reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Ja też jak Leonowi buty przymierzałam to niektóre ciężko wchodziły bo ma wysokie przygubie. Tzn jest cały grubiutki więc i stopy nie lepsze ;) poksyksałam się zezem rano i właśnie wychodzę z domu. Na co najmniej 2 godziny! Niech zobaczy jak to fajnie tak non stop z dzieciakami siedzieć! On myśli,że one będą grzecznie i cicho siedziały jak dorośli! Jak zawsze wymyśla i oczekuje Bóg wie czego! Bo on chce weekend spokojny mieć! Bo musi po pracy odpocząć :D jebłam jak to usłyszałam! Kobieta nie musi wcale odpoczywać bo po co? Przecież jest jak robot! I siedzi w domu więc jak na urlopie,bosko ma! Przy 3 niestety nie da się spać do której godziny się chce! Chciało się rodzinę to trzeba na klaty wziąść odpowiedzialność! Już mnie wczoraj wkurwił bo siadł po kolacji do kompa i grał a ja jeszcze zmywarkę opróżnić,brudne włożyć u ogarnąć kuchnie po jedzeniu! Teraz jest też syf po śniadaniu ale ja mam pierwszy raz w życiu na to wyjebane! Wychodzę j tyle! Niech się pali,niech się wali! Niech sobie sam radzi :)

reklama
Veronika czemu 2? Wyjdź na przynajmniej 4! Pojechac na zakupy, wypić kawę i zjeść ciastko to więcej niż 3h jeśli robisz na spokojnie. Kup gazetkę i sobie usiądź i poczytaj w spokoju / albo weź książkę. :) a i wyciszenia telefon aby jak będzie dzwonić to aby przypadkiem nie odebrać. Bo mowilas że on nie odbiera jak chce posiedzieć sam w przychodni, więc zrób to samo :)

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Prenatalne prywatnie 5.04
Wizyta NFZ 26.04

Veronika no tak. To weź książkę i do parku. Nie wiem ile stopni u Ciebie ale u mnie 13 i jest słonecznie. Siostra poszła na spacer i do sklepu a ja muszę jeszcze odkurzyc I pomopowac . Czekam aż pranie się zrobi. Już 3. Jutro umowilam się do innego lekarza na 9.15 potem upiekę ciasta, zrobię jajka poodkurzam, umyje 2 okna i pomopuje

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Prenatalne prywatnie 31.03
Wizyta NFZ 26.04

Hejka dziewczyny! Dopiero wróciliśmy i położyłam chłopaków spać! Byliśmy jeszcze w Burger King bo chciało mi się burgera :) Teraz byłam siku i zauważyłam trochę różowego śluzu. I tak się zastanawiam co to...zmęczona jestem ale dziś piątek mąż streamuje więc pójdę do sąsiadki.

Emol- super, że masz jutro wizytę. Trzymamy kciuki.

Veronika - fajnie, że wyszłaś sama. Przyznam, że ja nie wychodzę sama, tylko do sklepu.

Udało mi się dzisiaj zarezerwować nocleg na majówkę. Jedziemy do Gdańska.

reklama
20170414_094307-1.jpeg

WESOŁEGO JAJKA,KURCZAKÓW, BARANKA,CIASTA Z RODZYNKAMI,OSTREGO CHRZANU,TĘCZOWYCH MAZURKÓW, MOKREGO DYNGUSA I OD NAS CAŁUSA :)
-dla Wszystkich Mamuś i Dzieciaczków:):)

Załączniki

• 20170414_094307-1.jpeg
    20170414_094307-1.jpeg
    58,5 KB · Wyświetleń: 183
Do góry