reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Jak mi się dzisiaj nic nie chce dziewczyny. Wczorajsza niedziela jakoś zleciała. Zimno u nas,na minusie 5 a w nocy 12. Grzejniki mam na 4 ale podłoga zimna w huj. Założyłam skarpety co teściowa zrobiła na drutach bo normalnie się trzęsę z zimna. Nigdzie dzisiaj nie wychodzę. Auto dziś zabrali do warsztatu,mąż pisał ale nie wiem jakie zastępcze dostał. Mam nadzieję,że położna nie napisze,że jednak w środę gimnatyka bo ja chyba tym zastępczym jeździć nie mogę. Nie wiem jak to jest,do męża ubezpieczenia jestem dopisana,żeby jeździć,więc jak ma zastępcze auto to chyba też. Ale jednak nie swoje więc zawsze jakaś obawa jest. Jestem ciekawa ile auto będzie w naprawie. Okresu wczoraj nie miałam ale po seksie plamilam różowo a dziś rano śluz brązowy. Nie mam pojęcia czemu i co to. Teraz już nie plamię za to brzuch mnie boli właśnie tak jak zawsze przed okresem. Foxy Aleks jest świetny :* Leon też gada gada,baba,papa,tata a mama nie :(

reklama
U mnie dziś było -8°a wczoraj -9° w dzień. Okropnie zimno. W domu mam cieplutko ale musiałam iść do sklepu. Jutro na pocztę ale może męża poproszę to pójdzie.
Nie wysypiam się bo Dominik często się budzi, później ok.5 karmienie, o 6 budze Emilkę do szkoły a po 7 mały wstaje wypoczęty, radosny i pełen energii do zabawy;).
Mąż dziś zamontowal bramkę w drzwiach od pokoju bo mały ucieka po całym domu.ledwo się odwróciłam a on w przedpokoju gryzl buta Emilki;).
Pati jak tam dieta?

Veronika może jesteś w ciąży. Czasem są plamienia na początku. Byłaś u lekarza?

Emol jak się czujesz?

Jasiek dobrze, nawet mdłości nie mam więc zaatanawoam się o ile więcej przytyjr. Mało pisze bo Arturowi zęby wychodzą i ostaatnio zauważyłam ze z serii 5 książek które miałam (myślałam że wszystkie) okazało się że wyszły jeszcze 2 w 2012 roku więc nigdzie ich kupić nie mogłam fizycznie bo "zastare na empik" Ale był e-book więc sobie sciagnrlam i czytam.

tb73j48a2bxk0byd.png

h44eflw1ladqrmrl.png

Emol to dobrze że się czujesz dobrze [emoji7]Alexowi przebiły się jedynki na gorze wiec już trochę u nas lepiej :) wczoraj mnie ugryzł skubany nie umiałam wyrwać swojego palca z jego paszczy [emoji23]‍♀️
1519712567-eb9ce3e2c54aaa37-aaaaaa.jpeg
skubaniec mały :o .Dziewczyny pokażcie fotki swoich maluszków [emoji7]. U nas śniegu napadało przez noc ‍♀️ teściowa dziś przyłazi o 13 ale zaprosiłam tez kuzynkę żeby nie siedzieć z tą jedzą stara ...Miłego dzionka kochane [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć! Ja też myślę,aby zakupić Leonowi nocnik,żeby się zapoznawał. U nas dziś -9 ma być w dzień. A ta nasza podłoga masakrycznie zimna. Tak bardzo bym chciała się stąd wyprowadzić. Ale póki co nie ma nigdzie nic rozsądnego. A jego rodzicie już plany zmienili na tamten dom. Leon pokaszluje,więc z nim nie wychodzę. Kasiek termin mam na 19 marca. Za 2 tyg zrobię dopiero test. Dziś mam kupę prania. Wczoraj było szaro i pochmurnie ale dziś świeci słonko. Muszę też łazienkę ogarnąć.

reklama
Ja Leonowi zakładam rajstopki i spodenki i papucie bo pokaszluje. Na podłogę go kładę na kocu bo inaczej to by był zimny jak lód. Teraz go położyłam spać i podobieństwo trochę w domu.

Do góry