reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Ja hymn zaczęłam śpiewać bo już mi nic do głowy nie przychodziło.
Wariatką nie jesteś [emoji5]

Prędzej ja pójdę do wariatkowa. Myślałam że depresja poporodowa skończy się po max 3 miesiącach od porodu. A mnie dalej trzyma. Czasem są takie dni jak wczoraj. Wyję pół dnia. Masakra raz jest super a raz nachodzą mnie myśli że mam dosyć wszystkiego. Chyba najgosze jest to że mi nikt nie pomaga w domu ani przy dziecku. Klaudia jest grzecznym dzieckiem. Nie marudzi ładnie śpi w nocy. To ze mną jest coś nie tak. Ciągle jest to samo każdy dzień jest taki sam.
Dobra dosyć gadania [emoji4] jutro jest kolejny dzień a ja wybieram się po zakupy. Jutro robię naleśniki z serem i piekę placki do ciasta. Robię ciasto Aniołek to do teściowej jak pojedziemy. Ona jak zwykle zrobi takie same jak co roku. A do mamy to sałatkę tylko jeszcze poszukam w necie coś innego niż zwykle.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Kawoszka ja lubię sałatkę z pierożkami tortellini ;p tylko ze ma majonez ;p . I nie martw się ja mam podobny stan co Ty . Codziennie to samo . Sprzątam a rano już efektu nie widać . I ciagle to samo kazdy dzień taki sam. Do tego moje małżeństwo to już wisi na włosku totalnie . Nie kłócimy się już co prawda ale jest tak nijak. Nie chce mi się na niego patrzeć czasem . I śmierdzi od niego papierosami tak okrutnie :o . Ogólnie jak myśle o tym jak było kiedyś to wiem ze już to nie wróci ...a co gorsze już nawet nie jest mi przykro .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Foxy dużo zdrówka dla Alexa. Mam nadzieję że szybko mu przejdzie:*
Ja też nie myję okien bo ciągle pada i tymczasowo nie sprzątam przez kontuzję cokolwiek sobie uczyniłam ;).mąż wysmarowal mnie amolem i "jade" spirytusem i ziołami ;).przynajmniej się poruszam.
Ja też mam gorsze dni.monotonia mnie dobija najbardziej przed okresem.
Poranna Burza jak tam rehabilitacja?
Pati i Mamamiłka co u Was i Waszych dzieciaczków ?

Haha w takim razie odpoczywaj i piernicz porządki [emoji23][emoji7] nawet trochę ponaciągaj w razie potrzeby [emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

:):)no właśnie piernicze bo boli jak się ruszam. Dlatego jedyne co zrobię to poscieram kurze i włącze pralkę:). Reszta porządków musi poczekać aż mięśnie będą sprawne.dziś ponosilam Dominika i myślałam że padnę. Muszę trochę odpuścić bo nie wybieram się do lekarza. Nie będę siedziała w tych kolejkach:no2:.wolę inaczej spędzać czas ;)

reklama
Do góry