reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Nie właśnie . Miał uczulenie na kosmetyk i proszek kiedyś i był cały w kropki które zeszły po kąpieli w krochmalu . I zmianie oczywiście .To jest dziwne bo jest jedynie na plecach i rośnie :/ z tyg na tydzień ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Co do porządków świątecznych to mam je w doopie :p. W niedziele przylatują moi rodzice [emoji173]️[emoji170][emoji169][emoji171] już nie mogę się doczekać ! Długo ich nie widziałam

Foxy wpisałam w wyszukiwarkę '' wysypka na plecach u dziecka'' o masakra co też się dzieciaczkom przytrafia. Od razu ospa mi się przypomniała a ja ospy nie miałam ani ja ani moje dwie siostry. Dlatego przed ciążą musiałam się zaszczepić.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem tez dużo czytałam w tym temacie ale już świra dostaje bo ona jest taka nietypowa . Nie znika całkiem jednie robi się blada taki ala cień a po kilku h znów to samo . Mama załatwiła mi z apteki maść robiona na receptę mam nadzieje Ze coś pomoże ... bo maść ze szpitala narazie nic nie daje . JesCze poczekam ale wątpię

Foxy trzymam kciuki żeby zeszło to paskudztwo! Brudny Alex ile musi się nacierpiec :( Mama niech ci Ziajkę przywiezie i od razu go kąp! U Szymka do tej pory nie wiadomo co to! Ale już prawie nie widać! Prawie bo jeszcze jednak jest! Kiedyś zrobię zdjęcie to wstawię tu. A on miał testy robione i żadna to alergia! Idę zaraz pod prysznic. Niby mi lepiej ale jeszcze przeziębienie jest. Ciekawe kiedy dostanę okres :D

Jeszcze nie dostałaś?[emoji4]

Mi się dzisiaj skończył.

Mała ledwo zasnęła. Wszystko przez zęby z tyłu. Z prawej strony to chyba 4. Na maxa spuchnięte i żel Dentinox nie pomaga. Ona jak tak nie może zasnąć to pomaga jedynie jak ja hymn Polski śpiewam dobrze że znan 5 zwrotek. Ona ma tak jak chyba miesiąc miała że jak śpiewam hymn to zaśnie tylko muszę na rękach ją nosić.
Myślałam że poprasuję a w typialni jest deska i lipa. Sprzątnę kuchnię nastawię pralkę kompu kompu i spać.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Kawoszka coś się poprzestawialo! Ostatnio cykl był 38 dniowy! A wcześniej 32! I to już drugi taki długi cykl bedzie. A mliko dali w cyckach ;) jak naduszę oczywiście :D Czyli nie musze się zabezpieczać :D ale się ciemno zrobiło. Maskara jakie chmury nadeszły. Zaraz lujnie. Leon nigdzie indziej nie zaśnie jak w swoim łóżeczku z karuzelką u Szymkiem ;) chyba,że jak ostatnio jak go coś bolało i płakał to u mnie w łóżku a zaś na recach. Ale tak to nie ma mowy.

reklama
Mój okres spóźnia się 24 dni . Nic nie odczuwam i pewnie znów się jakieś świństwo robi na jajnikach... Veronika
Właśnie mama mi przywiEzie ta ziajke i latopic [emoji4] . Kawoszka haha tez śpiewam mu hymn i jeszcze kilka innych patriotycznych piosenek [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] myślałam ze tylko ja jestem wariatka [emoji23][emoji23][emoji23] ogólnie nie umiem kołysanek [emoji22]‍♀️. Czy są u was proszki na zęby ? U nas mega pomagają i polecam [emoji4]
5fa195776dd9ac1b8deb8acedd6dc399.jpg

Do góry