reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Ja hymn zaczęłam śpiewać bo już mi nic do głowy nie przychodziło.
Wariatką nie jesteś [emoji5]

Prędzej ja pójdę do wariatkowa. Myślałam że depresja poporodowa skończy się po max 3 miesiącach od porodu. A mnie dalej trzyma. Czasem są takie dni jak wczoraj. Wyję pół dnia. Masakra raz jest super a raz nachodzą mnie myśli że mam dosyć wszystkiego. Chyba najgosze jest to że mi nikt nie pomaga w domu ani przy dziecku. Klaudia jest grzecznym dzieckiem. Nie marudzi ładnie śpi w nocy. To ze mną jest coś nie tak. Ciągle jest to samo każdy dzień jest taki sam.
Dobra dosyć gadania [emoji4] jutro jest kolejny dzień a ja wybieram się po zakupy. Jutro robię naleśniki z serem i piekę placki do ciasta. Robię ciasto Aniołek to do teściowej jak pojedziemy. Ona jak zwykle zrobi takie same jak co roku. A do mamy to sałatkę tylko jeszcze poszukam w necie coś innego niż zwykle.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Kawoszka ja lubię sałatkę z pierożkami tortellini ;p tylko ze ma majonez ;p . I nie martw się ja mam podobny stan co Ty . Codziennie to samo . Sprzątam a rano już efektu nie widać . I ciagle to samo kazdy dzień taki sam. Do tego moje małżeństwo to już wisi na włosku totalnie . Nie kłócimy się już co prawda ale jest tak nijak. Nie chce mi się na niego patrzeć czasem . I śmierdzi od niego papierosami tak okrutnie :o . Ogólnie jak myśle o tym jak było kiedyś to wiem ze już to nie wróci ...a co gorsze już nawet nie jest mi przykro .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Foxy dużo zdrówka dla Alexa. Mam nadzieję że szybko mu przejdzie:*
Ja też nie myję okien bo ciągle pada i tymczasowo nie sprzątam przez kontuzję cokolwiek sobie uczyniłam ;).mąż wysmarowal mnie amolem i "jade" spirytusem i ziołami ;).przynajmniej się poruszam.
Ja też mam gorsze dni.monotonia mnie dobija najbardziej przed okresem.
Poranna Burza jak tam rehabilitacja?
Pati i Mamamiłka co u Was i Waszych dzieciaczków ?

Haha w takim razie odpoczywaj i piernicz porządki [emoji23][emoji7] nawet trochę ponaciągaj w razie potrzeby [emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

:):)no właśnie piernicze bo boli jak się ruszam. Dlatego jedyne co zrobię to poscieram kurze i włącze pralkę:). Reszta porządków musi poczekać aż mięśnie będą sprawne.dziś ponosilam Dominika i myślałam że padnę. Muszę trochę odpuścić bo nie wybieram się do lekarza. Nie będę siedziała w tych kolejkach:no2:.wolę inaczej spędzać czas ;)

reklama
Do góry