reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Veronika - zdrówka! Jakoś zgubimy te brzuchy na lato :D

Kasieks - biedna. Jak się dzisiaj czujesz? Może też spirytusem smaruj. Mój młody też raczkowy ostatnio.

My zaraz idziemy na rehabilitację na NFZ.

reklama
Ja będę miała brzuszek :)

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

Noc ciężko. Mały marudził więc mąż musiał się nim zająć bo nie mogłam się ruszyć. Rano powoli się wygrzebalam z łóżka. Robię wszystko powoli. Najgorzej jak muszę podnieść Dominika. Jakoś do popołudnia przetrwam. Też myślałam o spirytusie. Mam w domu amol ale muszę poczekać na męża. Szyję sobie posmaruje ale pleców już nie.
Powodzenia na rehabilitacji :)
Emol z takim brzuszkiem napewno będziesz ślicznie wyglądać :):)

Emol obowiązkowo zdjęcie na insta ;) Mi się dziś nie nic nie chce! Na szczęście sprzątać nie muszę a już poodkurzałam! Dzisiaj na gimnastykę a tak mi się nie chce! Pogoda do dupy! Wczoraj po po południu się rozpadało i padało w nocy i dziś rano! Teraz trochę słonka przebija ale znając szczęście jak będę musiała jechać to znów się rozpada! Dziś muszę też na zakupy bo tu piątek święto i sklepy pozamykane zaś zostaje tylko sobota to będzie ludzi od cholery! Nie mam na nic ochoty ale ktoś musi :/ kurde chłopy jak chore to leżą całymi dniami w łóżkach a my matki musimy i tak wszystko robić! Następnym razem jak mąż będzie przeziębiony to mu powiem,że ma iść do pracy bo ja w domu też wszystko zrobić muszę ;) przecież dzieciaki coś jeść muszą :) dzisiaj nic nie gotuję bo nie ma mnie od południa! Julka dziś w domu młodzieży, w ogorodzie mają pracować,Szymon do mojej mamy. Leon też jeszcze przeziębiony. Dziś o 2 pobudka na mleko,potem Julka o 4 bo jej się pić chciało! Zaś nie mogłam zasnąć i nie wyspana jestem!

Cześć dziewczyny widzę sprzątanie pełną parą u Was [emoji5].
Ja okien nie myję jest za zimno a po za tym w święta co innego jest ważne niż umyte okna [emoji12]. W kwietniu mamy malowanie większości mieszkania to wtedy zajżę w każdy kąt.

Wasze dzieci tak nie spokjnie śpią [emoji53] a moja jak padła wczoraj myślałam że to drzemka bo była 18 a na stary czas to jeszcze wcześniej. A ta skubana spała do rana. Pielucha ledwo wytrzymała a ta spała 12 godzin. Śpioch taki sam jak ja i J. [emoji38]

W niedzielę pojechaliśmy z nią do Zamościa tak połazić. Wydawało się że jest ciepło ale było różnie. Jak wróciliśmy do nas było cieplej.
Potem na 17 poszliśmy do kościoła. Mała dała radę chociaż tak machała nogami że jej buty pospadały. Jak wróciliśmy to okazało się że msza to chyba z półtorej godziny trwała. Klaudusia zasnęła w drodze powrotnej. Dotleniła się na maxa. [emoji5]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczny właśnie was nadrobiłam :) narazie apka mi działa ale musiałam kupić dodatkowa pamięć icloud żeby ściągnąć ją :) ogólnie miałam problem z logowaniem nie wiem czemu ale narazie jest ok tylko wyrzuca mnie co jakiś czas ... u nas tak sobie , wysypka Alex’a okazała się już infekcja skory i ma maść na 12 dni a
Potem jak nie zejdzie to znów do szpitala . Prawdopodobnie ma uczulenie na coś tylko jeszcze nie wiedza na co . Jego plecy wyglądają paskudnie i narazie tylko troszkę poprawy mam nadIEje ze będzie lepiej . Ostanie dni to było piekło bo skóra mu zaczęła aż pękać a ja byłam kur.wa taka bezradna . Zrobiłam trochę dymu w szpitalu ale trudno opłacało się bo zareagowali wkoncu . Buziaki dla was i waszych pociech tęskniłam za wami

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kawoszka pamietam wątek czerwcówek [emoji14] byłam przecież winna za całe
Zło na nim i hejt [emoji23][emoji23][emoji23] chociaż do dziś nie wiem co je tak zabolało i co takiego uczyniłam ze mnie mało nie zagryzły [emoji14]

Wysypka zaczęła się tak
4fb4df5ba8a1a0cc00702f4d3ae79734.jpg
. A skończyła tak
ce8419140d8589e77d1ba76e48044ac6.jpg
po tygodniu stosowania maści
af0f4c9474b8413f50ad972bf23c859d.jpg
trzymajcie kciuki żeby zeszło .

Foxy może to jest uczulenie na środek piorący albo jakiś kosmetyk.
On ma to tylko na plecach?
Kurcze musisz przeanalizować wszystko. Bo raczej na atopowe zapalenie skóry to nie wygląda.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry