odpowiedzialność! Już mnie wczoraj wkurwił bo siadł po kolacji do kompa i grał a ja jeszcze zmywarkę opróżnić,brudne włożyć u ogarnąć kuchnie po jedzeniu! Teraz jest też syf po śniadaniu ale ja mam pierwszy raz w życiu na to wyjebane! Wychodzę j tyle! Niech się pali,niech się wali! Niech sobie sam radzi