reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Veronika a co sie dzieje??
Emol bo wydawalo mi sie ze mialas jakis stan podgoraczkowy i troche cos cie lapalo?czy ja juz faktow nie lacze:eek:
Kasieks ja tez dzis dzieki kawce zyje i jakos funkcjonuje, buziaki dla Dominika z okazji 8msc:*
Foxy piekny usmiech Malego:*

reklama
Foxy,Pati bo niby test wyszedł negatywny ale ja wiem,że i tak jestem w ciaży. Mowiłam mężowi,że nie cieszę się z tego tego faktu. Fakt chciałam ale w przyszłym roku może a nie teraz :(

Kasiek najlepszego i buziaki dla Dominika[emoji173]️[emoji173]️ . Veronika a to pewne ? Może okres się przestawił ? A jak będziesz to dasz sobie radę bo jesteś mega zorganizowana i super mama [emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Patiemma a o to chodzi. Jest lepiej ale dzisiaj jeszcze z młodym nie wyszłam na spacer. Jutro mąż wyjdzie. Bardziej mnie męczy już zmęczenie niż choroba. Ale kaszel mam.

Veronika za 2 dni testujesz? Czekam na potwierdzenie. Też nie chciałam w tym roku ale slwyszlo jak wyszło.

Nie wiem kiedy będę testować. Może za tydzień. Kurde tu w De te testy jakieś słabe :/ może muszę kupić jakiś w aptece lepszy. Wiem własnie,że jak robiłam z Leonem ok 4-5 t.c to pokazywały negatywne. Foxy nigdy mi się okres nie spozniał ani przed ciążami ani po ani po przestaniu cycowania Leona.

Emol może kup pre-na-len (pisze się łącznie ale wychodzi spam więc podzieliłam). Są tabletki i syrop dla kobiet w ciąży. Mnie bardzo pomógł i na forach też dziewczyny chwalily.

Veronika ehhh no nie wiem co powiedziec, moze maz zmieni podejscie w seansie zacznie wiecej pomagac to i jakos humor Ci sie polepszy i nastawienie do ciazy, popieram Foxy jestes super mama bo ogarniasz ogrom

Ja wczoraj pochwaliłam Alexa a dziś miałam piekło w nocy . Lepiej nie będę już go chwalić [emoji23][emoji23][emoji87]. Dziś kupie mu lek co używaliśmy jak był mały bo ma problem z bąkami biedaczek i pół nocy się kręcił pierdzial i płakał [emoji33]. Już nie mogę się doczekać kwietnia bo moi rodzice przylatują to trochę pobawią wnusia .haha . Teraz wziął go mąż bo mu wmówiłam ze mały za nim tęskni i chciałaby żeby z nim czas spędzał ,więc dumny tatuś wziął syna i się bawią [emoji23][emoji23][emoji41]. Już kilka razy tak mu powiedziałam i działa [emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja się wyspalam do 10.50 bo mąż wziął małego. Ja 3h nie spałam bo ciągle musiałam młodemu dawać smoczek. W końcu dostałam kurwocy i nie wstałam i mówię do męża żeby on teraz wstawal. No to oczywiście ja to ta zła bla bla... Ale sam chodzić to nie chodzi w nocy tylko śpi.

Do góry