reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Nie właśnie . Miał uczulenie na kosmetyk i proszek kiedyś i był cały w kropki które zeszły po kąpieli w krochmalu . I zmianie oczywiście .To jest dziwne bo jest jedynie na plecach i rośnie :/ z tyg na tydzień ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Co do porządków świątecznych to mam je w doopie :p. W niedziele przylatują moi rodzice [emoji173]️[emoji170][emoji169][emoji171] już nie mogę się doczekać ! Długo ich nie widziałam

Foxy wpisałam w wyszukiwarkę '' wysypka na plecach u dziecka'' o masakra co też się dzieciaczkom przytrafia. Od razu ospa mi się przypomniała a ja ospy nie miałam ani ja ani moje dwie siostry. Dlatego przed ciążą musiałam się zaszczepić.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem tez dużo czytałam w tym temacie ale już świra dostaje bo ona jest taka nietypowa . Nie znika całkiem jednie robi się blada taki ala cień a po kilku h znów to samo . Mama załatwiła mi z apteki maść robiona na receptę mam nadzieje Ze coś pomoże ... bo maść ze szpitala narazie nic nie daje . JesCze poczekam ale wątpię

Foxy trzymam kciuki żeby zeszło to paskudztwo! Brudny Alex ile musi się nacierpiec :( Mama niech ci Ziajkę przywiezie i od razu go kąp! U Szymka do tej pory nie wiadomo co to! Ale już prawie nie widać! Prawie bo jeszcze jednak jest! Kiedyś zrobię zdjęcie to wstawię tu. A on miał testy robione i żadna to alergia! Idę zaraz pod prysznic. Niby mi lepiej ale jeszcze przeziębienie jest. Ciekawe kiedy dostanę okres :D

Jeszcze nie dostałaś?[emoji4]

Mi się dzisiaj skończył.

Mała ledwo zasnęła. Wszystko przez zęby z tyłu. Z prawej strony to chyba 4. Na maxa spuchnięte i żel Dentinox nie pomaga. Ona jak tak nie może zasnąć to pomaga jedynie jak ja hymn Polski śpiewam dobrze że znan 5 zwrotek. Ona ma tak jak chyba miesiąc miała że jak śpiewam hymn to zaśnie tylko muszę na rękach ją nosić.
Myślałam że poprasuję a w typialni jest deska i lipa. Sprzątnę kuchnię nastawię pralkę kompu kompu i spać.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Kawoszka coś się poprzestawialo! Ostatnio cykl był 38 dniowy! A wcześniej 32! I to już drugi taki długi cykl bedzie. A mliko dali w cyckach ;) jak naduszę oczywiście :D Czyli nie musze się zabezpieczać :D ale się ciemno zrobiło. Maskara jakie chmury nadeszły. Zaraz lujnie. Leon nigdzie indziej nie zaśnie jak w swoim łóżeczku z karuzelką u Szymkiem ;) chyba,że jak ostatnio jak go coś bolało i płakał to u mnie w łóżku a zaś na recach. Ale tak to nie ma mowy.

reklama
Mój okres spóźnia się 24 dni . Nic nie odczuwam i pewnie znów się jakieś świństwo robi na jajnikach... Veronika
Właśnie mama mi przywiEzie ta ziajke i latopic [emoji4] . Kawoszka haha tez śpiewam mu hymn i jeszcze kilka innych patriotycznych piosenek [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] myślałam ze tylko ja jestem wariatka [emoji23][emoji23][emoji23] ogólnie nie umiem kołysanek [emoji22]‍♀️. Czy są u was proszki na zęby ? U nas mega pomagają i polecam [emoji4]
5fa195776dd9ac1b8deb8acedd6dc399.jpg

Do góry