reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Leon nie chce dzisiaj ze mną współpracować :( w nocy co 2 godz się budził,przez cały dzień spał tylko 2 godz. I teraz też wariuje,spać nie chce :/ czekam na męża bo padam już na cycki.

reklama
Kasieks hmmm dieta chyba nie jest mi pisana ,stosuje sie czesciowo ale to nie wystarczy:/,a i z cwiczeniami na bakier bo to to to tamto, kiedys nigdy nie musialam stosowac sie do zadnej diety i moglam zjesc co chce ile chce i nie tylam i chyba dlatego jakos ciezko mi sie dostosowac :/
A z innej beczki w zwiazku ciaglymi chorobami mojej Malej dzisiaj mialysmy pierwsze szczepienie ;) narazie to strasznie spiaca jest
Foxy Maly ma mocne ugryzienie ;) dobrze Cie chwycil:)
Emol widze ze juz cos majsterkuje Artur chyba przy szafce ;)

Emol, Kasieks - ale Wasze chlopaki szybko sie rozwijaja ruchowo :)

PatiEmma -a ja ostatnio znowu mniej jem i kilogram polecial. Tylko czuje, ze mam mniej pokarmu. Musze wiecej jesc. My mielismy miec szczepienie w tamtym tygodniu tylko naszej pani doktor nie bylo. Przelozyli nam na 15 marca. Jeszcze 3 i nadrobimy wszystkie.

Veronika - moj Tymek ostatnio tez nie wspolpracuje ze mna.

Foxy_mama - ale wampirek z Alexa:D

Dziewczyny nie mam czasu nawet porzadnie zjesc. Tymek sępi ode mnie jedzenie. Musze sie wszystkim dzielic. Dzisiaj poplakal sie histerycznie, gdy wyszlam do lazienki. Cale noce sie kreci. Nie da sie go przebrac. Ruchowo zadnych postepow, teraz skupiony jest na wydawaniu dzwiekow. Piszczy i nasladuje kazdy uslyszany dzwiek typu woda wlewana do wanny.

Wiecie co Artur zrobił? Chciałam go tylko trochę poprzyzwyczajac z nocnikiem że jak nadejda cieplejsze miesiące aby zacząć nocnikowanie (z gola pupa by latał) teraz go tylko po drzemkach sadzqlam. Dzisiaj poczworakowal do łazienki i wyciągnął na środek łazienki nocnik. Pytań się go czy chce usiąść to się śmieje. To go posadzilam a on siusiu zrobił. Nie wiem na ile to było "swiadome" ale jak sprawdziłam pampersa to był suchy więc tam się nie zsiusial od rana

tb73j48a2bxk0byd.png

h44eflw1ladqrmrl.png

U nas masakra pogodowa :O wiem ze w PL są mrozy większe ale tutaj mamy -5 odczuwalna -11 i 95% wilgotności i uczucie ze powietrze zamarza ci w buzi normalnie przez to :O plus wiatr [emoji30] a śniegu po kolana . Mój mąż wraca z pracy już bo ruch wstrzymany .Angole nie gotowi na takie pogody [emoji55][emoji849] Wypadków cała masa bo opony letnie maja wszyscy ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Anglicy to cały rok na letnich? Masakra. Dużo też daje wilgotność powietrza. Czasami -10 ale sucho więc jest lepiej niż 0 ale z wielką wilgotnoscia

tb73j48aiqbsbsjk.png

h44e9jcgly0fujg4.png

reklama
Tak :o bo mrozy są nie spotykane tu raczej ;p tak wilgotność jest paskudna :/ sąsiadka mi mówiła ze ostani raz takie coś pamięta 20 lat temu ... ogólnie od marca zawsze tu jest wiosna . W parku pełno już krokusów było a u mnie rosły tez kwiatki na ogródku ale pewnie padną ... Mądry Arturek fajnie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry